pmav99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε 5c διαφορά ανάμεσα σε παστες 5C μπορεί και να έχει, αλλά έχει μάλλον να κάνει με το πόσο καλά έχει κάνει την εφαρμογή (ποσότητα κτλ) και όχι με την πάστα Αν θες να συγκρίνεις με ακρίβεια πάστες πρέπει να κάνεις κάμποσες εφαρμογές και να πάρεις μ.ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, pmav99 είπε 5C μπορεί και να έχει, αλλά έχει μάλλον να κάνει με το πόσο καλά έχει κάνει την εφαρμογή (ποσότητα κτλ) και όχι με την πάστα Αν θες να συγκρίνεις με ακρίβεια πάστες πρέπει να κάνεις κάμποσες εφαρμογές και να πάρεις μ.ο. Αυτο ακριβως αρα ΔΕΝ εχουν 5c διαφορα 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 To θέμα που δεν είναι καν θέμα αλλά ............τουλάχιστον οι περισσότερες πάστες για να δώσουν το μέγιστο των επιδόσεων τους και να δούμε την συμπεριφορά τους πρέπει να ολοκληρώσουν αρκετούς θερμικούς κύκλους (ζέσταμα-λειτουργία-κρύωμσ) η χειρότερη σε αυτό είναι η as5 που θέλει 180 ώρες λειτουργίας Και ξαναγράφω οτι το θέμα είναι ηλίθιο γιατί το διαβάζουν αρκετοί επίδοξοι κασκαντέρ όπου ενώ όλοι ανησυχούν για την σύσταση κάθε πάστα και αν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο εν' λόγο "πείραμα" π.χ. αφρός ξυρίσματος έχουν στην σύσταση τους το νερό ΚΑΙ επίσης τα χαρακτηριστικά τους (π.χ. ροικότητα σε χ βαθμούς) μπορεί κάλλιστα να τρέξουν και μέσα στο σόκετ και άν είναι p4 στο εξοχικό για πειράματα πάει στο διάολο, αν ειναι το κύριο σύστημα, μετά ΚΛΑΜΑ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Αν εχει την ελαχιστη σημασια δεν ειναι ολα τα μελια ιδια: απο τρελα παχυρευστα εως πολυ δυσκολα, και επιπλεον δεν εχουν ολα την ιδια συμπεριφορα σε βαθος χρονου! (και σε αλλαγες θερμοκρασιων) Fun project μεν, αλλα μεχρι ενα οριο ☠️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Χιλια Μπράβο για το τεστ ! Δες τη Μαγιονέζα ! https://www.hardwaresecrets.com/does-mayonnaise-last-as-a-thermal-compound/3/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Στις 29/7/2018 στις 9:12 ΜΜ, Qless είπε To θέμα που δεν είναι καν θέμα αλλά ............τουλάχιστον οι περισσότερες πάστες για να δώσουν το μέγιστο των επιδόσεων τους και να δούμε την συμπεριφορά τους πρέπει να ολοκληρώσουν αρκετούς θερμικούς κύκλους (ζέσταμα-λειτουργία-κρύωμσ) η χειρότερη σε αυτό είναι η as5 που θέλει 180 ώρες λειτουργίας Και ξαναγράφω οτι το θέμα είναι ηλίθιο γιατί το διαβάζουν αρκετοί επίδοξοι κασκαντέρ όπου ενώ όλοι ανησυχούν για την σύσταση κάθε πάστα και αν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο εν' λόγο "πείραμα" π.χ. αφρός ξυρίσματος έχουν στην σύσταση τους το νερό ΚΑΙ επίσης τα χαρακτηριστικά τους (π.χ. ροικότητα σε χ βαθμούς) μπορεί κάλλιστα να τρέξουν και μέσα στο σόκετ και άν είναι p4 στο εξοχικό για πειράματα πάει στο διάολο, αν ειναι το κύριο σύστημα, μετά ΚΛΑΜΑ......... Γιατι νομιζεις οτι τρεχω με μονωμενη μητρικη/σοκετ και αναφερω πολλακις να μην το επιχειρησει κανενας αν δεν ξερει τι κανει? Εγω το κανω για την πλακα μου και για να δω απλως τι ειναι θερμικα αγωγιμο, τι συμπερφιφορα εχει σε υψηλες θερμοκρασιες (πχ ο αφρος, πουφ εξαφανιστηκε) και γενικα για να πειραματιστω με διαφορα. Σε AM4 ειναι να ξερεις σε Main συστημα . Αλλα εχω και τα υλικα και τις γνωσεις για να εκθεσω μονο το IHS του επεξεργαστη σε ολες τις "παστες" που χρησιμοποιησα, αρα κανενας κινδυνος. Τωρα αν θελει να το κανει καποιος αλλος... Ας διαβασει ενα thread για το πως μονωνουμε μητρικη και σοκετ και τι υλικα θα χρειαστεις (ιδια μονωση χρησιμοποιω και για DICE και Peltier που βαζω πανω) η απλως ας παρει τον P4 του 2002 και ας παρει και φωτια να ψησει κανα σουβλακι να χαρει. Στις 30/7/2018 στις 11:19 ΠΜ, tmjuju είπε Χιλια Μπράβο για το τεστ ! Δες τη Μαγιονέζα ! Μαγιονεζα MVP βλεπω... Αν και απο το dS μπορω να δω οτι η μαγιονεζα ειναι στο ιδιο επιπεδο η εκει κοντα με το μελι. Και πιστεψε με το μελι βρωμαει λιγοτερο , αρα μελακι μονο. Στις 29/7/2018 στις 9:58 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Αν εχει την ελαχιστη σημασια δεν ειναι ολα τα μελια ιδια: απο τρελα παχυρευστα εως πολυ δυσκολα, και επιπλεον δεν εχουν ολα την ιδια συμπεριφορα σε βαθος χρονου! (και σε αλλαγες θερμοκρασιων) Fun project μεν, αλλα μεχρι ενα οριο ☠️ Κοιτα το ξερω μεν, αλλα ειναι αυτο που ειχα προχειρο. Το συγκεκριμενο ειναι αρκετα παχυρευστο. Τωρα για το βαθος χρονου... αυτο δεν μπορω να το ξερω. Να τρεχω σε testbench το συστημα για κανα 2μηνο... δεν το λες και ιδανικο. Σε φαση και να με πληρωνες θα το σκεφτομουν ακομα αν θα το εκανα Τωρα το οριο που λες... the sky is the limit. Η βασικα το τι κατεβαζει η κουτρα σου. Απο αποψη να τον καψω, πολυ δυσκολο εως αδυνατο μιας και οπως εχω χιλιοπει... ειναι εντελως μονωμενος. Τωρα το μονο επικινδυνο ειναι να βαλω κατι το οποιο αντιδρα με τον χαλκο στο IHS και στην ψυκτρα. Δεν σκοπευω ιδιαιτερα να το κανω αυτο και εχω και 5-6 γνωσεις χημειας για να ξερω τι δεν παει με χαλκο ωστε να το αποφυγω. Αρα το να χαλασει κατι ειναι οσο πιθανο θα ηταν να χαλασει και σε κανονικη λειτουργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Μαγιονεζα MVP βλεπω... Αν και απο το dS μπορω να δω οτι η μαγιονεζα ειναι στο ιδιο επιπεδο η εκει κοντα με το μελι. Και πιστεψε με το μελι βρωμαει λιγοτερο , αρα μελακι μονο. Κοιτα το ξερω μεν, αλλα ειναι αυτο που ειχα προχειρο. Το συγκεκριμενο ειναι αρκετα παχυρευστο. Τωρα για το βαθος χρονου... αυτο δεν μπορω να το ξερω. Να τρεχω σε testbench το συστημα για κανα 2μηνο... δεν το λες και ιδανικο. Σε φαση και να με πληρωνες θα το σκεφτομουν ακομα αν θα το εκανα Σαν μεγαλος καταναλωτης μελιου (!!) μπορω να σου βεβαιωσω πως καλως-κακως δεν ειναι καθολου ιδια ολα τα μελια, πραγματικα! Ως προς το "βαθος χρονου" -> καποια θα κρυσταλλωναν λιγοτερο η περισσοτερο = με οτιδηποτε κατι τετοιο μπορει να συνεπαγεται..! 🤪 Τελος το μελι θα μπορουσε να ειναι και νοθευμενο-ζαχαρομενο-νερομενο, αν δεν εισαι 100% οτι ο παραγωγος δεν κανει αλλα κολπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα