Προς το περιεχόμενο

Iphone 6SPlus touch Id

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

Εχω ενα iphone 6splus το οποιο εχει χαλασμενο homebutton και δεν λειτουργει και το touch id.Θα ηθελα να μαθω εαν καποιος γνωριζει καποιο μαγαζι το οποιο κανει boardlevel repairs και μπορει να επισκευασει το original πληκτρο για ενα μικροτερο ποσο απο οτι προσφερει το istorm

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, miltos_pap είπε

Καλησπερα σας!

Εχω ενα iphone 6splus το οποιο εχει χαλασμενο homebutton και δεν λειτουργει και το touch id.Θα ηθελα να μαθω εαν καποιος γνωριζει καποιο μαγαζι το οποιο κανει boardlevel repairs και μπορει να επισκευασει το original πληκτρο για ενα μικροτερο ποσο απο οτι προσφερει το istorm

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Οπουδήποτε αλλού εκτός από εξουσιοδοτημένο σερβις να απευθυνθείς ΔΕΝ θα παίξει το Touch ID

Δημοσ.

Απλα το προβλημα ειναι οτι θα μου αλλαξουν και την οθονη για την οποια μονο μου ζητησαν 183 ευρω φαντασου μαζι με το touch id! (Το homebutton παει μαζι με την οθονη για καποιον λογο), (η οθονη μου δεν εχει τιποτα και ειναι η original)

Απλα ειπα μηπως υπαρχει καποιο repair shop που να κανει τετοιου ειδους δουλειες,

Σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, miltos_pap είπε

Απλα το προβλημα ειναι οτι θα μου αλλαξουν και την οθονη για την οποια μονο μου ζητησαν 183 ευρω φαντασου μαζι με το touch id! (Το homebutton παει μαζι με την οθονη για καποιον λογο), (η οθονη μου δεν εχει τιποτα και ειναι η original)

Απλα ειπα μηπως υπαρχει καποιο repair shop που να κανει τετοιου ειδους δουλειες,

Σε ευχαριστω πολυ!

Αν έχει έστω και ένα "ρήγμα" ναι αυτή είναι η πολιτική να αλλαχτεί!

Οπότε ή παραμένεις με αυτό το πρόβλημα (κατάργηση του Touch ID) και το αλλάζεις σε μη εξουσιοδοτημένο σερβις ή δίνεις το νούμερο που σου έχουν αναφέρει για να έχεις ένα ολοκληρωμένο και πλήρης λειτουργικό κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...