GregDiz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Το σπίτι μου εχει απόσταση απο το γραφείο μου λιγότερο απο 1000 μέτρα σε ευθεία γραμμή. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τι είδος κεραία θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να μπορέσω να πάρω σήμα στο σπίτι απο το γραφείο, μιας και ο γραφείο εχει 100mbps. Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω όμως διπλή κεραία απο το Α στο Β. Εχω διαβάσει για μόνη κεραία που απλά πιάνει όλα τα σήματα σε τάδε εμβέλεια. Φαντάζομαι οτι θα ειναι ακριβή στην τιμή των 100-150€ αλλα στην πάροδο του χρόνου θα κάνει απόσβεση και δεν θα χρειαστεί να εχω δυο γραμμές ΟΤΕ ή άλλης εταιρίας. Σας ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός, Γρηγορης
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Τι σημαίνει μονη κεραια; Οι κεραιες αυτές ειναι διπλοκατευθηντικες και πάνε ζευγάρι Οπτικη επαφη εχει το Α με το Β σημειο;
GregDiz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι σημαίνει μονη κεραια; Οι κεραιες αυτές ειναι διπλοκατευθηντικες και πάνε ζευγάρι Οπτικη επαφη εχει το Α με το Β σημειο; Εννοώντας λοιπόν, οτι μπορω να εχω κεραία μεγάλης εμβέλειας για να πιάνω το WiFi του γραφείου. Υπαρχει οπτική επαφή μάλιστα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δεν γίνεται να πιασεις την εκπομπή το ρουτερακου σου στα 1000 μέτρα ειναι αδυνατον, τα ρουτερ στην καλύτερη αντε να πάνε 100 μετρα
tyf Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 φιλε εγω εχω κανει λίνκ με δυο τετοια. https://www.xpatit.gr/el/products/diktuaka/outdoor-wireless-lan/5-xghz/ubiquiti-lbe-m5-23-litebeam,-outdoor,-5ghz,-23dbi,-airmax-detail.html δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. αρκει να εχεις οπτικη επαφη. εχει μεσα και poe και ανταπτορες. 100 mb transfer απο pc σε pc. και σχετικα απλο να τα στησεις. αν τα τοποθετησεις σε 20 λεπτα δουλευουν. 1
ovidius80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Στις 28/7/2018 στις 12:38 ΜΜ, tyf είπε φιλε εγω εχω κανει λίνκ με δυο τετοια. https://www.xpatit.gr/el/products/diktuaka/outdoor-wireless-lan/5-xghz/ubiquiti-lbe-m5-23-litebeam,-outdoor,-5ghz,-23dbi,-airmax-detail.html δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. αρκει να εχεις οπτικη επαφη. εχει μεσα και poe και ανταπτορες. 100 mb transfer απο pc σε pc. και σχετικα απλο να τα στησεις. αν τα τοποθετησεις σε 20 λεπτα δουλευουν. Ειναι εξαιρετική λύση και χαμηλού κόστους
Atreas21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, (το σπίτι μου απέχει ελάχιστα από την δουλειά – η απόσταση είναι λιγότερη από 100 μέτρα και υπάρχει ακόμα και οπτική επαφή) σκέφτομαι να αγοράσω το ίδιο προιόν https://www.skroutz.gr/s/7313810/Ubiquiti-Litebeam-M5.html Έχω όμως τις εξής ερωτήσεις: Χρειάζεται να αγοράσω δύο κεραίες ή μια είναι αρκετή? Αν μια είναι αρκετή, τότε συνδέεται στο modem ή μπορεί να μπει κατευθείαν στο ethernet του PC του σπιτιού? Χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο επιπλέον πρόγραμμα?
M@dB0x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Θες 2 κεραιες..... με μια δε κανεις τη δουλεια σου διοτι δε φτανει το σημα απο τη αλλη μερια που δε θα βαλεις.
AKAKIOS1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στα ασυρματα παιζει ρολο η ισχυς του σηματος ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ. πχ με το κινητο μου μπορει να "βλεπω" ενα ΑΡ στα 500 μετρα με 1 γραμμη. θα προσπαθησω να συνδεθω........ αλλα θα αποτυχω. Μπορει η μια γραμμη να ειναι αρκετη για να ΔΕΧΟΜΑΙ δεδομενα αλλα δεν θα με "βλεπει" το ΑΡ τι ΕΚΠΕΜΠΩ. Η κεραιουλα του κινητου δεν ειναι ικανη για να δεχεται το ΑΡ τα δεδομενα μου. ΟΠΟΤΕ λοιπον για μια σταθερη συνδεση και αξιοπιστη φροντιζουμε να εχουν επαρκες σημα και στις 2 πλευρες. Γιαυτο ολα τα παιδια πιο πανω προτεινουν ΔΥΟ συσκευες. Μια σε καθε πλευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα