stratigos24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Φιλος μου έχει το κινητό του τίτλου, έχει απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών από το playstore, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει και κάνει ενημερώσεις. Σήμερα έκανε το instagram, χθες το fb κλπ.. Γιατι μπορεί να συμβαίνει;
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Από τις ρυθμίσεις του Play Store έτσι πρέπει να είναι.
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Από τις ρυθμίσεις του κινητού να πάει να βρει την εφαρμογή του Play store και να κάνει μια εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων.
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, saruman123 είπε Από τις ρυθμίσεις του κινητού να πάει να βρει την εφαρμογή του Play store και να κάνει μια εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων. Πάλι θα την κάνει μόνο του. 21 ώρες πριν, stratigos24 είπε Έτσι είναι αλλά δεν.. Θα ψάξει στο system κάπου εκεί ήταν νομίζω για να κάνει αναβάθμιση μόνο του τις εφαρμογές
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Ωραία μπες στις εφαρμογές του κινητού και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και τις άδειες. Έμενα τις γυναίκας μου δεν έχει τέτοια προβλήματα. Μόνο από το Play store που σου έδειξα έχει κάνει. 28 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Πάλι θα την κάνει μόνο του. Βρε αν κάνει εκκαθάριση θα πάει κατευθείαν στο Play store να τις απενεργοποίηση. Μπορεί να έχει κολλήσει.
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ωραία μπες στις εφαρμογές του κινητού και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και τις άδειες. Έμενα τις γυναίκας μου δεν έχει τέτοια προβλήματα. Μόνο από το Play store που σου έδειξα έχει κάνει. Βρε αν κάνει εκκαθάριση θα πάει κατευθείαν στο Play store να τις απενεργοποίηση. Μπορεί να έχει κολλήσει. Είδα και έπαθα να βρω τι γίνεται, ειδικά στις εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες.με τρέλανε με το messenger.3 φορές την ημέρα βάλε βγάλε, έχω την 20 που είναι γύρω στα 7μβ
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Θέλω να πιστεύω ότι είναι το Global και όχι με κάποια "μαϊμού" rom!!!??? Και από πού το πήρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα