stavrosqq Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 • Καλησπερα. η συσκευη μου ειναι 7 Plus. • Αντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο καθοτι ειμαι χρηστης Iphone απ το 3gs και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. • Για καποιο λογο οταν μπαινω στο φακελο "Ολες οι φωτο" τις βρισκω διασπαρτες και εντελως μπερδεμενα χρονολογικα. Υπαρχει καποιος τροπος να τις επαναφερω? Η καποια εφαρμογη ? • Ευχαριστω προκαταβολικα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 εάν ανοίξεις τις φωτογραφίες μέσα από το icloud σε έναν Η/Υ, πως στις εμφανίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosqq Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Στις 30/7/2018 στις 7:52 ΠΜ, liospi είπε εάν ανοίξεις τις φωτογραφίες μέσα από το icloud σε έναν Η/Υ, πως στις εμφανίζει; Ανακατεμενες παλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα