deadsoul Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Και η Huawei να βάλει στη μαύρη λίστα το vlc μια και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης. Μια χαρά παίζει τα πάντα και ο stock player. 2
xaerialtwistx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panos314 είπε Miui και άγιος ο θεός παραμετροποίης τα πάντα και σου έρχονται όλα email μυνηματα fb messenger Viber etc. Και βάζεις τα προγράμματα που θέλεις να τρέχουν στο background και είσαι αργηγος. Καλά και το MIUI είναι τραγικό και υποφέρει από το ίδιο πρόβλημα με τα Huawei (σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, άσχετα που σε VLC δεν έχει θέμα). Πολλά προγράμματα αρνούνται πεισματικά να λειτουργήσουν όπως πρέπει επειδή σκοτώνονται στο παρασκήνιο από τις επιθετικές πολιτικές του λειτουργικού σχετικά με την εξοικονόμηση μπαταρίας (πχ το πρόγραμμα I Can't Wake Up (κορυφαιο για εμένα app ξυπνητηρι) δεν κατάφερα ποτέ να το λειτουργήσω γιατί μου το έκλεινε το βράδυ, το κορυφαίο Titanium Backup δε μπορούσε να λειτουργήσει τα schedules γιατί του έκλεινε τη σχετική διεργασία και πραγματικά άπειρες τέτοιες ασυμβατότητες, ειδικά με advanced προγράμματα). Αυτό ακόμα και όταν τα έβαζα σε εξαίρεση. Από εκεί και πέρα έχουμε τα κλασσικά προβλήματα για πιο προχωρημένους χρήστες όπως το ότι τα περισσότερα custom recovery δεν γίνεται να εγκατασταθούν παρά μόνο να τρέξουν απευθείας με fastboot boot "ονομα recovery", συν η διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader που μόνο DNA δε δίνεις, γενικά τραγικό για σοβαρό smartphone, καλό για χρήστες που θέλουν value / money, το MIUI παντως σαν περιβάλλον είναι άθλιο με πολλά προβλήματα, εγώ όσο είχα Xiaomi περνούσα πάντα η Resurrection Remix ή Pixel Experience που είχε 2-3 θεματάκια αλλά ήταν καθαρό Android (μέχρι και οι ειδοποιήσεις στο MIUI έχουν μηδαμινή κατηγοριοποίηση, και ακόμα και η επιλογή close all ενώ σε καθαρό Android κλείνει εφαρμογές αλλά όχι διεργασίες, σε MIUI τα σκοτώνει όλα και πρέπει να τα βάλεις σε εξαίρεση) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από xaerialtwistx 2
Istros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Huawei πολύ καλά έκανε και σκοτώνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για να εξοικονομήσει ενέργεια.η videolan από την άλλη ζοριζεται γιατί παίρνει αρνητικές κριτικές.ψηφιζω Huawei.ας ψαχτουν και λίγο οι χρήστες με τις ρυθμίσεις μη θελουν και μασημένη τροφή. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Istros 1
Plapoutas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Istros είπε Η Huawei πολύ καλά έκανε και σκοτώνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για να εξοικονομήσει ενέργεια.η videolan από την άλλη ζοριζεται γιατί παίρνει αρνητικές κριτικές.ψηφιζω Huawei.ας ψάχνουν και λίγο οι χρήστες με τις ρυθμίσεις μη θελουν και μασημένη τροφή. Δεν θέλει όλος ο κόσμος να πειράζει τις ρυθμίσεις κάθε λίγο και λιγάκι όταν αγοράζει μια καινούργια συσκευή. Ένας από τους λόγους που κάποιοι αγοράζουν προϊόντα της Apple. Εγώ ναι παραμετροποιώ την συσκευή μου πειράζω τις ρυθμίσεις και πάει λέγοντας. Ο μέσος όμως πελάτης που δεν ασχολείται με την τεχνολογία, θέλει μία συσκευή που να δουλεύει σωστά με το που την ενεργοποιήσει. Είμαι της άποψης ότι μία συσκευή θα πρέπει να είναι όσο πιο φιλική γίνεται προς τον χρήστη. Γιαυτό και προτείνω σε πολλούς γνωστούς μου που δεν ασχολούνται και δεν έχουν την υπομονή, συσκευές Android One, Pixel ή ακόμα και Apple. Πχ οι περισσότεροι γνωστοί μου που δεν ασχολούνται έχουν Macbook και όχι Windows, γιατί τους το πρότεινα και είναι ευχαριστημένοι. Εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί και χρησιμοποιώ Windows και ένα Galaxy S8 αλλά ξέρω τι μου γίνεται και δεν με προβληματίζει. 3
zelmanblue Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 51 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Καλά και το MIUI είναι τραγικό και υποφέρει από το ίδιο πρόβλημα με τα Huawei (σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, άσχετα που σε VLC δεν έχει θέμα). Πολλά προγράμματα αρνούνται πεισματικά να λειτουργήσουν όπως πρέπει επειδή σκοτώνονται στο παρασκήνιο από τις επιθετικές πολιτικές του λειτουργικού σχετικά με την εξοικονόμηση μπαταρίας (πχ το πρόγραμμα I Can't Wake Up (κορυφαιο για εμένα app ξυπνητηρι) δεν κατάφερα ποτέ να το λειτουργήσω γιατί μου το έκλεινε το βράδυ, το κορυφαίο Titanium Backup δε μπορούσε να λειτουργήσει τα schedules γιατί του έκλεινε τη σχετική διεργασία και πραγματικά άπειρες τέτοιες ασυμβατότητες, ειδικά με advanced προγράμματα). Αυτό ακόμα και όταν τα έβαζα σε εξαίρεση. Από εκεί και πέρα έχουμε τα κλασσικά προβλήματα για πιο προχωρημένους χρήστες όπως το ότι τα περισσότερα custom recovery δεν γίνεται να εγκατασταθούν παρά μόνο να τρέξουν απευθείας με fastboot boot "ονομα recovery", συν η διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader που μόνο DNA δε δίνεις, γενικά τραγικό για σοβαρό smartphone, καλό για χρήστες που θέλουν value / money, το MIUI παντως σαν περιβάλλον είναι άθλιο με πολλά προβλήματα, εγώ όσο είχα Xiaomi περνούσα πάντα η Resurrection Remix ή Pixel Experience που είχε 2-3 θεματάκια αλλά ήταν καθαρό Android (μέχρι και οι ειδοποιήσεις στο MIUI έχουν μηδαμινή κατηγοριοποίηση, και ακόμα και η επιλογή close all ενώ σε καθαρό Android κλείνει εφαρμογές αλλά όχι διεργασίες, σε MIUI τα σκοτώνει όλα και πρέπει να τα βάλεις σε εξαίρεση) Να ξερεις υπαρχει ενα κολπο επειδη αντιετωπισα κατι παρομοιο. Περα απο την εξαιρεση που εννοειται πρεπει να τη ρυθμισεις δοκιμασε εχοντας ανοιγμενη την εφαρμογη και πατωντας το κουμπι των "Recent Apps" να την κλειδωσεις τραβωντας την προς τα κατω. Ελπιζω να βοηθησα. 1
Istros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Δεν θέλει όλος ο κόσμος να πειράζει τις ρυθμίσεις κάθε λίγο και λιγάκι όταν αγοράζει μια καινούργια συσκευή. Ένας από τους λόγους που κάποιοι αγοράζουν προϊόντα της Apple. Εγώ ναι παραμετροποιώ την συσκευή μου πειράζω τις ρυθμίσεις και πάει λέγοντας. Ο μέσος όμως πελάτης που δεν ασχολείται με την τεχνολογία, θέλει μία συσκευή που να δουλεύει σωστά με το που την ενεργοποιήσει. Είμαι της άποψης ότι μία συσκευή θα πρέπει να είναι όσο πιο φιλική γίνεται προς τον χρήστη. Γιαυτό και προτείνω σε πολλούς γνωστούς μου που δεν ασχολούνται και δεν έχουν την υπομονή, συσκευές Android One, Pixel ή ακόμα και Apple. Πχ οι περισσότεροι γνωστοί μου που δεν ασχολούνται έχουν Macbook και όχι Windows, γιατί τους το πρότεινα και είναι ευχαριστημένοι. Εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί και χρησιμοποιώ Windows και ένα Galaxy S8 αλλά ξέρω τι μου γίνεται και δεν με προβληματίζει. Όπως το είπες πας σε καθαρό android η iPhone,εναλλακτικά σε iOS αντί να παιδευεσαι στα windows με registry και drivers Στο android είναι πολλά τα παρατράγουδα γιατί παραμετροποιει ο καθέ κατασκευαστης το android,ευτυχώς πολλά διορθώνονται με τα update φαντάζομαι και το συγκεκριμένο θα διορθωθεί με κάποιο update.Στο.ios δεν έχεις τέτοια προβλήματα γιατί η κάθε εταιρεία φτιάχνει την εφαρμογή στα μέτρα του λογισμικού.Με το android τι να φτιάξει?υπάρχουν 700 παραλλαγες.Δεν είναι κακό να ψάχνονται και οι χρήστες λίγο.υπαρχει και το internet.εαν δεν ψαχτεις δεν μαθαίνεις,εναλλακτικα παίρνεις iPhone η pixel και καθάρισες. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Istros 1
Plapoutas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Istros είπε Όπως το είπες πας σε καθαρό android η iPhone,εναλλακτικά σε iOS αντί να παιδευεσαι στα windows με registry και drivers Στο android είναι πολλά τα παρατράγουδα γιατί παραμετροποιει ο καθέ κατασκευαστης το android,ευτυχώς πολλά διορθώνονται με τα update φαντάζομαι και το συγκεκριμένο θα διορθωθεί με κάποιο update.Στο.ios δεν έχεις τέτοια προβλήματα γιατί η κάθε εταιρεία φτιάχνει την εφαρμογή στα μέτρα του λογισμικού.Με το android τι να φτιάξει?υπάρχουν 700 παραλλαγες.Δεν είναι κακό να ψάχνονται και οι χρήστες λίγο.υπαρχει και το internet.εαν δεν ψαχτεις δεν μαθαίνεις,εναλλακτικα παίρνεις iPhone η pixel και καθάρισες. Είναι ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί αφάνταστα, οι άχρηστες εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σε Smartphone τρίτων κατασκευαστών. Εγώ πχ στο Galaxy μου έχα ένα σωρό άχρηστες εφαρμογές που δεν μπορώ να απεγγαταστήσω και αναγκάστηκα να τις απενεργοποιήσω. Αυτές μάλιστα που δεν μπορώ καν να απενεργοποιήσω, έπρεπε να τις κρύψω μέσω του Launcher. Αυτό δεν συμβαίνει με καθαρό Android ή iOS (αναφαίρομαι πάντα στα Smartphone μιας και το άρθρο έχει να κάνει με αυτά). Για παράδειγμα Facebook, Instagram, Διπλές εφαρμογές Browsing, Διπλο App Store, διπλό ημερολόγιο και πάει λέγοντας. Έκανα ένα S9 δώρο στην γυναίκα μου και έπρεπε πρώτα να το φέρω στα μέτρα της, να απενεργοποιήσω τις άχρηστες εφαρμογές, να πειράξω τις ρυθμίσεις για να το φέρω όσο πιο κοντά γίνεται σε καθαρό Android, να απενεργοποιήσω το πληκτρολόγιο της Samsung και να βάλω GBoard και δεν συμαζέυεται. Μετά ναι λειτουργούσε άψογα, αλλά δεν είναι λογική αυτή κάθε φορά που αγοράζεις Smartphone. 3
Istros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Είναι ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί αφάνταστα, οι άχρηστες εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σε Smartphone τρίτων κατασκευαστών. Εγώ πχ στο Galaxy μου έχα ένα σωρό άχρηστες εφαρμογές που δεν μπορώ να απεγγαταστήσω και αναγκάστηκα να τις απενεργοποιήσω. Αυτές μάλιστα που δεν μπορώ καν να απενεργοποιήσω, έπρεπε να τις κρύψω μέσω του Launcher. Αυτό δεν συμβαίνει με καθαρό Android ή iOS (αναφαίρομαι πάντα στα Smartphone μιας και το άρθρο έχει να κάνει με αυτά). Για παράδειγμα Facebook, Instagram, Διπλές εφαρμογές Browsing, Διπλο App Store, διπλό ημερολόγιο και πάει λέγοντας. Έκανα ένα S9 δώρο στην γυναίκα μου και έπρεπε πρώτα να το φέρω στα μέτρα της, να απενεργοποιήσω τις άχρηστες εφαρμογές, να πειράξω τις ρυθμίσεις για να το φέρω όσο πιο κοντά γίνεται σε καθαρό Android, να απενεργοποιήσω το πληκτρολόγιο της Samsung και να βάλω GBoard και δεν συμαζέυεται. Μετά ναι λειτουργούσε άψογα, αλλά δεν είναι λογική αυτή κάθε φορά που αγοράζεις Smartphone. Σε όσες συσκευές έχω πάρει τις έχω πειράξει μέχρι εκεί που δεν παει.brickαρισμενες συσκευές,cyanogen, boot loop το ADB & fastboot δούλευε υπερωρίες.ευτυχως μέχρι τώρα δεν μου μεινε.καμια στο χέρι τις επανέφερα όλες θυμάμαι είχα πάρει πριν από 5-6 χρόνια ένα sharp zeta 06 και δεν υπήρχε τίποτα καμία ROM πουθενά.ειχα μεταφράσει όλα το Γιαπωνέζικα site για να βρω να το ξεκλειδώσω και να περάσω άλλη ROM.Για μένα αυτή είναι η ομορφιά του android διαφορετικά πας σε Google phone η iOS και καθάρισες.Οι γυναίκες 5 εφαρμογές χρησιμοποιούν και καμιά φωτογραφία και αν βρουν τα σκούρα στο φέρνουν να το ρυθμισεις.Ευτυχως υπάρχει και η μαγική επιλογή factory reset όταν το παραρυθμισεις και χασεις τη μπάλα.ειδικα η Samsung το παρακάνει με τις άχρηστες εφαρμογές.και που να πάρεις κανένα κινεζικό χωρίς Google play και 30 κινεζικές εφαρμογές.εκει να δεις πάρτυ.υπαρχει όμως και η άλλη πλευρά.ειχα παλιότερα συσκευές της Asus και είχε φοβερές εφαρμογές,φοβερό file manager,ημερολόγιο τόσο που είχα πάρει μετά ένα Sony T2 ultra και είχα κατεβάσει τις εφαρμογές τις Asus.(αν και η Sony είχε πολύ καλές εφαρμογές και υποστήριξη) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Istros 2
Apollo77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Spoiler Ρυθμίσεις - μπαταρία - εκκίνηση - και κλείνουμε την αυτόματη διαχείριση που έχει για το vlc. Problem solved! Mate 10 pro εδώ με την τελευταία επίσημη ενημέρωση. Οκ καταλαβαίνω έχεις δώσει 600-700-800 ευρώ και θες να μην κάνεις τίποτα, αλλά αν είναι έτσι ας βγάλουν τελείως από τα μενού των κινητών τις ρυθμίσεις! Να μην πειράζουμε τίποτα.. Να πω ότι πρέπει να κάνεις root και να βρεις κάπου το κρυμμένο μενού, και να λύσεις την εξίσωση για να γίνει αυτό οκ! Αλλά τώρα 3 κινήσεις κάνεις κι όλα κομπλέ. Κι η vlc πιστεύω θα μπορούσε να το κοιτάξει και να το προτείνει σαν λύση 1
Plapoutas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Apollo77 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ρυθμίσεις - μπαταρία - εκκίνηση - και κλείνουμε την αυτόματη διαχείριση που έχει για το vlc. Problem solved! Mate 10 pro εδώ με την τελευταία επίσημη ενημέρωση. Οκ καταλαβαίνω έχεις δώσει 600-700-800 ευρώ και θες να μην κάνεις τίποτα, αλλά αν είναι έτσι ας βγάλουν τελείως από τα μενού των κινητών τις ρυθμίσεις! Να μην πειράζουμε τίποτα.. Να πω ότι πρέπει να κάνεις root και να βρεις κάπου το κρυμμένο μενού, και να λύσεις την εξίσωση για να γίνει αυτό οκ! Αλλά τώρα 3 κινήσεις κάνεις κι όλα κομπλέ. Κι η vlc πιστεύω θα μπορούσε να το κοιτάξει και να το προτείνει σαν λύση Σιγά μην κάθεται η κάθε εταιρία προγραμματισμού να ασχολείται με εκατοντάδες συσκευές και να δίνει για κάθε συσκευή συμβουλές. Να προσαρμοστεί ο κατασκευαστής της συσκευής. Οι εφαρμογές είναι προγραμματισμένες βασισμένες σε κάποια κριτήρια για να λειτουργούν στο Android, αν τώρα ο κάθε κινέζος κατασκευαστής βάζει ότι παπάρα θέλει στο λειτουργικό μέσα και εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των εφαρμογών, είναι δική του η ευθύνη και οφείλει να διορθώσει το πρόβλημα με κάποιο Update. Το ίδιο θέμα είχε και η Samsung και ενημέρωσε την εφαρμογή και το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Plapoutas 1
stefanos_th Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, what_if είπε στα γραφω αυτα εχοντας xiaomi με καθαρο android ,ενω πυκνα δοκιμαζω miui ,το miui ειναι πολυ πιο φιλικο για τον χρηστη που δεν θελει να ασχολειται κ να ξερει εχεις φλασαρει μονος σου ?
Istros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Σιγά μην κάθεται η κάθε εταιρία προγραμματισμού να ασχολείται με εκατοντάδες συσκευές και να δίνει για κάθε συσκευή συμβουλές. Να προσαρμοστεί ο κατασκευαστής της συσκευής. Οι εφαρμογές είναι προγραμματισμένες βασισμένες σε κάποια κριτήρια για να λειτουργούν στο Android, αν τώρα ο κάθε κινέζος κατασκευαστής βάζει ότι παπάρα θέλει στο λειτουργικό μέσα και εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των εφαρμογών, είναι δική του η ευθύνη και οφείλει να διορθώσει το πρόβλημα με κάποιο Update. Το ίδιο θέμα είχε και η Samsung και ενημέρωσε την εφαρμογή και το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση ή Google επιτρέπει στους κατασκευαστές να παραμετροποιουν σ' ένα βαθμό το λειτουργικό της για μένα είναι πιο πρακτικό αυτό που έκανε η Huawei να σκοτώνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για εξοικονόμηση ενέργειας.Συνεχεια παραπονιομαστε για τη χρήση ram και τη μπαταρία στο android τουλάχιστον η Huawei έκανε κάτι σ αυτόν τον τομέα.δεν μπορούμε να χούμε και το σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτατη.
~mxls~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Istros είπε Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση ή Google επιτρέπει στους κατασκευαστές να παραμετροποιουν σ' ένα βαθμό το λειτουργικό της για μένα είναι πιο πρακτικό αυτό που έκανε η Huawei να σκοτώνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για εξοικονόμηση ενέργειας.Συνεχεια παραπονιομαστε για τη χρήση ram και τη μπαταρία στο android τουλάχιστον η Huawei έκανε κάτι σ αυτόν τον τομέα.δεν μπορούμε να χούμε και το σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτατη. + επιτρέπει πλήρη απεγκατάσταση (όχι απλά απενεργοποίηση) απ'όσες μη Google/Huawei εφαρμογές μπορεί να είναι προεγκατεστημένες. 1
music_lover Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσο δύσκολο είναι να ενεργοποιήσεις την επιλογή, από τον χρήστη, εξαίρεσης εφαρμογής από το αυτόματο κλείσιμο ρε huawei? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από music_lover
Istros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε + επιτρέπει πλήρη απεγκατάσταση (όχι απλά απενεργοποίηση) απ'όσες μη Google/Huawei εφαρμογές μπορεί να είναι προεγκατεστημένες. Ακόμα καλύτερα.ευγε στη Huawei! 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Πόσο δύσκολο είναι να ενεργοποιήσεις την επιλογή, από τον χρήστη, εξαίρεσης εφαρμογής από το αυτόματο κλείσιμο ρε huawei? Για σένα και μένα ίσως όχι αλλά για όλους αυτός που έχουν μαυρίσει το VLC σίγουρα θα ναι.οση ωρα έφαγαν για να μαυρίσουν την εφαρμογή και να γράψουν αρνητικά θα είχαν βρει στο ίντερνετ τη ρύθμιση που θα τους έλυνε το πρόβλημα.αλλα που μυαλό? 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα