Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Φιλος μου έχει το κινητό του τίτλου, έχει απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών από το playstore, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει και κάνει ενημερώσεις. Σήμερα έκανε το instagram, χθες το fb κλπ..

Γιατι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Από τις ρυθμίσεις του κινητού να πάει να βρει την εφαρμογή του Play store και να κάνει μια εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, saruman123 είπε

Από τις ρυθμίσεις του κινητού να πάει να βρει την εφαρμογή του Play store και να κάνει μια εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων.

Πάλι θα την κάνει μόνο του.

21 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Έτσι είναι αλλά δεν..

Θα ψάξει στο system κάπου εκεί ήταν νομίζω για να κάνει αναβάθμιση μόνο του τις εφαρμογές

Δημοσ.

Ωραία μπες στις εφαρμογές του κινητού και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και τις άδειες.

Έμενα τις γυναίκας μου δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Μόνο από το Play store που σου έδειξα έχει κάνει.

28 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Πάλι θα την κάνει μόνο του.

Βρε αν κάνει εκκαθάριση θα πάει κατευθείαν στο Play store να τις απενεργοποίηση.

Μπορεί να έχει κολλήσει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ωραία μπες στις εφαρμογές του κινητού και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και τις άδειες.

Έμενα τις γυναίκας μου δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Μόνο από το Play store που σου έδειξα έχει κάνει.

Βρε αν κάνει εκκαθάριση θα πάει κατευθείαν στο Play store να τις απενεργοποίηση.

Μπορεί να έχει κολλήσει.

Είδα και έπαθα να βρω τι γίνεται, ειδικά στις εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες.με τρέλανε με το messenger.3 φορές την ημέρα βάλε βγάλε, έχω την 20 που είναι γύρω στα 7μβ 

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι το Global και όχι με κάποια "μαϊμού" rom!!!???

Και από πού το πήρε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...