Προς το περιεχόμενο

Ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας νερού στον Άρη αναζωπυρώνει τις ελπίδες για παρουσία ζωής

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, Lomar είπε

Κάποτε, κάποιος, δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε....

Επίσης φίλε Τσάκαλε, ξεχνάς οτι τον μέσο ελληνάρα τον ενδιαφέρει καφές, ιφονε (sic), τσιγάρο, βενζίνη και φυσικά πάντα έχει δικαιολογίες για τα θέλω του και τα δεν μπορώ του. Επίσης ο μέσος άνθρωπος ξεχνάει πως η γιαγιά & ο παππούς του πέθαιναν στο πρώτο κρυολόγημα.

Όταν σαν κλασικός Ελληναρας δεν έχεις ιδέα τι απόψεις έχει ο άλλος, και βγάζεις συμπεράσματα έτσι απλά.... 

Ειπα και ποιο πριν.. δεν υπάρχει μόνο άσπρο μαύρο. Η πόλωση κάνει κακο. Πολύ καλό 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν σημασία οι απόψεις, αλλά το γεγονός και μόνο πως κρίνεις εσύ και οι άλλοι στο quote πράγματα που δεν καταλαβαίνετε καν την αξία τους. Διότι πολύ απλά αν την καταλαβαίνατε δεν θα κριτικάρατε τόσο χοντροκομένα και αφοριστικά.

Φυσικά και δεν θέλετε να ζείτε στις σπηλιές, μόνο τρελός ή απηυδισμένος θα το ήθελε και θα το έκανε αυτό, αλλά από την άλλη κάνετε σαν κακομαθημένα παιδάκια, όταν ξοδεύονται χρήματα σε R&D από το οποίο η ζωούλα σας (και μας), δεν έχει άμεσο ώφελος. Εκεί πάει όλο το έλεος.

Επεξ/σία από Lomar
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎27‎/‎7‎/‎2018 στις 12:31 ΜΜ, Agraf είπε

και γω σορρυ που στο λεω αλλα οι αμερικανοί ήταν πάντα πρώτοι στο ψέμα και τις ραδιουργίες. Το apollo programm αν και με ελληνικο όνομα πάντα βρωμούσε και αμφισβητηθηκε. Σιγουρα δεν τους παίρνει σήμερα να ξανα στείλουν κόσμο πάνω. Γι αυτό παιζουν με άλλους πλανήτες και με άλλα μέσα. Επίσης δεν είμαι της φιλοσοφίας που λένε πέρα απ το διάστημα υπάρχει μόνο ο θεός. Αλλα και η ύπαρξη εξωγήινων πιθανών είναι μια κατασκευή (όσον αφορά στο φεγγάρι). Υπάρχουν πολλά παρόμοια τεκμήρια που ισχυρίζονται ότι ήταν στημμένο.

φιλε μου καλησπερα

επειδή διαβασα λιγο από τα λεγομενα σου καποια πραγματα θα ηθελα να σε ρωτησω με την σειρα μου καποια πραγματα γιατι νομιζω ότι εσυ δεν εχεις ποιασει το νοημα.σε ποιο σημειο νομιζεις ότι θα ηταν ο πολιτισμος μας αν δεν υπηρχε το ρητο η περιεργεια είναι η αρχη της μαθησης?αν δεν υπηρχαν εξερευνητες,επιστημονες,γιατροι?αν δεν γινόντουσαν πειραματα για νεα φαρμακα?με το ρυθμο που χει παρει η επιστημη λογικο είναι ο ανθρωπος να αναζητησει ζωη η κατοικήσιμους πλανητες γιατι ξερει ότι τιποτα στην ζωη δεν είναι απολυτο εκτος από τον θανατο.ακομα και ο ηλιος μπορει να σβησει.πριν αρχιζεις να χλευάζεις να κατσεις να δεις γυρω σου τι συμβαινει και να αναρωτηθείς.οσον αφορα περι αν πατησαμε η όχι στο φεγγαρι αν η γη είναι επιπεδη αν υπαρχουν εξωγήινοι αυτά είναι θεματα που εσυ πρεπει να ψαξεις .το ιντερνετ εχει πολλες πηγες για γνωση και μαλλον εσυ δεν το ξερεις για να εισαι τοσο απολυτος και να λες ότι όλα αυτά είναι ψεμματα.εφερες παράδειγμα την τραγωδια του Challenger το οποιο ανιστορητε εγινε το 1986 ενώ είχαμε πατησει στο φεγγαρι σβηνοντας το ανοητο επιχειρημα σου περι προσπαθειας να αποδειξουν ότι ο ανθρωπος δεν παει στο διάστημα αγνοώντας ότι σε όλα τα σημεια της ιστοριας υπηρξαν θυσιες για να υπαρξει προοδος ακομα και στην Θρησκεια.τις θεωριες περι επίπεδης γης και κουφιας είναι παραμυθάκια που τα εξαπλωναν οι Βερνικοι (θαυμαστες του Ιουλιου Βερν)επηρεασμένοι από τα εργα του.αν πατησαν οι Αμερικανοι η οι Ρωσοι πρωτοι στο φεγγαρι  μαλλον ο Ψυχρος Πολεμος δεν σου λεει κατι ετσι?που ανταγωνιζονταν ο ενας τον αλλον σε τεχνολογικα επιτευματα τα ξεχασες?ολες οι θεωριες σου είναι απλα παραμυθιακια όπως η Μαιρη ξευγαρωσε με τον κρινο !

Επεξ/σία από astrial
  • Like 1
  • Thanks 1

Αχχχ..Επιτέλους ανέβηκε επιστημονικό άρθρο στο Insomnia..τα pop corn ζεστά και νερό σε ετοιμότητα για όταν πνιγώ απ τα γέλια απ τα σχόλια που βλέπω..πραγματικά είναι τόσο αναζωογονητικό να κραζονται ετσι χώρις λόγο άτομα του ''πνεύματος'' με λαϊκά παιδιά 

Επειδή είμαι οικονομολόγος, βγάζω σπυράκια όταν ακούω την φράση "ξοδεύονται λεφτά σε διαστημικές αποστολές, στρατιωτικές δαπάνες κλπ". Όταν τα κράτη πληρώνουν στρατιωτικές δαπάνες, τα λεφτά αυτά δεν χάνονται, αλλά ξαναγυρνάνε στην οικονομία μέσω των μισθών των υπαλλήλων, των καταθέσεών τους, τα χρήματα που ξοδεύονται για πρώτες ύλες κλπ. Τα λεφτά αυτά δεν χάνονται, ούτε η λύση είναι να τα βάλουμε στο κρατικό θησαυροφυλάκιο και να τα κοιτάμε.

Την επόμενη φορά που θα σας πουν "ξοδεύονται", να τους ρωτήσετε αν τα λεφτά τα πετάμε στο διάστημα ή αν ξαναγυρνάνε στην οικονομία.

• Like 1
  • Thanks 2

Ποσο αλλαζει ο κοσμος.Απο εκει που καποτε κοιταγαμε τα αστερια και η φαντασια μας ετρεχε στο αγνωστο,στο συμπαν,στην εξερευνηση,στο τι υπαρχει περα απο αυτο που δεν ξερουμε... φτασαμε να χασουμε τα παντα και να κοιταμε το χωμα και να φοβομαστε μην το χασουμε κατω απο τα ποδια μας.Ε λοιπον οχι ,εγω δεν θα γινω σαν και εσας ολους εδω μεσα που σας μιλανε για αλλους κοσμους,πλανητες ,συμπαντα και τους λετε για τον ενφια και για τι θα φατε αυριο.

Ουτε εγω εχω λεφτα ,μια ζωη στο νοικι θα μενω και θα δυσκολευτω να ζησω το ιδιο με τον επομενο ανθρωπο διπλα μου.Αλλα αρνουμαι να χασω απο μεσα μου αυτο που εχετε χασει οι περισσοτεροι απο εσας.Αρνουμαι να μεγαλωσω αρνουμαι να γινω ενα ον που ζει μονο για την επομενη μερα.

Θελω να σκεφτομαι να φανταζομαι και να ονειρευομαι.Και μην νομιζετε οτι μου τα εχει φερει ευκολα η ζωη,εδω και 5 χρονια παλευουμε οικογενειακως με καρκινους θανατους και ασθενειες στην οικογενεια,εχω 2 βδομαδες που εκανα εγχειρηση για να αποφυγω την κληρονομικοτητα.

Που πηγαν τα παιδια που κοιταγαν τα αστερια.Ακομα και οι αρχαιοκαπηλοι (της αρχαιας κληρονομιας αρχαιοκαπηλοι) που ολη την ωρα μιλανε για ελ και ψεκασματα και αλλες τετοιες μαλακιες,δεν εχουν δει καν τουλαχιστον ποσο μπροστα κοιταγανε αυτοι οι αρχαιοι μαλακες στα μαθηματικα και την αστρονομια,ουτε καν αυτα δεν αντιγραφουν.

Προσπαθεις μεσα απο τα σχολια εδω και σε αλλα fora να διαβασεις μια ειδηση και απο κατω το χαος.Επιπεδη γη ,ενφια,ελ,θεωρειες συνομωσιας και να προσπαθουν οι περισσοτεροι να σου δειξουν οτι εσυ που μια ιδεα μπορει να εχεις λογω σπουδων οτι εισαι μερος του συστηματος και γελασμενος.Πριν ενα μηνα μιλαγα με ενα παιδι ,ηταν δεν ηταν 25,και μου ελεγε να προσεχω τι τρωω γιατι αμα μπει ποντικι στο κοτετσι και πηδηξει την κοτα θα βγει μεταλαγμενο αυγο με ποντικι μεσα.

Αλλοι μαλακες στο εξωτερικο  να λενε οτι δεν τους μαθαινουν να κανουν τις φορολογικες δηλωσεις στο σχολειο και τους μαθαινουν φυσικη που δεν θα τους χρειαστει πουθενα....

Αλλοι παραλογοι εχουν ξεκινησει το κινημα δεν εμβολιαζομαι...θετοντας σε κινδυνο 10 φορες περισσοτερα ατομα που δεν μπορουν να εμβολιαστουν λογω καποιας παθησης η καταστασης υγειας.

Οταν βλεπω μια τετοια ειδηση για τον αρη σκεφτομαι το μελλον ,δεν κοιταω το παρον.

Κοταξτε και εσεις τα αστερια και ας εχει φωτορυπανση το βραδυ,μπορει να δειτε κατι και να θυμηθειτε τα παλια οταν ησασταν μικροι.

• Like 2
  • Thanks 2

Στις 27/7/2018 στις 11:18 ΠΜ, BorrowedTime είπε

@Insomnia Θα πρότεινα να φτιάξετε μια δευτερη σελίδα με τιτλο InsomniaScience. Ειναι κρίμα να εχουμε τοσους ηλί-εεεε τόσες διάνοιες και να μην εχουν βήμα να δείξουν στον πλανήτη πόσο καθυστε-εεε τιτάνες της διανόησης είναι

Εισιτηριο χωρις επιστροφη για τον Αρη χρειαζεσαι  και χωρις πεικοινωνια μη μαθουμε ποτε τι απεγινες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθε φορα που κανει ανακαλυψη η νασα οι ελληναραδες τσακωνονται ρε

κακια φαρα

Επεξ/σία από tritonas00

53 λεπτά πριν, Janoss είπε

Επειδή είμαι οικονομολόγος, βγάζω σπυράκια όταν ακούω ... 

Όταν τα κράτη πληρώνουν στρατιωτικές δαπάνες, τα λεφτά αυτά δεν χάνονται, αλλά ξαναγυρνάνε στην οικονομία μέσω των μισθών των υπαλλήλων, των καταθέσεών τους, τα χρήματα που ξοδεύονται για πρώτες ύλες κλπ. Τα λεφτά αυτά δεν χάνονται, ούτε η λύση είναι να τα βάλουμε στο κρατικό θησαυροφυλάκιο και να τα κοιτάμε

Δηλαδή εάν πχ η Ελλάδα παραγγείλει 30 F35 και 8 συστοιχίες patriot, ποια ακριβώς χρηματα θα επιστρέψουν στην οικονομία?

• Like 1

1 ώρα πριν, Janoss είπε

Επειδή είμαι οικονομολόγος, βγάζω σπυράκια όταν ακούω την φράση "ξοδεύονται λεφτά σε διαστημικές αποστολές, στρατιωτικές δαπάνες κλπ". Όταν τα κράτη πληρώνουν στρατιωτικές δαπάνες, τα λεφτά αυτά δεν χάνονται, αλλά ξαναγυρνάνε στην οικονομία μέσω των μισθών των υπαλλήλων, των καταθέσεών τους, τα χρήματα που ξοδεύονται για πρώτες ύλες κλπ. Τα λεφτά αυτά δεν χάνονται, ούτε η λύση είναι να τα βάλουμε στο κρατικό θησαυροφυλάκιο και να τα κοιτάμε.

Την επόμενη φορά που θα σας πουν "ξοδεύονται", να τους ρωτήσετε αν τα λεφτά τα πετάμε στο διάστημα ή αν ξαναγυρνάνε στην οικονομία.

Σωστη η αναλυση, αλλα εισαι λιγο φαουλ ομως. Οι αντιστοιχοι ανθρωποι που δουλευουν σε στρατιωτικες αποστολες (καθε ειδους, οχι μονο πολεμους), θα μπορουσαν να ειχαν αξιοποιηθει σε οποιονδηποτε αλλο τομεα. Αυτο εννοουν οι περισσοτεροι και ας μην ειναι οικονομολογοι. Φιλικα!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Δηλαδή εάν πχ η Ελλάδα παραγγείλει 30 F35 και 8 συστοιχίες patriot, ποια ακριβώς χρηματα θα επιστρέψουν στην οικονομία?

Τα χρήματα επιστρέφουν στην χωρα που κανει την ερευνα κ αναπτυξη, η Ελλάδα κατ'επέκταση με την παραγγελία που ανέφερες θεωρητικά θα παρεχει ασφάλεια στην επικράτεια της οποτε ο πολίτης θα μπορέσει να κανει επιχειρην πιο ευκολα, το κρατος θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του κ παει λέγοντας. Η θεωρία αυτή είναι είτε μας αρέσει είτε οχι. Απλά στην Ελλάδα έχουμε άλλες χίλιες δυο αιτιες κ πιάσαμε πάτο

Επεξ/σία από inflation

9 λεπτά πριν, inflation είπε

Τα χρήματα επιστρέφουν στην χωρα που κανει την ερευνα κ αναπτυξη, η Ελλάδα κατ'επέκταση με την παραγγελία που ανέφερες θεωρητικά θα παρεχει ασφάλεια στην επικράτεια της οποτε ο πολίτης θα μπορέσει να κανει επιχειρην πιο ευκολα, το κρατος θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του κ παει λέγοντας. Η θεωρία αυτή είναι είτε μας αρέσει είτε οχι. Απλά στην Ελλάδα έχουμε άλλες χίλιες δυο αιτιες κ πιάσαμε πάτο

... από θεωρία έχουμε χορτάσει.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...