Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερος ούτε χειρότερος. Συμπλήρωσε τη φόρμα όπως θα δεις σε αλλα νήματα. 

Δημοσ.

ryzen 7 2700x να πάω εδώ σε ram 1) Corsair Dominator Platinum 16GB DDR4-3000MHz 2)MSI X470 Gaming Pro Carbon AC 3)msi gtx 1060 το εχω 4)Corsair TX-M Series TX850M το εχω για αυτο λεω ,

ryzen 7 2700x vs i7 8700k και τη μονητορ να παρω σε lg θελω 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzonaras είπε

ryzen 7 2700x να πάω εδώ σε ram 1) Corsair Dominator Platinum 16GB DDR4-3000MHz 2)MSI X470 Gaming Pro Carbon AC 3)msi gtx 1060 το εχω 4)Corsair TX-M Series TX850M το εχω για αυτο λεω ,

ryzen 7 2700x vs i7 8700k και τη μονητορ να παρω σε lg θελω 

με την 1060 4k δύσκολα bro :)

τη ρημαδοφόρμα συμπλήρωσε και γράψε τι έχεις τώρα όλο το setup

Δημοσ.

έχω το τροφοδοτικό και την κάρτα δεν σικονη 4 κ 

το μιχανιμα το αλο ειναι παλιο για αυτο ροταω που να παω

και ποιο μονιτοσ σε lg 4k να παρω

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tzonaras είπε

έχω το τροφοδοτικό και την κάρτα δεν σικονη 4 κ 

το μιχανιμα το αλο ειναι παλιο για αυτο ροταω που να παω

και ποιο μονιτοσ σε lg 4k να παρω

tzonara γράψε ρε αγορίνα ας είναι παλιό

η φόρμα είναι αυτή copy paste κάν΄την

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν θα κρατήσετε hardware απο παλιό Pc και ποιά?

Δημοσ.

θέλω για πεχνιδια εχω i5 4690k, gtx 1060 6gb, ram Corsair 1600 2x4 8gb,τροφοδοτικό  corsair 850w 50plas,monitor lg 24mp76,razer tartarus,ποντικι αλπο ,πλικτρολογιο keep out θελω μονο για πεχνιδια 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μιλούσαμε σοβαρά θα χρειαζόταν μια 1080ti κι ένα 4k monitor χωρίς κάτι άλλο. Ένα χιλιάρικο δλδ αλλά δεν ξέρω τι θα καταλάβεις; Ακόμα πιο σοβαρά πάρε ένα 1080p 144hz monitor με 250€ αφού θες μόνο παιχνίδια και μετά εδώ είμαστε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξεκινά με το μονιτορ και μετά αν δεν σε καλύπτει σε ότι παίζεις βλέπεις και κάρτα.

Έχει νήματα να ρωτήσεις και για οθόνη και για πόσο να πουλήσεις.

Δημοσ.
1 hour ago, radiohead said:

Έρωτας με lg;

Όσο κατέβαινα κάτω και διάβαζα τα σχόλια σου, έλεγα από μέσα μου "τώρα θα κάνει το μπαμ, όχι, τώρα θα το κάνει, Ε ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ" 

Δηλώνω φαν σου για το κουράγιο σου :P 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, radiohead είπε

Έρωτας με lg;

Με την έλευση του μικρού παιδιού, σου αυξήθηκε και η υπομονή;;; μα τέτοιο κουράγιο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...