Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, TechnoV είπε ρε, για ryzen δε μιλάμε τόση ώρα; άιντε με τσατίζεις, έχει κ 40 βαθμούς κ λιώνω. Εγω μιλησα για την 580 φιλε μου τα υπολοιπα για 8400 2600 στα εγραψαν πιο πισω τα παιδια.
LambisElef Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Όσον αφορά στην παραπάνω διαφωνία μας, τώρα καταλαβαίνω ότι για να χαρακτηρίσεις μια κάρτα low-mid-high end, ενδιαφέρεσαι καθαρά για τις επιδόσεις της. Οπότε, οτιδήποτε δεν κρατάει το 60ρι με τα settings στα high-ultra θεωρείται αυτομάτως low end. Οκ δεκτό αν είναι έτσι, απλά για μένα αυτό θεωρείται mid range. Αν συμπεριλάβεις και την τιμή σε αυτό, τότε είναι σίγουρα mid range, αφού θες 250-300€ για μια RX 580 - GTX 1060. Low end για εμένα είναι οι RX 560, GT 1030 κλπ. Τέσπα, μην το ζαλίζουμε άλλο Συμφωνούμε σίγουρα για την στάσιμη κατάσταση στις GPU τα τελευταία 2-3 χρόνια. Όμως λόγω αυτής της "παύσης" για μένα δεν έχει αλλάξει ακόμη το range στις κάρτες, όπως έλεγες mid range την 580 όταν κυκλοφόρησε, έτσι τη λες και τώρα. Άσχετο που στην πορεία στα νέα παιχνίδια βγάζει λιγότερα FPS από όταν κυκλοφόρησε, παραμένει ίδια κατηγορία για εμένα. Όταν με το καλό βγουν οι καινούργιες, τότε θα αναθεωρήσουμε. 1
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LambisElef είπε Όσον αφορά στην παραπάνω διαφωνία μας, τώρα καταλαβαίνω ότι για να χαρακτηρίσεις μια κάρτα low-mid-high end, ενδιαφέρεσαι καθαρά για τις επιδόσεις της. Οπότε, οτιδήποτε δεν κρατάει το 60ρι με τα settings στα high-ultra θεωρείται αυτομάτως low end. Οκ δεκτό αν είναι έτσι, απλά για μένα αυτό θεωρείται mid range. Αν συμπεριλάβεις και την τιμή σε αυτό, τότε είναι σίγουρα mid range, αφού θες 250-300€ για μια RX 580 - GTX 1060. Low end για εμένα είναι οι RX 560, GT 1030 κλπ. Τέσπα, μην το ζαλίζουμε άλλο Συμφωνούμε σίγουρα για την στάσιμη κατάσταση στις GPU τα τελευταία 2-3 χρόνια. Όμως λόγω αυτής της "παύσης" για μένα δεν έχει αλλάξει ακόμη το range στις κάρτες, όπως έλεγες mid range την 580 όταν κυκλοφόρησε, έτσι τη λες και τώρα. Άσχετο που στην πορεία στα νέα παιχνίδια βγάζει λιγότερα FPS από όταν κυκλοφόρησε, παραμένει ίδια κατηγορία για εμένα. Όταν με το καλό βγουν οι καινούργιες, τότε θα αναθεωρήσουμε. Γενικα low range θα πω κατι οταν εχουν βγει 5 10 καρτες καλυτερες απο αυτη. Η 580/1060 προφανως και ειναι mid range αυτη τη στιγμη δεν εγραψα κατι αλλο. Απλα με τον ερχομο των νεων καρτων ολες θα πανε ενα σκαλι κατω και λογω επιδοσεων που με νεα παιχνιδια θα τρωνε ζορι και σε τιμη ελπιζω. Η 1050ti που εχει 200 δεν ειναι παραλογο? Ξερω κοσμο με 2000 καρτες σε mining rig. Αυτοι ανεβασαν το κοστος κατακορυφα και για τις 580/vega λογω μεγαλου hash στο cryptonight εφτασαν να κοστιζουν τα διπλασια πριν κατι μηνες απο τις msrp τιμες τους. Οι 1030/560 ειναι για πολυ budget συστηματα για κανα fifa cs pro και 4k rendering. Η 970 οταν ειχε βγει θυμασαι σε ποσο χρονο ειχε πεσει τα 300? Κοιτα που βρισκεται η 1070 2 χρονια μετα. Επισης προφανως για pc gaming θεωρω minimum τα 60fps θεωρω οι περισσοτεροι αυτο το minimum εχουν. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Arkin 1
dimoskoutr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TechnoV είπε Η 580 δεν είναι καρταρα, είναι low range λεει ο μπερδεμένος από πάνω. Άκου μπερδεμενε. Έχω 144hz οθονη, 1080p κ 580. Τι να πάρω ρε για 1080p; 1080; Ότι game βάλω το ξεπατωνει η 580. Παιχνίδια θέλετε μόνο 3ετιας; παραγγελια; 5ετιας πέφτει φαπιδι; 4ετιας μπορούμε; Βάλτε DotA ρε low όλα κ πείτε τι βγάζετε. Pure fps. Όσο για ειρωνία, λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Γράψτε ηλικίες ένας ένας να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Γράψε πρώτος γάτε....πσσσσσ.... Ρε σεις ο άνθρωπος το λέει με την λογική του ερχομού των νέων καρτών. Χωρίς να συμφωνώ μαζί του ακριβώς, είναι μια άποψη που βασίζεται στη λογική. Αν μιλήσουμε για mid range με βάση της τιμές οκ είναι mid range η 580... Αν μιλήσουμε όμως με βάση τις επιδόσεις όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια πριν από αυτή την ανωμαλία που δημιουργήθηκε τότε καθαρά mid range είναι μάλλον κάτι πιο κοντά στην 1070;;; Κάπου εκεί το προσδιορίζω και όχι απαραίτητα από την ισχύ των καρτών αλλά από τα τόσα κακογραμμένα παιχνίδια και πορτς από τις κονσόλες... Άντε ας πούμε το low κομμάτι του mid range είναι η 580 και η 1060 και το high του mid range η 1070 και η vega 56... Εγώ στο μυαλό μου κάπως έτσι τα έχω...1070ti, 1080, 1080ti, vega 64 το high end κομμάτι...low end ακόμη δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά όταν έρθουν οι νέες ίσως...τα benches θα τα δούμε ή τζάμπα το ψάχνουμε; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από dimoskoutr 2
TechnoV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 30 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Γράψε πρώτος γάτε....πσσσσσ.... Ρε σεις ο άνθρωπος το λέει με την λογική του ερχομού των νέων καρτών. Χωρίς να συμφωνώ μαζί του ακριβώς, είναι μια άποψη που βασίζεται στη λογική. Αν μιλήσουμε για mid range με βάση της τιμές οκ είναι mid range η 580... Αν μιλήσουμε όμως με βάση τις επιδόσεις όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια πριν από αυτή την ανωμαλία που δημιουργήθηκε τότε καθαρά mid range είναι μάλλον κάτι πιο κοντά στην 1070;;; Κάπου εκεί το προσδιορίζω και όχι απαραίτητα από την ισχύ των καρτών αλλά από τα τόσα κακογραμμένα παιχνίδια και πορτς από τις κονσόλες... Άντε ας πούμε το low κομμάτι του mid range είναι η 580 και η 1060 και το high του mid range η 1070 και η vega 56... Εγώ στο μυαλό μου κάπως έτσι τα έχω...1070ti, 1080, 1080ti, vega 64 το high end κομμάτι...low end ακόμη δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά όταν έρθουν οι νέες ίσως...τα benches θα τα δούμε ή τζάμπα το ψάχνουμε; 1070 είναι high end καρτα. 1060 και 580 είναι mid. Έλεος. ο περισσότερος κόσμος παίζει με 960,750 ti,1030. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, TechnoV είπε ο περισσότερος κόσμος παίζει με 960,750 ti,1030. Δεν θα το λεγα https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam?platform=pc Κατα τα αλλα απορω γιατι εχει φτασει το θεμα αυτο στις 7 σελιδες. Ο ανθρωπος εχει αποφασισει εδω και καιρο σε τι θα παει. Αν θελετε να πειτε ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης οπως αναφεραν μερικοι,μπορειτε να ανοιξετε ενα νεο θεμα με τιτλο i5 8400 vs ryzen 5 2600. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Fulgore
TechnoV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν θα το λεγα https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam?platform=pc Κατα τα αλλα απορω γιατι εχει φτασει το θεμα αυτο στις 7 σελιδες. Ο ανθρωπος εχει αποφασισει εδω και καιρο σε τι θα παει. Αν θελετε να πειτε ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης οπως αναφεραν μερικοι,μπορειτε να ανοιξετε ενα νεο θεμα με τιτλο i5 8400 vs ryzen 5 2600. τι δε θα το λεγες ρε μάστορη; 22% intel HD και άλλα τόσα 1060. Που ζείτε; βάλε σε πόσα εκατομμύρια laptop παίζει ο κόσμος. Η πλειοψηφία δεν είναι άτομα που όλη μέρα μετράνε fps με 1070.
dimoskoutr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Εγώ πάλι νόμιζα ότι κατηγοριοποιούμε τις κάρτες γραφικών σύμφωνα με την απόδοσή τους και όχι σύμφωνα με το τι έχει ο περισσότερος κόσμος...
TechnoV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εγώ πάλι νόμιζα ότι κατηγοριοποιούμε τις κάρτες γραφικών σύμφωνα με την απόδοσή τους και όχι σύμφωνα με το τι έχει ο περισσότερος κόσμος... ε σύμφωνα με την απόδοση η 580 είναι στην κορυφή των mid range καρτών. Vega, 1070,1080 είναι high end.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TechnoV είπε τι δε θα το λεγες ρε μάστορη; 22% intel HD και άλλα τόσα 1060. Που ζείτε; βάλε σε πόσα εκατομμύρια laptop παίζει ο κόσμος. Η πλειοψηφία δεν είναι άτομα που όλη μέρα μετράνε fps με 1070. Αναφέρθηκες σε συγκεκριμένες κάρτες ότι έχει η πλειοψηφία και σου έδειξα ότι δεν ισχύει . Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους στις dx12 gpus. Όσο για αυτούς με intel hd graphics,καλή τύχη να παίξουν παιχνίδια του 2015 και μετα για να μην πω πιο πίσω. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Fulgore
dimoskoutr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, TechnoV είπε ε σύμφωνα με την απόδοση η 580 είναι στην κορυφή των mid range καρτών. Vega, 1070,1080 είναι high end. Η διαφωνία μας είναι δηλαδή που κατατάσσεται η 1070... Επίσης έτσι για να σου την χαλάσω η 1060 6gb στην πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι ένα κλικ πιο γρήγορη...4-5% γενικά πιο γρήγορη... Βέβαια η 580 είναι η δική σου κάρτα οπότε είναι καρτάρα δεν συζητώ... μεταξύ των 1060 και 580 πάντως και εγώ 580 θα επέλεγα λόγω περισσότερων και φθηνότερων επιλογών σε οθόνες με freesync. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από dimoskoutr
TechnoV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Η διαφωνία μας είναι δηλαδή που κατατάσσεται η 1070... Επίσης έτσι για να σου την χαλάσω η 1060 6gb στην πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι ένα κλικ πιο γρήγορη...4-5% γενικά πιο γρήγορη... Βέβαια η 580 είναι η δική σου κάρτα οπότε είναι καρτάρα δεν συζητώ... μεταξύ των 1060 και 580 πάντως και εγώ 580 θα επέλεγα λόγω περισσότερων και φθηνότερων επιλογών σε οθόνες με freesync. φίλος, απέβαλε τα κόμπλεξ σου. 'Ολα έπειτα θα είναι πιο εύκολα για σένα...
dimoskoutr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, TechnoV είπε φίλος, απέβαλε τα κόμπλεξ σου. 'Ολα έπειτα θα είναι πιο εύκολα για σένα... Ότι έχεις πάρει λες ότι είναι το καλύτερο χωρίς να νιώθεις τι σου λένε και με ειρωνείες συνεχείς. Το ποιος έχει κόμπλεξ εδώ μέσα το κρίνουν όλοι οι άλλοι δυστυχώς για σένα και σου κάνουν χαβαλέ... Ακόλουθα λοιπόν την συμβουλή σου φίλος... Πιο καλά θα περνάς μετά... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από dimoskoutr
BabisTs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από BabisTs 5
dimoskoutr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Φιλτατε θα μου δώσεις λίγα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα