infini Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να λειτουργεί ως ημερολόγιο και στο οποίο να μπορώ να κρατάω και σημειώσεις για τις ημέρες που θέλω. Κάτι αντίστοιχο με τα ημερολόγια που πουλάνε στα βιβλιοπωλεία.
ZauZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Το Outlook ή το Thunderbird ή το Google Calendar δεν σου κάνουν ;
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, infini είπε όχι Αν δεν σου κάνουν αυτά που ανέφερε ο @ZauZ, αιτιολόγησε το λόγο και τι διαφορετικό χρειάζεσαι...
accipio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Να μερικές επιλογές με μια αναζήτηση που έκανα (όλα δωρεάν): α. BORG Calendar. β. UK's Kalender. γ. Desktop Calendar. δ. SMILE-CALENDAR (ελληνικό, portable). Δεν έχω δοκιμάσει κανένα κι έτσι δεν μπορώ να εκφέρω κάποια γνώμη.
infini Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ, με ενδιαφέρει να είναι μόνο σημειωματάριο και όχι πρόγραμμα για mail. Επίσης προτιμώ να μην είναι web based όπως το google calendar.
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, infini είπε Ευχαριστώ, με ενδιαφέρει να είναι μόνο σημειωματάριο και όχι πρόγραμμα για mail. Επίσης προτιμώ να μην είναι web based όπως το google calendar. https://www.wincalendar.com/desktop-calendar
infini Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Έχει βάλει κάποιος το vueminder να γράψει εντυπώσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα