Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, έχω το Xbox one x, θέλω να βάλω στο δωμάτιο μια οθόνη (λογικά TV) σχετικά μεγάλη όχι και πολύ μην φανταστειτε... Τώρα είμαι σε δίλημμα αν θέλω να παραμείνω σε full HD λόγο ότι κάποια games δίνουν 60fps λόγο fhd, ενώ φαντάζομαι ότι στα 4K θα πέσει στα 30fps, δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να χάσω αυτήν την απόδοση και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ είναι συμβατή με την κονσόλα.... Τέλος πάντων θέλω μια καλούτσικη και παράλληλα φθηνή οθόνη μέχρι 43". Το πάνελ θα το προτιμούσα IPS. Ποιες είναι οι προτάσεις σας; 

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

Εγώ είμαι κάθετος για 4k και hdr. Για το ips να σου πω δε συμφωνώ ειδικά για gaming λόγω υψηλού lag αλλά και γενικά αν εξαιρέσεις τις τέλειες γωνίες θέασης δεν προσφέρει κάτι άλλο. Για το μαύρο να μη μιλήσω καλύτερα και εδώ καλύτερα να βρεις με direct led και όχι edge για ακόμα καλύτερα αποτέλεσματα. Από εκεί και έπειτα για οικονομική καλή περίπτωση αυτήν που είδα τελευταία και με ενθουσίασε το οπτικό αποτέλεσμα είναι philips 50pus6262 που νομίζω ακόμα την έχει το eshop στα 400.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φιλε μου ειχα one s μεχρι πριν κανενα μηνα σε 4κ 55αρα τηλεοραση.

τωρα που πηρα το one x καταλαβα την αξια της.

αν μπορεις παρε πιο μεγαλη tv γιατι πανω απο 50αρα tv θα δεις τις γραφικαρες που βγαζει το one x

Εχω μια q7f για την ιστορια..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, το θέμα είναι ότι η οθόνη θα πρέπει να έρχεται με hdr 10 και να έχει πραγματική συχνότητα τα 60hz το λιγότερο.... 

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

Ίσως μετά να πας σε gaming monitor και αν θυσιάσεις ίντσες, γιατί TV με ικανοποιητικό refresh rate δε νομίζω να βρεις κάτω από 600

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Geo4ever είπε

Ίσως μετά να πας σε gaming monitor και αν θυσιάσεις ίντσες, γιατί TV με ικανοποιητικό refresh rate δε νομίζω να βρεις κάτω από 600

https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/console/does-my-xbox-support-4k

https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/console/error-selecting-4k-uhd-resolution-xbox-one

https://www.coolhome.gr/katarriptoume-to-mitho-ton-refresh-rates/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιδιο μοντελο σε 40αρα / 55αρα / 65αρα. Εχεις τρεις επιλογες σε αυτο το μοντελο με το συγκεκριμενο panel.

Βγαινει και σε 49αρα, αλλα εχει αλλο panel...μακρια!

Επεξ/σία από ROG-X
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/7/2018 στις 5:08 ΜΜ, ROG-X είπε

Το ιδιο μοντελο σε 40αρα / 55αρα / 65αρα. Εχεις τρεις επιλογες σε αυτο το μοντελο με το συγκεκριμενο panel.

Βγαινει και σε 49αρα, αλλα εχει αλλο panel...μακρια!

Φίλε μου να σε ρωτήσω... ανάμεσα σε Q8fn 55’’ και xf9005 55’’ ποια θα μου προτεινες να αγορασω για να κουμπωσω πανω Xbox one x?

Η Q8fn 55’’ εχει καλο πάνελ;

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Φίλε μου να σε ρωτήσω... ανάμεσα σε Q8fn 55’’ και xf9005 55’’ ποια θα μου προτεινες να αγορασω για να κουμπωσω πανω Xbox one x?

Η Q8fn 55’’ εχει καλο πάνελ;

Να δεις ολο το ονομα του μοντελου γιατι εδω παιζει παγιδα.

Ειναι QN55Q8FNBFXZA με Full-Array Local Dimming

Ειναι QE55Q8FNA με Edge-lit Local Dimming (βασικα το Q7FN με αλλο ονομα)

Αυτο αγοραζουμε, QN55Q8FNBFXZA με Full-Array Local Dimming αν το βρεις...απο Ελλαδα δυσκολο.

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ROG-X είπε

Να δεις ολο το ονομα του μοντελου γιατι εδω παιζει παγιδα.

Ειναι QN55Q8FNBFXZA με Full-Array Local Dimming

Ειναι QE55Q8FNA με Edge-lit Local Dimming (βασικα το Q7FN με αλλο ονομα)

Αυτο αγοραζουμε, QN55Q8FNBFXZA με Full-Array Local Dimming αν το βρεις...απο Ελλαδα δυσκολο.

Τώρα με κατέστρεψες 😅 Δηλαδη δεν ειναι τέσσερα μοντέλα με την ιδια κατασκευή η φετινή Q series? Ειναι τα 4 που διαφημίζει και το καθένα βγαινει και με κακο πάνελ και με καλο πάνελ;  Δε καταλαβα 

Αυτη εδω ας πουμε ειναι με full-array ή edge-lit? Εχει διαφορετικο κωδικο απο τους 2 που έδωσες 

526A0359-98E4-446A-8BFA-4C97314E7124.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Πλάκα μου κανεις τωρα... γιατι το κάνουν αυτο δηλαδη;

Η xf9005 ξερεις αν εχει full array ή edge-lit?

δεν υπαρχει 9000 series edge lit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...