Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν δει μισό frame διαφορά σε games τηε τελευταίας 3ετίας στον 8400 με την 580 σε 1080p max settings κερνάω λουκουμά. Ακόμα και 2133 να παίξουν οι μνήμες στον 2600 είναι τόσο χοντρό το bottleneck της 580 που ο άλλος την θεωρεί "καρτάρα" κιόλας που δεν έχει καμία σημασία. Η όποια μικρή διαφορά αν υπάρχει θα είναι επειδή δεν θα είναι ίδιες 580 και η μία θα κλοκάρει παραπάνω από την άλλη. Στα μόνο games που ίσως δεις μικρή διαφορά γενικά και όχι high settings είναι :

Στο gta5 και αυτό με τα msaa και advanced graphics κλειστά, αν και για πρώτη φορά είδαμε και εκεί να τρώει ήττα η intel με τον 8400 από τον 2600x με bdies+stilt timings στο hwunboxed video.

Στο pubg όλα low/very low στα min frametimes αν ο 2600 δεν έχει bdies.

Στο ROTT benchmark όλα low/medium στα min frametimes πάλι αν ο 2600 δεν έχει bdies.

Ίσως στο HITMAN σε low/medium (δε το έχω αγοράσει το game και δε το έχω τεστάρει στον 8600k και στον 1600).

Η τρολιά πάντως του tecnov είναι αυτή πάντως. Ένιωσε την ανάγκη να αναβαθμίσει από τον 1500x στον 3770k 🤩 και καλά έκανε για sc2 24/7 μηχάνημα, αλλά η 580 παραμένει "καρτάρα" και δεν είχε νόημα να την πουλήσει και να κρατήσει τον 1500x και να πάρει μια 1070 ξέρω εγώ.

Η 580 ειναι mid range καρτα πια και σε λιγο παει για low range. Τωρα τι γραφει ο φιλος tecnov δεν ξερω. Ουτε για 1080p δεν κανει για τα νεα παιχνιδια οπως και η 1060 μιας και παιζουν στα ιδια. Oι 1070/1080 πανε για mid range και εχουμε 1080ti 1170 1180 στο high end κομματι. Για mining ειναι σκυλος η 580 και σιγουρα με μια freesync οθονη παιζεις ανετα ριχνοντας λιγο ρυθμισεις. 

Ο 8400 κανει και για streaming εφοσον βαλουμε high priority στο exe αρχειο αλλα 2600 δεν ειναι σε καμια περιπτωση.

Aν αναρωτιεστε για τις κονσολες που με χειροτερα υποσυστηματα βγαζουν πολυ καλα γραφικα να πω οτι παιζουν στα 30fps με αρκετα drops η στα 60 με ultra low σε συγκριση με υπολογιστες. Βαλτε και τον πολυ καλυτερο κωδικα και αυτοματως εχετε ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε σχετικα αδυναμο hardware. 

Αν δουμε παιχνδια optimized οπως doom battlefield 1 titanfall 2 ακομα και η 1060/580 πιανουν 80 90fps ανετα. Βεβαια ειναι τερμα optimized αλλα υπαρχουν αλλα 100 που δεν ειναι αλλιως πως θα πουλουσαν καρτες οι εταιριες?

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

low range η 580... Συγγνώμη, αλλά δε μπορώ να συγκρατήσω το γέλιο μου. Τη μια η 1070 δε θα φτάνει σε λίγο για 1080p, την άλλη η RX 580 πάει για low range, ε ήμαρτον πια.

300-400€ κάρτες low-mid range. Και η 1080ti πάει για mid range μήπως; Ποια είναι η high range; Η Titan V ή η Tesla;

Και κάρτες όπως η 560, gtx 1030, gtx 1050 που πάνε; Στο επίπεδο κάτω από το μηδέν;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, LambisElef είπε

low range η 580... Συγγνώμη, αλλά δε μπορώ να συγκρατήσω το γέλιο μου. Τη μια η 1070 δε θα φτάνει σε λίγο για 1080p, την άλλη η RX 580 πάει για low range, ε ήμαρτον πια.

300-400€ κάρτες low-mid range. Και η 1080ti πάει για mid range μήπως; Ποια είναι η high range; Η Titan V ή η Tesla;

Και κάρτες όπως η 560, gtx 1030, gtx 1050 που πάνε; Στο επίπεδο κάτω από το μηδέν;

Προφανως 2016 καρτες ειναι. Το οτι εχουν 300 λογω του mining δεν τις κανει high end καρτες και μολις βγουν οι νεες και να ερθουν anthem tomb raider exodus εκει να δεις κλαμα. Η 1060/580 επρεπε να εχουν κατω απο 200 2.5 χρονια μετα αλλα αντιθετως εχουμε την 1050ti να κοστιζει κοντα στα 200. Σας εκαναν οι εταιριες να νομιζετε οτι οι 580 και 1060 του 2016 ειναι καρτες των 300-350 ευρω. Ποιος ξερει τι κερδος εχουν.

Μπορουμε να δουμε την τιμη μερικων καρτων οταν ειχαν βγει και 2 χρονια μετα

580

Screenshot_1.png

1060

Screenshot_2.png

Αν θεωρειτε λογικες τις τιμες 2 χρονια μετα οκ παω πασο. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Προφανως 2016 καρτες ειναι. Το οτι εχουν 300 λογω του mining δεν τις κανει high end καρτες και μολις βγουν οι νεες και να ερθουν anthem tomb raider exodus εκει να δεις κλαμα. Η 1060/580 επρεπε να εχουν κατω απο 200 2.5 χρονια μετα αλλα αντιθετως εχουμε την 1050ti να κοστιζει κοντα στα 200. Σας εκαναν οι εταιριες να νομιζετε οτι οι 580 και 1060 του 2016 ειναι καρτες των 300-350 ευρω. Ποιος ξερει τι κερδος εχουν.

το tomp raider ειναι μια απο τα ιδια οπτικα ,το metro exodus τιποτα το εντυπωσιακο ενω το anthem χρησιμοποει  ιδια μηχανη γραφικων με αυτο του battlefiled,

πιστεψε με δεν θα κουνηθουν ουτε μια τριχα απο τα απιδια των rx580/1060😄

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Είναι μια αλήθεια που δε υπολογίζει κανείς σήμερα! Και είναι και βασικός λόγος που απέχω από το pc gaming το τελευταίο καιρό στα καινούργια παιχνίδια  τουλάχιστον! Ο phenom για casual pc μια χαρά είναι και τρέχεις και κάνα  virtual machine άνετα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

το tomp raider ειναι μια απο τα ιδια οπτικα ,το metro exodus τιποτα το εντυπωσιακο ενω το anthem χρησιμοποει  ιδια μηχανη γραφικων με αυτο του battlefiled,

πιστεψε με δεν θα κουνηθουν ουτε μια τριχα απο τα απιδια των rx580/1060😄

Εδω θα ειμαστε να το δουμε. Ικανους τους εχω απλα να βαλουν αχρηστα πραγματα μεσα να βαρυνουν τα παιχνιδια για να πουλησουν τις νεες καρτες. 

2 λεπτά πριν, Angelcrow είπε

Είναι μια αλήθεια που δε υπολογίζει κανείς σήμερα! Και είναι και βασικός λόγος που απέχω από το pc gaming το τελευταίο καιρό στα καινούργια παιχνίδια  τουλάχιστον! Ο phenom για casual pc μια χαρά είναι και τρέχεις και κάνα  virtual machine άνετα!

Αρκετοι βλεπω τα εχουν ξεχασει αυτα και αυτοματως επειδη μια καρτα εχει 300 ευρω την κανει high end ενω ηταν φθηνοτερη πριν 1.5-2 χρονια. Και εγω ακριβοπληρωσα την 1070ti και τις ram δεν το παιζω ξυπνιος αλλα ηξερα απο πριν οτι θα πληρωσω καπελο.

Δημοσ.

Η 580 δεν είναι καρταρα, είναι low range λεει ο μπερδεμένος από πάνω. Άκου μπερδεμενε. Έχω 144hz οθονη, 1080p κ 580. Τι να πάρω ρε για 1080p; 1080; 

Ότι game βάλω το ξεπατωνει η 580.

Παιχνίδια θέλετε μόνο 3ετιας; παραγγελια; 5ετιας πέφτει φαπιδι; 4ετιας μπορούμε;

Βάλτε DotA ρε low όλα κ πείτε τι βγάζετε. Pure fps.

Όσο για ειρωνία, λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Γράψτε ηλικίες ένας ένας να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Δημοσ.

Pc θα αγοράσω όταν βγουν οι ddr5 με κατά πάσα πιθανότητα με Vega apu.... Για gaming μόνο κονσόλα πλέον ! Προγραμματίζετε στο άμεσο μέλλον 4κ hdr  freesync tv και Xbox one x. Μια χαρά αγορά θα είναι!

18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρκετοι βλεπω τα εχουν ξεχασει αυτα και αυτοματως επειδη μια καρτα εχει 300 ευρω την κανει high end ενω ηταν φθηνοτερη πριν 1.5-2 χρονια. Και εγω ακριβοπληρωσα την 1070ti και τις ram δεν το παιζω ξυπνιος αλλα ηξερα απο πριν οτι θα πληρωσω καπελο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Η 580 δεν είναι καρταρα, είναι low range λεει ο μπερδεμένος από πάνω. Άκου μπερδεμενε. Έχω 144hz οθονη, 1080p κ 580. Τι να πάρω ρε για 1080p; 1080; 

Ότι game βάλω το ξεπατωνει η 580.

Παιχνίδια θέλετε μόνο 3ετιας; παραγγελια; 5ετιας πέφτει φαπιδι; 4ετιας μπορούμε;

Βάλτε DotA ρε low όλα κ πείτε τι βγάζετε. Pure fps.

Όσο για ειρωνία, λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Γράψτε ηλικίες ένας ένας να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Αν μπορεις τρεξε καποιο απο τα παρακατω σε high και πες μου τι fps σου δινει το benchmark

ac origins

final fantasy xv

deux ex mankind divided

wildlands 

rise of the tomb raider

Σε ολα θα πεφτεις κατω απο 50fps στα min και average ουτε καν 60 δεν θα εχεις. Δεν μιλαω για τελειως ultra εκει θα ηταν ακομα χειροτερα τα πραγματα. Να ξερουμε και τι λεμε.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν μπορεις τρεξε καποιο απο τα παρακατω σε high και πες μου τι fps σου δινει το benchmark

ac origins

final fantasy xv

deux ex mankind divided

wildlands 

rise of the tomb raider

Σε ολα θα πεφτεις κατω απο 50fps στα min και average ουτε καν 60 δεν θα εχεις. Δεν μιλαω για τελειως ultra εκει θα ηταν ακομα χειροτερα τα πραγματα. Να ξερουμε και τι λεμε.

Να κατεβάσω tomb raider το bench; Νομίζω είναι free.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TechnoV είπε

Να κατεβάσω tomb raider το bench; Νομίζω είναι free.

Οχι στο rise of the tomb raider εχει μεσα δικο του bench αν μπορεις να το τρεξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το έχω.

7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι στο rise of the tomb raider εχει μεσα δικο του bench αν μπορεις να το τρεξεις.

τρέξε low cs go να δουμε pure power του cpu ή lol.

Επεξ/σία από TechnoV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...