Ocelote Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στην IFA, τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών στην Ευρώπη, θα δούμε όπως όλα δείχνουν το νέο Tablet της Samsung, το Galaxy Tab S4. Πέρα από τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά του tablet, το S Pen και οι νέες δυνατότητες που θα προσφέρει, αναμένεται να είναι ανάμεσα στις σημαντικότερες αλλαγές όχι μόνο του νέου tablet της Samsung αλλά και του Galaxy Note 9 το οποίο θα παρουσιαστεί στις 9 Αυγούστου. Με το firmware του tablet να έχει ήδη διαρρεύσει, χρήστες του γνωστού site XDA, ανακάλυψαν μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής AirCommand μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία το S Pen θα προσφέρει όχι μόνο στο Galaxy Tab S4 αλλά και στο Galaxy Note 9. Η ανάλυση του firmware επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι το S Pen θα υποστηρίζει την τεχνολογία Bluetooth, κάτι που θα του δίνει νέες δυνατότητες οι οποίες δεν ήταν δυνατές κατά το παρελθόν. Αυτές είναι οι εξής: έλεγχος μουσικής όπου ανάλογα με το πάτημα πλήκτρου στην επιφάνεια το S pen, θα είναι δυνατός ο έλεγχος κατά την αναπαραγωγή μουσικής με τον χρήστη να μπορεί να πηγαίνει στο επόμενο ή το προηγούμενο κομμάτι με διπλό γρήγορο πάτημα καθώς και play/pause ακόμα το S Pen θα δουλεύει και ως πλήκτρο λήψης φωτογραφιών/video κάτι αρκετά εύχρηστο κατά τη λήψη ομαδικών φωτογραφιών χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να έχει το δάχτυλό του σε κάποιο πλήκτρο της συσκευής ειδικά όταν επιθυμεί να βγάλει ο ίδιος μια selfie απομακρυσμένο ξεκλείδωμα της συσκευής όταν το S pen βρίσκεται εκτός τηλεφώνου και δυνατότητα αυτόματου κλειδώματος όταν αφαιρείται από τη συσκευή αναβαθμισμένη ενσωμάτωση Air Command ρύθμιση μονού και διπλού πατήματος του κεντρικού πλήκτρου του S Pen για εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών XDA Developers Η παρουσίαση του Galaxy Note 9 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Xviper13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Και εγώ το έχω λειτουργήσει για λίγες ώρες και μπορώ να πω ότι όποιος έχει το s9 plus απλά δεν υπάρχει λόγος να το πάρει... Για τον φίλο που ρωτάει από που το έχουμε δει... εδώ και μερικές μέρες οι εργαζόμενοι της Samsung hellas έχουν στα χέρια τους demo συσκευές και τις παρουσιάζουν (στα κρυφα)... 2
JcD Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, Xviper13 είπε Και εγώ το έχω λειτουργήσει για λίγες ώρες και μπορώ να πω ότι όποιος έχει το s9 plus απλά δεν υπάρχει λόγος να το πάρει... Για τον φίλο που ρωτάει από που το έχουμε δει... εδώ και μερικές μέρες οι εργαζόμενοι της Samsung hellas έχουν στα χέρια τους demo συσκευές και τις παρουσιάζουν (στα κρυφα)... Έχει 4αρα μπαταρία? Για εμένα είναι λόγος να το αλλάξω με το 9+ ΑΝ έχει μεγαλύτερη μπαταρία.!
faitas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, Xviper13 είπε Και εγώ το έχω λειτουργήσει για λίγες ώρες και μπορώ να πω ότι όποιος έχει το s9 plus απλά δεν υπάρχει λόγος να το πάρει... Για τον φίλο που ρωτάει από που το έχουμε δει... εδώ και μερικές μέρες οι εργαζόμενοι της Samsung hellas έχουν στα χέρια τους demo συσκευές και τις παρουσιάζουν (στα κρυφα)... γνωρίζεις πότε θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά?
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Κινητάρα, αλλά ακόμα με καλύπτει το 4. Οπότε αυτό υπολογίζω να το πάρω γύρω στο 2022! 1 2
Que sera sera Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 δεν βλεπω αλλαγες απο το 8 αξιες λογου. αντε και του χρονου 1
slk200gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Χειρισμος μουσικης με το πενακι ε αμα ειναι να το βγαλω απο την θεση το κανω απο το κινητο,ασε που στο σπιτι το κανω με αλεξα και με την φωνη οσο για τις λήψεις θα μπορει να αιωρείται το τηλ αν οχι το προσπερναμε και αυτο ,το ξεκλειδωμα δηλαδη τι πρακτικη χρησιμοτητα εχει?εγω παντως εφυγα απο το note 8 και πηγα στο 9plus αυτο το ελαχιστο μεγαλυτερο δεν μπορουσα να το συνηθίσω στο χερι ουτε μετα απο 4 μηνες μαλλον εφταιγε το σχημα ρου και οχι το μεγεθος
Xviper13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Κρατώντας στο χέρι το δικό μου note 8 και από την άλλη το demo note 9 δεν έβρισκα κάποιο σοβαρό λόγο να αλλάξω στο 9. Είχα την αίσθηση ότι κρατάω το ίδιο κινητό...
rafeek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Από το Note 3 περίμενα να κάνουν το S-Pen BT και το έκαναν Μόνο που εγώ ήθελα να μπορείς να μιλάς και από αυτό 😛 ... στο επόμενο ίσως 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, rafeek είπε Από το Note 3 περίμενα να κάνουν το S-Pen BT και το έκαναν Μόνο που εγώ ήθελα να μπορείς να μιλάς και από αυτό 😛 ... στο επόμενο ίσως Αυτό παίζει να μη το έχουν σκεφτεί καν!
Bezbozny Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, zio10 είπε Αυτό παίζει να μη το έχουν σκεφτεί καν! το έχουν κατοχυρώσει ήδη σαν πατέντα από το 2014... https://www.sammobile.com/2017/08/29/next-s-pen-might-include-microphone/ Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Bezbozny 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα