kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ομαδα! Χθες περασα το κλασσικο σεναριο που σε σερνει η κοπελα σου στα Sephora.... Απο τα πιο βαρετα πραγματα σε αυτην την ζωη. Σπαταλαγα τον χρονο μου κοιταζοντας σωληναρια με κρεμες και μεικ απ.... Χμμμ ιδιο σωληναριο εχει πανω κατω και η ΜΧ-2 που πηρα προσφατα.... Χμμ....... Χμμ..... Αραγε να μπορουσα να χρησιμοποιησω αυτο το οτι ειναι τελοσπαντων, για θερμοαγωγιμη παστα? Και με αυτες τις σκεψεις ξυπνησα σημερα το πρωι και.... δοκιμασα οτι μπορουσα να σκεφτω και ειχα προχειρο στο σπιτι ως θερμοαγωγιμη παστα! Οι αγωνιστες μας σημερα ειναι. 1) MX-2, 2) beQuiet! Stock, 3) Arctic Silver 5, 4) Colgate Total, 5) Σαμπουαν, 6) Αντηλιακο ,7) Αφρος Ξυρισματος, (την ενυδατικη την ξεχασα) και τελος το ωραιοτατο 8 ) Θυμαρισιο μελι απο το χωριο! Και φυσικα δοκιμασα και χωρις τιποτα για "παστα". Το τεστ εγινε ως εξης. Ο επεξεργαστης ειναι ενας R5 1400 με μια Dark Rock 4 ψυκτρα, ο οποιος σεταριστικε στα 1.4V 3.75GHz και για το load ετρεξα prime95 Small FFT's για ενα τεταρτο. Φυσικα και δεν τον τρεχω ετσι, μιας και στα 1.4V πιανει 3.95 αλλα για τους σκοπους του τεστ ειπα να μην το παρακανω με την συχνοτητα για να ειμαι σιγουρος. Παμε στα στατιστικα ομως. Οι θερμοαγωγιμες παστες.... δουλεψαν οπως θα περιμενε κανεις. Την πρωτια την παιρνει η MX-2 σε Load με 68 βαθμους, μιας και η Silver 5 και η beQuiet! καταφεραν 70 και 71 βαθμους αντιστοιχα. Σε idle ολες οι θερμοαγωγιμες ειναι ισες με 32 βαθμους. Παμε τωρα στα ανορθοδοξα μεσα. Την πρωτια την παιρνει το Μελι και προς μεγαλη μου εκπληξη, με υπερβολικα καλα αποτελεσματα. Κρατησε τον επεξεργαστη στους 32 σε idle ενω σε load ανεβηκε μονο μεχρι τους 71 βαθμους! Αυτο μας φερνει στην ιδια θεση με την stock παστα της beQuiet!. Να αναφερω επισης οτι στο καθαρισμα ηταν υπεβολικα ευκολο. Απλως το περνας με ενα χαρτι κουζινας και δεν αφηνει τιποτα πισω. Θα το σκεφτομουν για 24/7 use αν δεν ειχα παστα και δεν ηταν αγωγιμο. Στην 2η θεση ερχεται η Colgate, με 32 idle και 73 σε load..... Πολυ καλα νουμερα για οδοντοκρεμα. Η ειρωνια βεβαια ειναι οτι αυτα ειναι καλυτερα νουμερα απο την παστα που χρησιμοποιει η Intel στο IHS των επεξεργαστων της, την οποια ειρωνικα την αναφερουμε ως "οδοντοκρεμα".... Κοιτα να δεις που τελικα αν βαζαν οντως οδοντοκρεμα θα ηταν καλυτερα..... Mετα απο ενα γρηγορο μπραβο στην Intel με την παστα-χειροτερη-απο-οδοντοκρεμα, παμε στην 3η θεση, την οποια καταλαμβανει.... ο αερας. Χωρις παστα η οτιδηποτε αλλο αναμεσα στην ψυκτρα και στον επεξεργαστη, εχουμε 37 βαθμους σε idle ενω σε load εχουμε 88. Δεν το λες και ιδανικο αν σκεφτεις οτι οι Ryzen throtlαρουν στους 95, ε? Αλλα δεν μπορεις να το πεις και χειροτερο απο τα αλλα.... Δεν τους δινω καν θεση. Ο αφρος ξυρισματος, ειχε καλες θερμοκρασιες σε idle (34 βαθμους), αλλα σε load ειχαμε 89. Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι πολυ απλα εξαυλωθηκε (μαλλον εξατμιστικε) οταν ανεβηκε η θερμοκρασια. Τουλαχιστον δεν χρειαστικε καθαρισμα μετα! Το σαμπουαν και το αντηλιακο ειχαν καπως αντιθετα αποτελεσματα απο τα επιθυμητα..... 40 και 41 αντιστοιχα σε idle ενω σε load ειχα και στα 2 thermal shutdowns. Τα τελευταια temps που μπορεσα να δω απο το λεντακι της μητρικης ηταν 98 για το σαμπουαν και 101 για το αντηλιακο. Οποτε παιδες, αν ξεμεινετε απο παστα και θελετε να λειτουργησει το PC.. απλως βαλτε μελι αν ειστε ΠΟΛΥ προσεκτικοι η οδοντοκρεμα αν δεν σας βρισκεται. Κανουν την δουλεια και αρκετα καλα εχω να πω. Να αναφερω οτι τον δικο μου επεξεργαστη και μητρικη τον ειχα μονωσει ετσι ωστε αν γινει κανενα ατυχημα να μην μου βραχυκυκλωσουν ολα. Αν δοκιμασετε κατι απο τα παραπανω και δεν παει καλα, η ευθυνη ειναι ολη δικη σας! Καλη συνεχεια! @dimoskoutr Κοιτα να δεις που τελικα στην Intel πρεπει να βαζουνε οντως Colgate 😕 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από kostas_anes 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Το λες και για δέσιμο φιλτατε ε; Να υποθέσω καλοκαίρι δεν δουλεύεις... Ξέχασες όμως πολλά, Μερέντα φυστικοβούτυρο, μαρμελάδες, μουστάρδα κέτσαπ, γιαούρτι κλπ... Την επόμενη φορά σε θέλω πιο ευφάνταστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Το λες και για δέσιμο φιλτατε ε; Να υποθέσω καλοκαίρι δεν δουλεύεις... Ξέχασες όμως πολλά, Μερέντα φυστικοβούτυρο, μαρμελάδες, μουστάρδα κέτσαπ, γιαούρτι κλπ... Την επόμενη φορά σε θέλω πιο ευφάνταστο. Δεν εχω T_T Επισης γιαουρτι δεν προκειται να βαλω γιατι μετα θα βρωμαει ολο το case και δεν προκειται να φυγει αν δεν το πλυνω με σαπουνι. Επισης, σιγα 18 ειμαι μολις τελειωσα πανελληνιες. Χρονο εχουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Φίλε μπράβο για τις δοκιμές που έκανες , είναι όντος χρήσιμες !!! Αν μπορεί κάποιος με Intel να κάνει ακριβώς τις ίδιες δοκιμές έτσι ώστε να έχουμε και ένα μέτρο συγκρίσεις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Έχω θυμαρισιο μέλι κάστανο και ανθομελο τι είδος έβαλες και τι γλυκόζη περιηχε? Πολύ ωραίο τεστ μπράβο σου. Αν εχεις Intel κάνε μια δοκιμή με τα 3 μέλια που εχεις να δούμε μήπως το ανθόμελο είναι καλύτερο απο θυμαρίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δεν εχω T_T Επισης γιαουρτι δεν προκειται να βαλω γιατι μετα θα βρωμαει ολο το case και δεν προκειται να φυγει αν δεν το πλυνω με σαπουνι. Επισης, σιγα 18 ειμαι μολις τελειωσα πανελληνιες. Χρονο εχουμε Πως πήγες πανελλήνιες φιλτατε; Εδώ μαθηματικός καθηγητής, μέσα στα παιδιά των πανελληνίων είμαι κάθε χρόνο... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Πως πήγες πανελλήνιες φιλτατε; Εδώ μαθηματικός καθηγητής, μέσα στα παιδιά των πανελληνίων είμαι κάθε χρόνο... Mπορουσα και καλυτερα, αν και δεν εχω παραπονα αφου περναω στην σχολη. 15.606 εβγαλα με τα μαθηματικα να ειμαι στο 14.6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην δημοσιεύσεις αυτά στην intel γιατί οι επόμενοι CL βλέπω να είναι μελένιοι αντί για οδοντόπαστα.🤩 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μπράβο, πιτσιρίκο (δεν το λέω υποτιμητικά, κάθε άλλο). Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το τεστ και εξίσου ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα. Πάντως, μετά τις μετρήσεις με μέλι, βλέπω την intel να πουλάει golden επεξεργαστές (μαντέψτε τι πάστα θα έχουν). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε Μπράβο, πιτσιρίκο (δεν το λέω υποτιμητικά, κάθε άλλο). Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το τεστ και εξίσου ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα. Πάντως, μετά τις μετρήσεις με μέλι, βλέπω την intel να πουλάει golden επεξεργαστές (μαντέψτε τι πάστα θα έχουν). Δεν προσβαλομαι μην ανησυχεις! Γενικα μου αρεσει να πειραματιζομαι με διαφορα. Πχ προχθες τον ετρεχα με Undrerclock χωρις ψυκτρα και μαξαρε στους 78 σε full load. Η του πεταξα ενα peltier πανω και τον ειχα στους 5-7 βαθμους για το γαμωτο. Ιδανικα η μελλοντικη δουλεια μου θα ειναι με CPU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ιδανικα η μελλοντικη δουλεια μου θα ειναι με CPU Η μελισσοπαραγωγός ώστε να προμηθεύεις με μέλι την intel. Μπράβο και πάλι για το τεστ και περιμένουμε να πειραματιστείς εκ νέου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Oτι να ναι πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 το θέμα είναι πως θα συμπεριφερθουν αυτα τα υλικά που βάζεις αντί για πάστα σε βάθος χρόνου και όχι σε μια μέρα που τα χρησιμοποιεις, δεν μπορούν να βγουν σωστά συμπεράσματα έτσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, koolisk6 είπε το θέμα είναι πως θα συμπεριφερθουν αυτα τα υλικά που βάζεις αντί για πάστα σε βάθος χρόνου και όχι σε μια μέρα που τα χρησιμοποιεις, δεν μπορούν να βγουν σωστά συμπεράσματα έτσι... Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει εδώ και χρόνια και φυσικά δεν έγινε για να βάλεις οδοντόπαστα 24/7 προς Θεού. Δεν το έγραψα σε δίπλα θέμα που γράφουν για 5c διαφορά ανάμεσα σε παστες αλλά όταν διαβάζω ότι ο Χ άλλαξε πάστα και έπεσε 10c κάτω ε όσο να είναι αναρωτιέμαι για το ανθρώπινο γένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, koolisk6 είπε το θέμα είναι πως θα συμπεριφερθουν αυτα τα υλικά που βάζεις αντί για πάστα σε βάθος χρόνου και όχι σε μια μέρα που τα χρησιμοποιεις, δεν μπορούν να βγουν σωστά συμπεράσματα έτσι... Θες να το δοκιμασεις κατι μηνες εσυ στο PC σου φιλε? Γιατι αλλο να κατσεις μια μερα να κανεις και τον χαβαλε σου και αλλο να κατσεις 2-3 μηνες για το καθενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα