lalakis_green Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, Ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης σε δωματιο κυριως για ταινιες και ποδοσφαιρο-μπασκετ. Θα ειναι η 1η smart TV οποτε δεν εχω σχετικη εμπειρια σχετικα με τις εφαρμογες που "πρεπει" να εχει. Εχω δει την παρακατω https://www.e-shop.gr/tv-lg-43uk6300-43-led-4k-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152358 και θα ηθελα μια γνωμη αν αξιζει σε αυτα τα χρηματα σε περιπτωση που την "ξερει" καποιος ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο με budget ως 400 ευρω και 40 ως 43 ιντσες. Μιας και δεν εχω αγορασει τηλεοραση απο ηλεκτρονικο καταστημα ξανα, υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω κατα τη γνωμη σας;;; πχ κατι οσον αφορα την εγγυηση απο ηλεκτρονικο καταστημα ή υπαρχει περιπτωση να πεσω σε εκθεσιακο προιον;;; Τελος θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που επιλεξω LG και θελησω να κανω επεκταση εγγυησης, αυτο το κανω μεσω του site της LG λιγο καιρο πριν τελειωσει πχ η αρχικη 2ετης εγγυηση αγορας;;; Ευχαριστω.
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι σε αυτά τα χρήματα και φετινό μοντέλο. Αν δεν το γράφει για "εκθεσιακή" τότε δεν είναι. Για μένα να δώσεις 90-115€ για επέκταση εγγύησης για προϊών 350€ δηλαδή σχεδόν το 1/3 της τιμής δεν αξίζει... Για μένα την TV πάρτην ! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από Zengar Zombolt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα