REDMAN-X Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ.Αγορασα εναν 860 evo 250g κουτα απο εδω μεσα στης αγγελιες τον εβαλα επανω τον διαβασε κανονικα εβαλα γραμμα και ολα καλα εσωτερικος δισκος μετα απο μια ημερα που ολα ηταν καλα ηθελα να κανω μια μεταφορα αρχειον να ελευθερωσω τον βασικο μου(δισκο) και ετσι πηρα κατι παιχνιδια και τα μετεφερα στον evo μετα απο αυτο εβαλα ενα στικακι και μετεφερα και απο εκει αρχεια φωτογραφιων περιπου 12 gb και εκει που ολα τρεχαν.....επεσε η αντιγραφη και μου πεταξε τον ssd και δεν τον αναγνωριζει για μια ημερα ολακερη μονο σαν τον βαζω σε εξωτερικον εκει ολα καλα τον διαβαζει αλλα εγω θελω εσωτερικον ,πηγα συσκευες και ολα καλα μονο απο δυο συσκευες υσβ εχουν το θαυμαστικο...και λεω μπας και φταιει το uefi ?αυτο μου το εκανε κια με αλλον ssd πριν ενα μηνα και πεθανε....εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω για τον χρονο σας! το συστημα μου γραφετε απο κατω τωρα εχω δυο σκληρους εναν βασικο 120 της sandisk και αυτον τον evo που πηρα τωρα.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από REDMAN-X
REDMAN-X Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από REDMAN-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα