Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ένας φιλός μου έχει ένα sony vaio...και κου το έδωσε για να του κάνω φορμάτ το pc πλέον δεν ανοίγει καθόλου έχουν κολλήσει τα windows....προσπαθω να ξεκινήσω να του κάνω φορμάτ και δεν μου διαβάζει το usb για να τρέξω από εκεί...μετά έβαλα από CD (windows 😎 στην αρχή ξεκίνησε να μου τα τρέχει αλλά κολλούσε στο σημείο που έλεγε ότι ετοιμάζεται για εγκατάσταση...μετά έγραψα σε CD τα windows 10 και τώρα δεν διαβάζει καθόλου το CD και δεν μπορώ να κάνω τπτ.....τι μπορώ να κάνω τώρα εδώ πέρα για να περάσω τα windows ? 

Επεξ/σία από mikePelek
Δημοσ.

Συγγνώμη Windows 10 Repair δεν μπορείς να δοκιμάσεις ; Μπας και διορθωθεί το πρόβλημα , τα Windows 10 και τα Windows 8 τα έχεις δοκιμάσει εαν κάνουν εγκατάσταση σε άλλο μηχάνημα ; Σε ρωτάω γιατί εφόσον είχε επάνω τα Windows 10 , όπως λες , είναι περίεργο γιατί κολάει τώρα στη εγκατάσταση B)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ss13 είπε

Συγγνώμη Windows 10 Repair δεν μπορείς να δοκιμάσεις ; Μπας και διορθωθεί το πρόβλημα , τα Windows 10 και τα Windows 8 τα έχεις δοκιμάσει εαν κάνουν εγκατάσταση σε άλλο μηχάνημα ; Σε ρωτάω γιατί εφόσον είχε επάνω τα Windows 10 , όπως λες , είναι περίεργο γιατί κολάει τώρα στη εγκατάσταση B)

Μπαίνει μόνο του να κάνει repair Και μετά κολλάει εκεί δεν κάνει τπτ άλλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Sony Vaio έχουν συνήθως κουμπί recovery/assist δίπλα από το power. Αν το πατήσεις με κλειστό τον υπολογιστή δεν ξεκινάει ο recovery wizard; 

Επεξ/σία από shodan
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mikePelek είπε

Μπαίνει μόνο του να κάνει repair Και μετά κολλάει εκεί δεν κάνει τπτ άλλο 

Σε Safe Mode μπαίνεις ή κολάει πάλι ; B)

Δημοσ.

σε safe mode παλι κολαει για την υγεια του δισκου δεν ξερω γτ στα χερια μου δεν ανοιξε το pc 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikePelek είπε

σε safe mode παλι κολαει για την υγεια του δισκου δεν ξερω γτ στα χερια μου δεν ανοιξε το pc 

Ο δίσκος μάλλον αποδήμησε εις Κύριον , δες εδώ

βγάλε τον δίσκο , συνδεσέ τον σε άλλο υπολογιστή να δεις εαν τον βλέπει B)

Δημοσ.

Τα καταφερα τελικα ηταν ο δισκος τον αλλαξα και ολα κομπλε...ευχαριστω για την βοηθεια παιδια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...