Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρά κάνει και κλείνει τις εφαρμογές στο παρασκήνιο.το προβλημα είναι το android που θέλει να τρέχει 100 εφαρμογές και να τρώει την μνήμη χωρίς λογο.

Οι πιο πολλοί χρήστες κατεβάζουν αλλωστε εφαρμογές για αυτή την δουλειά.

Για έναν άσχετο χρήστη, νομιζω ότι είναι πιο χρήσιμο να καθαρίζεται η μνήμη αυτόματα και να μην χρειάζεται να φορτίζει το κινητό συνέχεια.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποτε μπαινω και διαβαζω ότι η MiUI ειναι η καλυτερη παθαίνω ενα μικρο εγκεφαλικο. Οσες φορες εχω ξεγελαστει και εχω παρει κινητο με MIUI έχω αναγκαστει να αλλάξω κινητό, καθε φορα που κανει update δεν ξέρεις τι δεν θα δουλεύει, δεν ξερεις ποια settings 11 υπόγεια κατω γυρισαν σε default και παει λέγοντας. Για δεύτερη συσκευή είναι τελειο, μέχρι εκει. 

Χρηστης P9 plus απορω πως θα αλλαξω συσκευή και πως θα παω εκτος huawei, δε γίνεται!! Πολυ ευχαριστημένος, οσο και αν γκρινιαζω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GenesisX είπε

Μια χαρά κάνει και κλείνει τις εφαρμογές στο παρασκήνιο.το προβλημα είναι το android που θέλει να τρέχει 100 εφαρμογές και να τρώει την μνήμη χωρίς λογο.

Οι πιο πολλοί χρήστες κατεβάζουν αλλωστε εφαρμογές για αυτή την δουλειά.

Για έναν άσχετο χρήστη, νομιζω ότι είναι πιο χρήσιμο να καθαρίζεται η μνήμη αυτόματα και να μην χρειάζεται να φορτίζει το κινητό συνέχεια.

Απ'αυτά που γράφεις υποθέτω ότι δεν έχεις ιδέα πώς δουλεύει η διαχείριση μνήμης στο android ε;

Νομίζεις ότι δουλεύει όπως και τα windows ε;

Κάνεις λάθος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/7/2018 στις 2:06 ΜΜ, what_if είπε

το καθαρο android ειναι λιγο καλυτερο σε μνημη ,επεξεργαστη κ μπαταρια κ θελει περισσοτερο σκαλισμα απο το miui για να μην φορτωνεται η συσκευη σου με αχρηστα apps που τρεχουν στο παρασκηνιο

στα γραφω αυτα εχοντας xiaomi με καθαρο android ,ενω πυκνα δοκιμαζω miui ,το miui ειναι πολυ πιο φιλικο για τον χρηστη που δεν θελει να ασχολειται κ να ξερει

Καθόλου σκάλισμα δεν θέλει φίλε μου, απλά περνάς και μαθαίνεις σωστή χρήση του Greenify!! 😉
Και δεν είναι λίγο καλύτερο, είναι πολύ καλύτερο!! Sorry κιόλας αλλά είναι ευρέος και χρόνια γνωστό αυτό... 😉 

Επεξ/σία από konstantinos77g
Δημοσ.

😉...μην τρελένεστε αδέλφια...!!!

Έχω την αμυδρά...εντύπωση...ότι πάλι κάτι παίζει εδώ ! 

Η Huawei δεν είναι πιά μιά μικρή σε πωλήσεις εταιρεία

και το ξέρετε καλά, ούτε οι συσκευές της - πλέον - ασήμαντες και της σειράς...!

Πάλι οι χρήστες - καταναλωτές, με έμμεσο τρόπο βγάζουν 

το.... φίδι από την τρύπα (που λέει ο λαός..)

Λέω.....αλλά μπορεί να κάνω και λάθος... 😏

Δημοσ.

Όλη η υπόθεση με τα skins είναι να συνηθίσεις ένα UI και μετά να δυσκολεύεσαι να αλλάξεις μάρκα! Τι να το κάνω αν το MIUI ή το HUAWEI τα έχουν όλα ενσωματωμένα; Αν αλλάξω μάρκα, θα πρέπει να ξεχάσω ό,τι ήξερα και να τα μάθω όλα από την αρχή. Γι' αυτό βάζω πάντα Nova και τις δικές μου εφαρμογές (όπως το VLC). Δεν έχει σημασία εάν είναι το καλύτερο. Σημασία έχει να είναι το ΙΔΙΟ που έχω μάθει να χρησιμοποιώ. Επειδή το κινητό είναι το ΜΕΣΟ και όχι το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Γι' αυτό και η Apple δεν αλλάζει UI.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/7/2018 στις 11:31 ΜΜ, stafaf είπε

Απ'αυτά που γράφεις υποθέτω ότι δεν έχεις ιδέα πώς δουλεύει η διαχείριση μνήμης στο android ε;

Νομίζεις ότι δουλεύει όπως και τα windows ε;

Κάνεις λάθος.

Δεν έχει σημασία πως δουλεύει η διαχείριση μνήμης. Το ότι κυκλοφορούν εκατοντάδες εφαρμογές καθαρισμού μνήμης νομίζω τα λέει όλα για την διαχείριση μνήμης.

Είναι όπως τις παλιές εποχές των windows που ήθελες απαραίτητα registry cleaners, ανασυγκρότητηση δίσκου και memory management εφαρμογές. Οι developers δεν είπαν "έτσι δουλεύουν τα windows" αλλά διόρθωσαν κάποια πράγματα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GenesisX είπε

Δεν έχει σημασία πως δουλεύει η διαχείριση μνήμης. Το ότι κυκλοφορούν εκατοντάδες εφαρμογές καθαρισμού μνήμης νομίζω τα λέει όλα για την διαχείριση μνήμης.

Είναι όπως τις παλιές εποχές των windows που ήθελες απαραίτητα registry cleaners, ανασυγκρότητηση δίσκου και memory management εφαρμογές. Οι developers δεν είπαν "έτσι δουλεύουν τα windows" αλλά διόρθωσαν κάποια πράγματα.

Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα σκουπίδια από τις εφαρμογές καθαρισμού μνήμης στο android.

Το android σε αντίθεση με τα windows, "προσπαθεί" να βάλει πράγματα στη μνήμη που δουλεύονται πιο συχνά έτσι ώστε να είναι πιο αποκρισημο την επόμενη φορά που ο χρήστης θα ζητήσει κάτι, ακριβώς όπως δουλεύει και το linux.

Μην πλατιάσουμε άλλο τα δεδομένα είναι αυτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...