Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Και τον "θόλο" πως θα τον τρυπήσουν? Κι αν σπάσει το γυαλί και βρεθούμε στο διάστημα? πρώτο και πιο τολμηρό εσένα θα στείλουν αεροπορικώς απο Λονδίνο - Φλόριντα και από εκεί στον Mars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Και τον "θόλο" πως θα τον τρυπήσουν? Κι αν σπάσει το γυαλί και βρεθούμε στο διάστημα? Με πιανεις αδιαβαστο, δεν εχω εντρυφισει τοσο πολυ, παω αμεσα να διαβασω και να μορφωθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Agraf είπε πρώτο και πιο τολμηρό εσένα θα στείλουν αεροπορικώς απο Λονδίνο - Φλόριντα και από εκεί στον Mars Θα σου φέρω σοκολατάκια Mars όταν γυρίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) να πας να τα δώσεις σε παιδιά της ηλικίας σου σε πρόσφυγες και μετανάστες πολέμου, να δεις πόσο ξεφτίλα θα νιώσεις. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το σίγουρο είναι πως έχουν πλάκα κάποια σχόλια πιο πάνω,καλύτερο και απο το να διαβάζεις Κόμικς ! Σιγά σιγά αρχίζουν να μας λένε περισσότερα (με το σταγονόμετρο) όταν κάποιοι τα λέγαμε πρίν δεκαετίες για τον Αρη οτι έχει νερό φαινόμασταν γραφικοί,φανταστείτε να επαληθευτούν και πληροφορίες και διάφορες φωτό κλπ που υπάρχουν για κτίσματα εκεί,τότε θα γίνει χαβαλές Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davidcas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε δεν ξερω ΑΝ μπορεις να το αντιληφθεις αλλα κανεις ακριβως αυτο που κατηγορας εμενα... διαβαζεις ενα μυνημα που ουτε ξερεις τι εχω στο μυαλο μου την ωρα που το γραφω, δεν ξερεις καν ποιος ειμαι, τι πρεσβεβω, τι αποψεις εχω για αλλα θεματα κτλ, και εχεις βγαλει ηδη το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ συμπερασμα οτι ειμαι ετσι και αλλιως... Δεν προτειθομαι να προσπαθησω να εξηγησω κατι αλλο... Αναμενόμενη η απάντησή σου, και όχι δεν κάνω αυτό που λέω οτι κάνεις εσυ. Δεν σε κατηγόρησα. Λάθος ο χαρακτηρισμός σου. Τι χωρο δινεις στον εαυτο σου να σκεφτεί οτι τα πράγματα μπορεί να μην είναι οπως τα νομίζεις; Σκέφτηκες εστω και για μια στιγμη οτι μπορει να εχω δίκιο; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από davidcas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, davidcas είπε Τι χωρο δινεις στον εαυτο σου να σκεφτεί οτι τα πράγματα μπορεί να μην είναι οπως τα νομίζεις; Σου ηρθε εστω και για μια στιγμη στο μυαλο το οτι μπορει να εχω δίκιο; σου ειπα ηδη, δεν με ξερεις προσωπικα... σε τι ακριβως ενοεις αν εχεις δικιο η οχι? πες μου και θα σου πω... αν ενοεις αυτο: "καθένας πιστευει οτι κατέχει το μέγιστο των γνωσεων και πως τα πραγματα δεν μπορουν να ειναι διαφορετικά. " σου απαντω οτι σαφως και δεν πιστευω οτι κατεχω το μεγιστο των γνωσεων... μεγαλο ευρος γνωσης σε διαφορα θεματα ναι.. μαθαινω εδω και χρονια, και συνεχιζω να μλεταω, να ερευναω και να μαθαινω.. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Tsakalos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davidcas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε Να καταλαβουμε οτι δεν είμαστε μονοι μας?Εχεις αποδείξεις οτι υπαρχει ζωη σε αλλους πλανήτες?Γτ ολοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε. Οταν μιλαμε για ζωή στον Αρη μιλάμε για κάποια μικρόβια και μικροοργανισμους. Κι αν βρεθουν ειναι κάτι που ενδιαφερει τους επιστήμονες για περαιτέρω ενδιαφέρουσες έρευνες. Δεν αλλάζει με κάποιο τρόπο τη ζωή μας. 4 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε σου ειπα ηδη, δεν με ξερεις προσωπικα... σε τι ακριβως ενοεις αν εχεις δικιο η οχι? πες μου και θα σου πω... αν ενοεις αυτο: "καθένας πιστευει οτι κατέχει το μέγιστο των γνωσεων και πως τα πραγματα δεν μπορουν να ειναι διαφορετικά. " σου απαντω οτι σαφως και δεν πιστευω οτι κατεχω το μεγιστο των γνωσεων... μεγαλο ευρος γνωσης σε διαφορα θεματα ναι.. μαθαινω εδω και χρονια, και συνεχιζω να μλεταω, να ερευναω και να μαθαινω.. ΟΚ. Ειπες σε κάποιον πως δεν συνεχιζεις να μιλας αλλο γιατι δεν μπορει να σε καταλαβει. Σε εκείνο το σημείο ανέφερεα οτι οπως φαινεται εσυ εισαι αυτος που δεν μπορει να καταλαβει. Οπως είπες κι εσυ μελετάς εδω και χρονια, ερευνας και μαθαίνεις, και μπραβο σου. Μεσα απο τη μελέτη και την ερευνα που εχεις κανει μεχρι τωρα θα εχεις πιασει σιγουρα τον εαυτό σου κάποιες φορες να λεει "πωωω....κοιτα να δεις, τελικα τα πραγματα εχουν κι αλλες πλευρες που δεν γνωριζα", κατι που σε εκανε να αλλαξεις την μεχρι τοτε αποψη σου.(αν δεν εχει συμβει αυτο τοτε ειτε δε μελετας σωστα ειτε μελετας μονο πηγες που λενε αυτο που θες να διαβαζεις). Με τον ιδιο τροπο, η τωρινη σου αποψη βασιζεται στην γνωση και στην κατανοηση ενος μέρους της Αλήθειας, εκει που εχεις φτασει ως τωρα με την μελέτη σου. Υπαρχουν καποιοι που εχουν φτασει παρακατω απο σενα και εχουν σφαιρικοτερη αποψη. Και το να εχεις σφαιρικοτερη αποψη δεν περιοριζεται στο θεμα του νερου στον αρη και στη νασα που δεν δινει τα χρηματα στα παιδακια στην αφρικη. Εχουν κατακτησει ενα συστημικό τροπο σκέψης ο οποιος τους κανει να μπορούν να δουν πολλά, ακομα και να καταλαβαινουν πως σκεφτονται οι αλλοι διαβαζοντας εστω λιγες γραμμες τους. Τα παραπάνω ειναι αρκετά ασήκωτες πληροφορίες. Αν αντιδρας με θυμό, αν αυτη τη στιγμη εισαι ετοιμος για αντεπιθεση κλπ, τοτε...μάντεψε... Πριν αρχισεις να γραφεις, αναρωτησου "μηπως εχει δικιο;;" και γκουγκλαρε περι systems thinking και spiral dynamics stage yellow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, davidcas είπε Οπως είπες κι εσυ μελετάς εδω και χρονια, ερευνας και μαθαίνεις, και μπραβο σου. Μεσα απο τη μελέτη και την ερευνα που εχεις κανει μεχρι τωρα θα εχεις πιασει σιγουρα τον εαυτό σου κάποιες φορες να λεει "πωωω....κοιτα να δεις, τελικα τα πραγματα εχουν κι αλλες πλευρες που δεν γνωριζα", κατι που σε εκανε να αλλαξεις την μεχρι τοτε αποψη σου.(αν δεν εχει συμβει αυτο τοτε ειτε δε μελετας σωστα ειτε μελετας μονο πηγες που λενε αυτο που θες να διαβαζεις). Σαφως και εχει συμβει..πολλες φορες... 19 λεπτά πριν, davidcas είπε Υπαρχουν καποιοι που εχουν φτασει παρακατω απο σενα και εχουν σφαιρικοτερη αποψη. Και το να εχεις σφαιρικοτερη αποψη δεν περιοριζεται στο θεμα του νερου στον αρη και στη νασα που δεν δινει τα χρηματα στα παιδακια στην αφρικη. Εχουν κατακτησει ενα συστημικό τροπο σκέψης ο οποιος τους κανει να μπορούν να δουν πολλά, ακομα και να καταλαβαινουν πως σκεφτονται οι αλλοι διαβαζοντας εστω λιγες γραμμες τους. Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες.. αλλα σκεψου κατι..μπορει η σκεψη καποιου να εχει περασει στο επομενο επιπεδο απο αυτο που περιγραφεις.. να εχω δει πχ να εχω μελετησει περι ανακαλυψεων, περι τι εχουν προσφερει κτλ, να εχω κανει διατριβες, να εχω ξοδεψει ΩΡΕΣ ατελειωτες και να εχω διΑμορφωσει μια αποψη η οποια ειναι πολυ δυσκολο να ερμηνευτει απο καποιον αλλο?. Να εχω φτασει φτυνοντας αιμα, στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφεια των ερευνων που γινονται, γινονται για εντελως αλλους λογους απο οτι παρουσιαζονται πχ?. Η οτι για τα ποσα που ξοδευονται τα αποτελεσματα ειναι τρομερα λιγοτερα απο οτι γινονταν στο παρελθον... και οταν αρχισεις να συνηδειτοποιεις το γιατι συμβαινει αυτο, ειναι τρομερα απογοητευτικο! -- Ο Θυμος μου εξαπτεται ξερεις ποτε? οταν ακουω απολυτες αποψεις... Αυτο και τελος.. η Γνωση μας ειναι τοσο περιορισμενη σε πολλους τομεις, που και μονο το να εκφραζει καποιος μια απολυτη αποψη ειναι τραγικο... οπως επισεις εξαπτεται οταν καποιος γινεται κυνικος , ειδικα οταν εχει καποιες γνωσεις πανω απο το μεσο ορο των υπολοιπων και νομιζει οτι αυτο τον κανει ανωτερο ανθρωπο.. Τεσπα ... Ειπα πως δεν συνεχιζω να μιλαω αλλο γιατι δεν μπορει να με καταλαβει., μονο και μονο επειδη ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος σε χρησιμες δραστηριοτητες εκτος διαδικτυου , και βαριεμαι τρομερα να καθησω και να αναλυσω το πως και το γιατι λεω κατι,. και για να γινω αντηληπτος θελει πολες σειρες γραψιματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aeljim Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Το επίπεδο αναγνωστών του Φόρουμ είναι στον πάτο. Για άλλη μια φορά τραγικά τα περισσότερα σχόλια. Αλλά τι να περιμένεις. Μικρογραφία της κοινωνίας και εδώ. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davidcas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Σαφως και εχει συμβει..πολλες φορες... Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες.. αλλα σκεψου κατι..μπορει η σκεψη καποιου να εχει περασει στο επομενο επιπεδο απο αυτο που περιγραφεις.. να εχω δει πχ να εχω μελετησει περι ανακαλυψεων, περι τι εχουν προσφερει κτλ, να εχω κανει διατριβες, να εχω ξοδεψει ΩΡΕΣ ατελειωτες και να εχω διΑμορφωσει μια αποψη η οποια ειναι πολυ δυσκολο να ερμηνευτει απο καποιον αλλο?. Να εχω φτασει φτυνοντας αιμα, στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφεια των ερευνων που γινονται, γινονται για εντελως αλλους λογους απο οτι παρουσιαζονται πχ?. Η οτι για τα ποσα που ξοδευονται τα αποτελεσματα ειναι τρομερα λιγοτερα απο οτι γινονταν στο παρελθον... και οταν αρχισεις να συνηδειτοποιεις το γιατι συμβαινει αυτο, ειναι τρομερα απογοητευτικο! -- Ο Θυμος μου εξαπτεται ξερεις ποτε? οταν ακουω απολυτες αποψεις... Αυτο και τελος.. η Γνωση μας ειναι τοσο περιορισμενη σε πολλους τομεις, που και μονο το να εκφραζει καποιος μια απολυτη αποψη ειναι τραγικο... οπως επισεις εξαπτεται οταν καποιος γινεται κυνικος , ειδικα οταν εχει καποιες γνωσεις πανω απο το μεσο ορο των υπολοιπων και νομιζει οτι αυτο τον κανει ανωτερο ανθρωπο.. Τεσπα ... Ειπα πως δεν συνεχιζω να μιλαω αλλο γιατι δεν μπορει να με καταλαβει., μονο και μονο επειδη ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος σε χρησιμες δραστηριοτητες εκτος διαδικτυου , και βαριεμαι τρομερα να καθησω και να αναλυσω το πως και το γιατι λεω κατι,. και για να γινω αντηληπτος θελει πολες σειρες γραψιματος... Ωραια. Ευχομαι αυτος μας ο διαλογος να διαφωτίσει κάποιους απο τους αναγνώστες αυτου του thread. Thanx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, BorrowedTime είπε Μεγάλε συνειδητοποιείς οτι εισαι σε ενα μικροσκοπικο forum μιας μικρής χώρας και κρινεις αρνητικά επιστημονες που καταφέρνουν να κανουν ανακαλύψεις σε ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ; Εισαι αυτος που αν ζούσες το 1990 θα έκραζες τον Berners-Lee επειδη ασχολείται με ανεφ σημασιας αηδιες οπως το World Wide Web, οταν τα παιδάκια στην Σομαλία πεινάνε. Ναι τον Σομαλό τον αφορά αν εχει να φάει. Εσυ εμφανεστατα εχεις να φας, εχεις το ιντερνετ σου και το κινητο/PC σου. Οπότε μπορείς να δειξεις λιγο σεβασμο σε ανθρώπους με μυαλό που κάνουν actual δουλειά που μπορεί να καλυτερευσει τον κόσμο και απλά να το βουλώσεις. Σε site τεχνολογίας ειμαστε οχι στον ΟΗΕ. Πήγαινε γράψε εκει. Αφού λοιπόν είμαστε προοδευτικοί του κώλου και ασχολούμαστε με αηδίες, κόψε το internet, παραιτήσου απο την δουλειά σου και τράβα στην Συρία να βοηθήσεις κανα παιδακι. Κλασσικέ νεοέλληνα που ξέρεις τα πάντα και κράζεις τα πάντα απο την ανεση του καναπέ σου Ιδεολόγοι του Κω... Καναπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Yeroplatanos είπε Να καταλαβουμε οτι δεν είμαστε μονοι μας?Εχεις αποδείξεις οτι υπαρχει ζωη σε αλλους πλανήτες?Γτ ολοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε. Είπα να αντιληφθούμε ότι μπορεί να μην ήμαστε μόνοι μας... Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ενδείξεις και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα έρθουν και αποδείξεις που τόσο πολύ σε νοιάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Federer είπε Εκατομμύρια άνθρωποι ζούνε κάτω απο το όριο της φτώχειας, τα παιδάκια στην Αφρική δεν έχουν να φάνε, το πόσιμο νερό είναι είδος πολυτελείας για την πλειοψηφία της ανθρωπότητας και κάποια NASA ασχολείται με κάτι MRO , κόκκινους πλανήτες, νερά κάτω από πάγους και πράσινα άλογα...ρε ταΐστε ρε τον κοσμάκη που πεινάει κι αφήστε τις υπόγειες λίμνες ρε 😡 My trolling radar is off the charts! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Άμα βρουν ουίσκι φωνάξτε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα