Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ TURBOX X ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ BIOS SCREEN ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΧΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΙΖΑΣ(ΛΑΜΠΑΚΙ)ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ποιο είναι το μοντέλο του λάπτοπ; Το γράφει απο κάτω.

Το τροφοδοτικό του είναι το δικό του ή άλλο;

Η μπαταρία του δούλευε ή έχει αποδημήσει; Κράταγε δηλαδή κανένα 10λεπτο;

Δοκιμάσατε να το κλείσετε, να το βγάλετε απο το ρεύμα, να βγάλετε και την μπαταρία και να πατήσετε παρατεταμένα το power για μισό λεπτό; Μετά ρεύμα ξανά και δοκιμή.

Με μια ράμ δοκιμάσατε; Μία φορά με την μία μία με την άλλη. Και χωρίς δίσκο αν γίνεται.

Clear CMOS?

Το πορτοκαλί ανάλογα μπορεί να ανάβει για διάφορους λόγους, ποιο είναι το τροφοδοτικό; Έχει και αυτό μοντέλο απο κάτω.

ps: Κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις, αν βολεύει γράφε μικρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε αυτό το επίπεδο γνώσεων και χωρίς καμία εμπάθεια πήγαινε το σε κάποιο τεχνικό, από απόσταση δεν γίνεται κάτι π.χ. με τα συμπτώματα που περιγράφεις μπορεί να

- Εχεις προβληματικό κάποιο ντιμάμακι μνήμης

-Να είναι βραχυκυκλωμένο κάποιο mosfet στην μητρική κοντά στο power input και να μην αφήνει την μητρική να εκκινήσει...

Σε βοηθά σε κάτι από τα παραπάνω να λύσεις το πρόβλημα σου? Μάλλον όχι οπότε όπως σου έγραψα....

Επεξ/σία από Qless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...