nikos5800 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) και οι ryzen για gaming εχουν φτιαχτει απλα αν εγω βγαζω 100fps με τον 1600 εσυ θα βγαλεις 115 δεν το λες και game changer και ολα αυτα αν εχεις καρτες δυνατοτερες απο gtx1080 και πανω Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από nikos5800 1
IoaZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 30 λεπτά πριν, TechnoV είπε Επαναλαμβάνω. Είσαι 30-60 fps πίσω. Βάλτα με κανένα Haswell, εννοείται με τα νορμάλ κομμάτια. Εδωσες ένα 100αρι, πήρες έναν 1600 κ νομίζεις ότι πατάς όλο τον κόσμο. Ξύπνα, δεν έχει φτιαχτεί για gaming ο ryzen που έχεις. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον 8400. Πώς να στο πω αλλιώς; Δεν έχει κ νόημα η κουβέντα μας. Πεταχτηκες γιατί ψοφας για κουβέντα. Αρνεισαι να δεις την πραγματικότητα. Μπες YouTube άνοιξε τα μάτια και κοίταξε. Ο 8400 φτιάχτηκε για gaming. Το rendering δε με ενδιαφέρει. Να παίζω θέλω. Σε αυτό το κομμάτι έχει κ IPC κ πυρήνες.
akoinonitos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Ειναι αυτο που λεμε υπερβαλων ζηλος ο φιλος 3
dimoskoutr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TechnoV είπε Επαναλαμβάνω. Είσαι 30-60 fps πίσω. Βάλτα με κανένα Haswell, εννοείται με τα νορμάλ κομμάτια. Εδωσες ένα 100αρι, πήρες έναν 1600 κ νομίζεις ότι πατάς όλο τον κόσμο. Ξύπνα, δεν έχει φτιαχτεί για gaming ο ryzen που έχεις. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον 8400. Πώς να στο πω αλλιώς; Δεν έχει κ νόημα η κουβέντα μας. Πεταχτηκες γιατί ψοφας για κουβέντα. Αρνεισαι να δεις την πραγματικότητα. Μπες YouTube άνοιξε τα μάτια και κοίταξε. Ο 8400 φτιάχτηκε για gaming. Το rendering δε με ενδιαφέρει. Να παίζω θέλω. Σε αυτό το κομμάτι έχει κ IPC κ πυρήνες. Επαναλαμβάνω, διάβαζε αυτά που γράφουμε, 100 αν έδωσες εσύ για το δικό σου δεν σημαίνει ότι έδωσα εγώ για το δικό μου τόσα, ξαναδιάβασε τι σου γράφω τόσες ώρες και ρίξτε και καμιά βουτιά γιατί δεν... Σου μίλησα εδώ για την χαζομάρα που πετάς για ψοφιους πυρήνες των ryzen, και σου είπα ότι όταν οι ryzen είναι πίσω 10% σε games (τόσο είμαι πίσω με σεταρισμένες μνήμες και στα 3,9 εγώ με τον 1600 και αυτό με gtx1080) δεν μπορείς να μιλάς για fake cores και να το παίζεις ιστορία παραπληροφορώντας γιατί τρως φάπες από τον 1600 σε όλα τα υπόλοιπα. Σε όλα όμως κοκορίκο... Τα πετάχτηκες αλλού, άδεια εσύ δίνεις εδώ μέσα να μιλάμε;;;; Συγκεντρώσου και ρίξε καμιά βουτιά χωρίς τα μπλε γυαλιά μικρέ. Τενεκεδούπολη πάλι... 39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ειναι αυτο που λεμε υπερβαλων ζηλος ο φιλος Μικρός είναι και με μπλε γυαλιά, σε άρνηση, έχει ο ίδιος 8400 τι θες άλλο;;; Μόνο αυτός έχει cpu της προκοπής λέμε τι δεν καταλαβαίνεις;;; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από dimoskoutr 1
TechnoV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Επαναλαμβάνω, διάβαζε αυτά που γράφουμε, 100 αν έδωσες εσύ για το δικό σου δεν σημαίνει ότι έδωσα εγώ για το δικό μου τόσα, ξαναδιάβασε τι σου γράφω τόσες ώρες και ρίξτε και καμιά βουτιά γιατί δεν... Σου μίλησα εδώ για την χαζομάρα που πετάς για ψοφιους πυρήνες των ryzen, και σου είπα ότι όταν οι ryzen είναι πίσω 10% σε games (τόσο είμαι πίσω με σεταρισμένες μνήμες και στα 3,9 εγώ με τον 1600 και αυτό με gtx1080) δεν μπορείς να μιλάς για fake cores και να το παίζεις ιστορία παραπληροφορώντας γιατί τρως φάπες από τον 1600 σε όλα τα υπόλοιπα. Σε όλα όμως κοκορίκο... Τα πετάχτηκες αλλού, άδεια εσύ δίνεις εδώ μέσα να μιλάμε;;;; Συγκεντρώσου και ρίξε καμιά βουτιά χωρίς τα μπλε γυαλιά μικρέ. Τενεκεδούπολη πάλι... Μικρός είναι και με μπλε γυαλιά, σε άρνηση, έχει ο ίδιος 8400 τι θες άλλο;;; Μόνο αυτός έχει cpu της προκοπής λέμε τι δεν καταλαβαίνεις;;; το μικρός το παίρνω σαν κοπλιμέντο. Να σαι καλά αγόρι μου.
pirmen56 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IoaZ είπε Θα ήταν χρήσιμο ένα βιντεάκι με πλήρεις ενδείξεις για να δούμε τη ροή των καρέ. Αυτός δεν ανέβασε. Από τους περισσότερους όμως που έχουν ανεβάσει, αλλά και από επώνυμους youtubers(π.χ. hw unboxed) ο 8400 προηγείται αρκετά τουλάχιστον του 1600 με non tweaked ram ακόμα και όταν ο δεύτερος είναι oced. Πλην του AoTS φυσικά που είναι ένα πρόμο για την AMD, για όσους γνωρίζουν λίγο την ιστορία της oxide games και των ανθρώπων της. Το AoTS δεν είναι τυχαία το μοναδικό στον πλανήτη game που έχει τέτοιο thread utilization, μαζί με το sponsored crysis 3. Προφανώς δεν θεωρώ αξιόλογα και τα ανώνυμα βίντεο-powerpoint που ανεβάζει το TechnoV, που βγάζουν μπροστά τα intel μέσα από ξεκάρφωτα στατιστικά. υ.γ.: Αναφορά σε κείμενο Δηλαδή όταν αποδίδει καλύτερα 10% σε παιχνίδια ο intel τοτε ο amd είναι fake cores, όταν αποδίδει 20-30% χειρότερα σε εφαρμογές ο intel τότε δεν είναι τίποτα, φταίνε τα biased προγράμματα ή εφαρμογές... Ωραίοι... Και ο spartan παίρνει κεφάλια με fake cores εδώ μέσα... Ορατότης μηδέν όμως!! 10%* πάνω με τα μισά θρεντ και σε χαμηλότερα κλοκς. Έχει διαφορά. Ο 8400 είναι 6/6 στα 3,8ghz. Αν βάλουμε και τον ryzen να λειτουργήσει υπό τις ίδιες συνθήκες τότε θα φανεί η διαφορά του per thread performance. Φυσικά η AMD θα πολεμήσει με περισσότερα cores και threads στα ίδια λεφτά. Μέχρι ενός ορίου όμως γιατί το scaling πάει περίπατο μετά τα 6/12. Ακόμα όμως και ακριβώς την ίδια δύναμη να έχει συνολικά ο 8400 σε games με τον 1600 θα προτιμήσεις τον 8400 για εκείνα τα κακογραμμένα games που θέλουν ΚΑΙ καλό single thread performance(ας πούμε το PUBG). Στα προγράμματα αν είσαι πίσω και 1 ώρα στο encoding δεν χάλασε ο κόσμος, όταν δεν έχεις πελάτες να εξυπηρετήσεις. Δεν θες rendering σε real time. Στα games όμως οι επιδόσεις είναι time critical. *μάλλον ~15% θα ήταν το σωστότερο. Απέναντι στον 1600. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από pirmen56 1
akoinonitos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Θα ήταν χρήσιμο ένα βιντεάκι με πλήρεις ενδείξεις για να δούμε τη ροή των καρέ. Αυτός δεν ανέβασε. Από τους περισσότερους όμως που έχουν ανεβάσει, αλλά και από επώνυμους youtubers(π.χ. hw unboxed) ο 8400 προηγείται αρκετά τουλάχιστον του 1600 με non tweaked ram ακόμα και όταν ο δεύτερος είναι oced. Πλην του AoTS φυσικά που είναι ένα πρόμο για την AMD, για όσους γνωρίζουν λίγο την ιστορία της oxide games και των ανθρώπων της. Το AoTS δεν είναι τυχαία το μοναδικό στον πλανήτη game που έχει τέτοιο thread utilization, μαζί με το sponsored crysis 3. Προφανώς δεν θεωρώ αξιόλογα και τα ανώνυμα βίντεο-powerpoint που ανεβάζει το TechnoV, που βγάζουν μπροστά τα intel μέσα από ξεκάρφωτα στατιστικά. υ.γ.: 10% πάνω με τα μισά θρεντ και σε χαμηλότερα κλοκς. Έχει διαφορά. Ο 8400 είναι 6/6 στα 3,8ghz. Αν βάλουμε και τον ryzen να λειτουργήσει υπό τις ίδιες συνθήκες τότε θα φανεί η διαφορά του per thread performance. Φυσικά η AMD θα πολεμήσει με περισσότερα cores και threads στα ίδια λεφτά. Μέχρι ενός ορίου όμως γιατί το scaling πάει περίπατο μετά τα 6/12. Ακόμα όμως και ακριβώς την ίδια δύναμη να έχει συνολικά ο 8400 σε games με τον 1600 θα προτιμήσεις τον 8400 για εκείνα τα κακογραμμένα games που θέλουν ΚΑΙ καλό single thread performance(ας πούμε το PUBG). Στα προγράμματα αν είσαι πίσω και 1 ώρα στο encoding δεν χάλασε ο κόσμος, όταν δεν έχεις πελάτες να εξυπηρετήσεις. Δεν θες rendering σε real time. Στα games όμως οι επιδόσεις είναι time critical. Οτι τωρα αυτος με τον 8400 θα βαλει πανω 1080ti για να δει την διαφορα που λετε... Τεσπα να μη σας την χαλαω το εχετε πλασει ονειρικα! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 2
pirmen56 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Οτι τωρα αυτος με τον 8400 θα βαλει πανω 1080ti για να δει αυτα που λετε... Τεσπα να μη σας την χαλαω το εχετε πλασει ονειρικα! Υπάρχουν όμως και τα κακογραμμένα ή intel frienldy όπως το PUBG το ACO το WD2 και αρκετά άλλα που ίσως δεν τα γνωρίζουμε.
akoinonitos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Υπάρχουν όμως και τα κακογραμμένα ή intel frienldy όπως το PUBG το ACO το WD2 και αρκετά άλλα που ίσως δεν τα γνωρίζουμε. Εγω ξερω οτι απο λογια ολοι καλοι ημαστε ,δεν εχω δει ατομα ομως με ιδιες καρτες να ανεβαζουν κανα νουμερο να δουμε και στην πραξη το γινεται. Βλεπεις ολα τα βιντεακια με 1080ti. Τι να το κανω ρε μαστορα ,πρεπει να πουλησω ενα νεφρο για να την παρω. Οποιος reviewer ανεβαζει με 1080 η 1070 τον πλακωνουν στο κραξιμο λες και ειναι ολοι λεφταδες και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως πανε οι επεξεργαστες με 1080ti. Δεν ειναι realife τα σεναρια αυτα. Κοιταξτε τις υπογραφες των παιδιων εδω μεσα. Ποσους θα δειτε με cpu στην κατηγορια αυτη με 1080ti ? Τεσπα ολα σχετικα ειναι στην ματαιη αυτη ζωη 3
leros2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Διατίθεμαι και εγώ για δοκιμές, με τον ψωριάρη τον r5 2600 και μνήμες 3000 cl14 ή 3200 cl15 (Με χαλαρά timings) και την ταπεινή rx580. Μια πρώτη γεύση απο Pubg πάντως είναι άκρως θετική... Στα 79fps κολλημένος (λόγο ορίων freesync που θέτω) με τα κλασσικά drops (λόγο του παιχνιδιού). Με χαμηλά settings έχω 144fps με σκαμπανευάσματα 144 μέχρι 80. Όλα αυτά με στοκ των ryzen και ενα τσικ τις μνήμες απο 3000cl15 σε 3200 cl15 Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από leros2004 1
FORIS78 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 έχει ο ανιψιός 8400 αν πάω καμιά μέρα θα πάρω την 1080ti και μπορώ να τρέξω μερικά bench η κάνα game να δούμε τι ψάρια πιάνει 2
TechnoV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 ρε παιδιά ας μην αναλωθούμε άλλο. Είναι δώρο άδωρο. Εγώ μιλάω γιατί είχα τον 1500x. Ανέβαζε καρέ αλλά είναι τα μαμημένα drops που είχε. Ακόμα και στο LoL, ναι που έθετα vsync 144hz σε fights δεν τα κρατούσε, έστω στιγμιαία έβλεπες drop 90. Σε πολλά games. Με τον 8400 θα ξεκινήσω σε ένα game 100 που λέει ο λόγος, το drop θα είναι 94. Μπορεί να βλέπω και φαντάσματα, μπορεί να κάνω κ λάθος, πάντως νοιώθω στα games πιο smooth εμπειρία.
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, TechnoV είπε ρε παιδιά ας μην αναλωθούμε άλλο. Είναι δώρο άδωρο. Εγώ μιλάω γιατί είχα τον 1500x. Ανέβαζε καρέ αλλά είναι τα μαμημένα drops που είχε. Ακόμα και στο LoL, ναι που έθετα vsync 144hz σε fights δεν τα κρατούσε, έστω στιγμιαία έβλεπες drop 90. Σε πολλά games. Με τον 8400 θα ξεκινήσω σε ένα game 100 που λέει ο λόγος, το drop θα είναι 94. Μπορεί να βλέπω και φαντάσματα, μπορεί να κάνω κ λάθος, πάντως νοιώθω στα games πιο smooth εμπειρία. Βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τον 1500x με r5 που ειναι καμια σχεση αυτο ειναι το λαθος σου. Καλα κανεις και γραφεις την εμπειρία σου αλλα την γενικεύεις και σε επξεργαστες που ειναι μερα με την νυχτα με τον 1500x ,τεσπα το θεμα ειναι να μιλαμε με στοιχεία και να ανταλλασουμε αποψεις αλλα οχι φανατισμενα (για όλους παει) και παντα με στοιχεια ,τι σκατα τοσα συστηματα υπαρχουν εδωμεσα και νουμερα δεν ανεβαζει κανεις ,παραμονο βιντεακια απο τον οποιον να'ναι απο το youtube.
TechnoV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τον 1500x με r5 που ειναι καμια σχεση αυτο ειναι το λαθος σου. Καλα κανεις και γραφεις την εμπειρία σου αλλα την γενικεύεις και σε επξεργαστες που ειναι μερα με την νυχτα με τον 1500x ,τεσπα το θεμα ειναι να μιλαμε με στοιχεία και να ανταλλασουμε αποψεις αλλα οχι φανατισμενα (για όλους παει) και παντα με στοιχεια ,τι σκατα τοσα συστηματα υπαρχουν εδωμεσα και νουμερα δεν ανεβαζει κανεις ,παραμονο βιντεακια απο τον οποιον να'ναι απο το youtube. είμαστε τεμπέληδες τελικά. Βαρεμάρα ολέ.
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, TechnoV είπε είμαστε τεμπέληδες τελικά. Βαρεμάρα ολέ. Να ειρωνεύεσαι δεν βαριεσαι ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα