Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η καινουργια στο σπιτι.. το πλαισιο ολα καλα.. σκουπιδακια μεσα στο πανελ δεν εχει.. εχει ομως καμμενο πιξελ τερμα στην ακρη...

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, alexan2dros είπε

Ηρθε η καινουργια στο σπιτι.. το πλαισιο ολα καλα.. σκουπιδακια μεσα στο πανελ δεν εχει.. εχει ομως καμμενο πιξελ τερμα στην ακρη...

Aν ειναι 1 μονο και τερμα στην ακρη δεν πειραζει μιας κ για να πετυχεις τηλεοραση χωρις ουτε ενα ειναι πολυ δυσκολο πλεον. Εχεις καμια φωτο να ανεβασεις?

Επεξ/σία από rovgio
Δημοσ.

Τελικά όλες κάτι έχουν. Καμια εξαίρεση. Κρίμα πραγματικά να δίνεις τόσα λεφτα και να μην είναι τέλειο τουλάχιστον.

Δικαιολογεί το καμενο pixel? Αν ήταν θα αλλαζαν πάλι. Θα το είδαν λογικά αφού και εσύ το είδες.

Δημοσ.

Κοίτα από μια απόσταση πέραν του 1 μέτρου δεν φαίνεται τίποτα, και η δική μου έχει στη άκρη αλλά είδη μου αλλάξανε μια τηλεόραση,  και είμαι ευχαριστημένος από το πάνελ γενικά, και έτσι δεν ασχολήθηκα καθόλου.( μιλώ για 65 αρα) Είναι όμως απαράδεκτο τόσα λεφτά. Όπως και να έχει θεωρώ ότι πρέπει να το αναφέρεις στο σέρβις τις Samsung να πεις το παραπάνο σου, και βλέπεις πως θα προχωρήσει η κατάσταση, περιμένω και εγώ 75 άρα και πλέον από την εμπειρία στο μάτι φοβάμαι. Αν κάτι δεν είναι ανεκτο από πλευράς εμπειρία θέασης, θα τους βγάλω την πίστη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, woox-2 είπε

Κοίτα από μια απόσταση πέραν του 1 μέτρου δεν φαίνεται τίποτα, και η δική μου έχει στη άκρη αλλά είδη μου αλλάξανε μια τηλεόραση,  και είμαι ευχαριστημένος από το πάνελ γενικά, και έτσι δεν ασχολήθηκα καθόλου.( μιλώ για 65 αρα) Είναι όμως απαράδεκτο τόσα λεφτά. Όπως και να έχει θεωρώ ότι πρέπει να το αναφέρεις στο σέρβις τις Samsung να πεις το παραπάνο σου, και βλέπεις πως θα προχωρήσει η κατάσταση, περιμένω και εγώ 75 άρα και πλέον από την εμπειρία στο μάτι φοβάμαι. Αν κάτι δεν είναι ανεκτο από πλευράς εμπειρία θέασης, θα τους βγάλω την πίστη. 

να σου πω την αληθεια πρεπει να παω παρα πολυ κοντα και σε λευκο φοντο για να δω το ροζ πιξελακι.. δεν με ενοχλει.. αλλα με ενοχλει που υπαρχει.. καταλαβες τι λεω χαχα.. την δουλεψα λιγο σημερα.. θα δω τις επομενες μερες τι λεει σαν πανελ.. αν και εβαλα τεστακια στο youtube.. σχετικα καλο επιπεδο ειναι το πανελ.. θα δουμε.. εχω τα 5 χρονια εγγυηση οποτε βλεπουμε! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexan2dros είπε

να σου πω την αληθεια πρεπει να παω παρα πολυ κοντα και σε λευκο φοντο για να δω το ροζ πιξελακι.. δεν με ενοχλει.. αλλα με ενοχλει που υπαρχει.. καταλαβες τι λεω χαχα.. την δουλεψα λιγο σημερα.. θα δω τις επομενες μερες τι λεει σαν πανελ.. αν και εβαλα τεστακια στο youtube.. σχετικα καλο επιπεδο ειναι το πανελ.. θα δουμε.. εχω τα 5 χρονια εγγυηση οποτε βλεπουμε! 

Αν ειναι χρωματιστο το πιξελ τοτε δεν ειναι καμμενο κ μπορει να στρωσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rovgio είπε

Αν ειναι χρωματιστο το πιξελ τοτε δεν ειναι καμμενο κ μπορει να στρωσει.

κολλημενο δηλαδη? μμ για να δουμε! μακαρι!

εκατσα και εψαξα.. και τελικα αυτα τα σκουπιδακια που ελεγα οτι ειχε η αλλη tv ηταν καμενα πιξελ.. ειναι οπως ακριβως σε αυτη την φωτο 

https://www.quora.com/Do-I-have-a-dead-pixel-on-my-new-laptop

αρα η προηγουμενη τιβι ειχε 3 σημεια με καμμενα πιξελ και 1 κολλημενο!

Δημοσ.

Αν δεν είναι μαύρο  μπορεί να υπάρχει  πιθανότητα να το σώσεις φίλε, το μαύρο το ξεχνάμε, αιώνια του ή μνήμη που λέμε, παιξε λίγο με τα test μπας και επανέλθει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...