Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ROG-X είπε

Η QLED δεν ψωφολογαει με το χρονο σαν το σαπιOLED των 120 nits.

Ειδικά εάν έχουν ανοιχτό το HDR , ένα βήμα ακόμη πιο κοντά.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, vrwmiaris said:

Ειδικά εάν έχουν ανοιχτό το HDR , ένα βήμα ακόμη πιο κοντά.

Όχι, το κρατάμε κλειστό, έχουμε την εικόνα ασπρόμαυρη και τη φωτεινότητα στο 5%... 😛

Δεν έχει κανένα νόημα να αγοράζεις μια συσκευή που δεν την χαίρεσαι στο 100% Είναι σα να αγοράζεις κινητό με ωραίο design και να το κουκουλώνεις με άθλιες θήκες και μεμβράνες. Είχα παλιά έναν συγγενή που έβλεπε ασπρόμαυρα στην έγχρωμη τηλεόρασή του, γιατί πίστευε πως έτσι "καίει λιγότερο ρεύμα"... 😛 

Βασικά απολαμβάνουμε την ποιότητα της εικόνας στο μέγιστο. Όταν αποκτήσει σημάδια που θα προκαλούν πρόβλημα στη θέαση, θα την αλλάξουμε με μια νεότερη! :) 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όχι, το κρατάμε κλειστό, έχουμε την εικόνα ασπρόμαυρη και τη φωτεινότητα στο 5%... 😛

Βασικά απολαμβάνουμε την ποιότητα της εικόνας στο μέγιστο. Όταν αποκτήσει σημάδια που θα προκαλούν πρόβλημα στη θέαση, θα την αλλάξουμε με μια νεότερη! :) 

Για φωτεινότητα, όσο και να θέλεις δεν μπορείς να την ανεβάσεις γιατί χάνεται το τέλειο μαύρο.Η οποία είναι χαμηλή ούτως ή άλλως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, vrwmiaris said:

Για φωτεινότητα, όσο και να θέλεις δεν μπορείς να την ανεβάσεις γιατί χάνεται το τέλειο μαύρο.Η οποία είναι χαμηλή ούτως ή άλλως.

Το τέλειο μαύρο σε μια OLED είναι πολύ πιο μαύρο στο 100% της φωτεινότητας από το να κάνεις το ίδιο σε μια LED, Qled, Uled, klp... 

Συνήθως δεν έχουμε την tv έξω το καταμεσήμερο ούτε πέφτει πάνω της απευθείας το φως του ήλιου. :) 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Το τέλειο μαύρο σε μια OLED είναι πολύ πιο μαύρο στο 100% της φωτεινότητας από το να κάνεις το ίδιο σε μια LED, Qled, Uled, klp... 

Συνήθως δεν έχουμε την tv έξω το καταμεσήμερο ούτε πέφτει πάνω της απευθείας το φως του ήλιου. :) 

Σε αλλά φορα πάνω από το 52 εάν την ανεβάσουν χάνεται αυτό το selling point.στη θεωρία δεν χάνεται 

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω το ζορι που υπαρχει σε αυτες τις 2 κατασκευες.. qledvs oled . ανθρωποι ειμαστε ο καθε ενας κανει τις επιλογες του.. οπως εχω ξαναγραψει εγω με την χρηση που κανω δεν παω σε καμια περιπτωση σε oled.. οσο για τα μαυρα περα οτι η q9fn εχει παρα πολυ καλα.. ποτε δεν με απασχολησαν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alexan2dros είπε

εγω δεν καταλαβαινω το ζορι που υπαρχει σε αυτες τις 2 κατασκευες.. qledvs oled . ανθρωποι ειμαστε ο καθε ενας κανει τις επιλογες του.. οπως εχω ξαναγραψει εγω με την χρηση που κανω δεν παω σε καμια περιπτωση σε oled.. οσο για τα μαυρα περα οτι η q9fn εχει παρα πολυ καλα.. ποτε δεν με απασχολησαν..

Η q9fn ειναι μια σιγουρα εξαιρετικη tv κ για μενα μαζι με c8 οι καλυτερες της αγορας..Τωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεκαθαρα νικητης δεν υπαρχει..Γιατι τα φωτεινα στην q9fn θα ειναι πιο εντυπωσιακα (οχι οτι στην c8,c7 πανε πισω) κ τα σκοτεινά πλανα στην oled θα ειναι τοπ ταβανι που λεμε..Δηλαδη δεν υπαρχει ακομα tv που να δειχνει τα σκοτεινα πλανα οπως μια oled οχι μονο για το μαυρο σαν μαυρο..Αλλα κ την λεπτομέρεια που θα δεις το βαθος που θα εχει η σκηνη κ το πιο σημαντικό το local dimming..Την ενταση του χρώματος την ισορροπία στο απόλυτο μαυρο δεν θα την δεις σε καμια αλλη tv..Ενα ουρανό με αστέρια η με βεγγαλικά που εχουν χρωμα εκει θα πεις ρε συ ακομα κ μια κουκίδα στο απολυτο σκοταδι φαινεται φωτίζει σαν να ήταν μερα η σκηνη..

Επεξ/σία από Φωτης1975
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, alexan2dros είπε

update! ηρθε η καινουργια αυριο θα παω να την παρω να σας πω νεα! ειμαι περιεργος τι θα αντικρυσω χαχα

Περιμενουμε με αγωνια, good luck!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rovgio είπε

Περιμενουμε με αγωνια, good luck!

Λοιπον με ενημερωσαν οτι απο τα κεντρικα δεν δινουν το οκ να παρω την τιβι γιατι την πηρα κατω του κοστους κ θελουν να το ερευνησπυν λεει.. αυριο θα εχω νεα χαχα οτο ναναι..

Δημοσ.

Και τι τούς  κοφτει πόσο την πήρες ;, εγγύηση είναι εγγύηση, και εγώ έχω συγγενείς με μαγαζιά που μου δίνουν τηλεόρασεις, πολύ πιο φθηνά από ότι πουλιούνται αλλού, από την στιγμή που έχεις απόδειξη αγοράς ισούται με 2 χρόνια εγγύηση. Μου έτυχε και μένα με τα σέρβις τις Samsung και τις Sony ,τους έδωσα το χαρτί εγγυήσεις φαίνονταν πάνω η πιο φθηνή τιμή που την πηρα, και δεν μου είπανε κάτι. Λογικά ούτε εσένα, απλά καθυστερούν χωρίς ουσία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, woox-2 είπε

Και τι τούς  κοφτει πόσο την πήρες ;, εγγύηση είναι εγγύηση, και εγώ έχω συγγενείς με μαγαζιά που μου δίνουν τηλεόρασεις, πολύ πιο φθηνά από ότι πουλιούνται αλλού, από την στιγμή που έχεις απόδειξη αγοράς ισούται με 2 χρόνια εγγύηση. Μου έτυχε και μένα με τα σέρβις τις Samsung και τις Sony ,τους έδωσα το χαρτί εγγυήσεις φαίνονταν πάνω η πιο φθηνή τιμή που την πηρα, και δεν μου είπανε κάτι. Λογικά ούτε εσένα, απλά καθυστερούν χωρίς ουσία.

και να φανταστεις την τιμη την πηρα γιατι ειχαν κανει μαλ...ια τα ιδια τα public .. χοντρη ομως πατατα μου εκαναν..ασε θα δουμε αυριο τι θα γινει και θα πραξω αναλογα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον τα προβληματα περα απο την τιμη τωρα εχουμε θεμα για το doa .. απο το σερβις μου ειχαν πει να την κρατησω μεχρι να ερθει η καινουργια.. γιατι η εγγυηση των public γραφει οτι σε περιπτωση βλαβης πρεπει να σου δωσουν αλλη τιβι για να κανεις την δουλεια σου.. με ενημερωσαν οτι πλεον το doa εχει τελειωσει γιατι περασε 1,5 μηνας απο τοτε που εγινει η παραγγελια.. και πρεπει να παει σε επισκευη.. το θεμα ξεφυγε λιγο σε ηρεμια αλλα αυριο θα παω να παρω την κανουργια με την βοηθεια του διευθυντη.. θα δουμε αυριο πως θα κυλισει το πραγμα ελπιζω να  τελειωσει αυριο η ιστορια..

Επεξ/σία από alexan2dros
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alexan2dros είπε

λοιπον τα προβληματα περα απο την τιμη τωρα εχουμε θεμα για το doa .. απο το σερβις μου ειχαν πει να την κρατησω μεχρι να ερθει η καινουργια.. γιατι η εγγυηση των public γραφει οτι σε περιπτωση βλαβης πρεπει να σου δωσουν αλλη τιβι για να κανεις την δουλεια σου.. με ενημερωσαν οτι πλεον το doa εχει τελειωσει γιατι περασε 1,5 μηνας απο τοτε που εγινει η παραγγελια.. και πρεπει να παει σε επισκευη.. το θεμα ξεφυγε λιγο σε ηρεμια αλλα αυριο θα παω να παρω την κανουργια με την βοηθεια του διευθυντη.. θα δουμε αυριο πως θα κυλισει το πραγμα ελπιζω να  τελειωσει αυριο η ιστορια..

Απο ποιοτητα εικονας οσο καιρο την δουλευεις εισαι ευχαριστημενος?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rovgio είπε

Απο ποιοτητα εικονας οσο καιρο την δουλευεις εισαι ευχαριστημενος?

ναι παρα πολυ!και σε μαυρα (για  lcd) και σε ενταση χρωματος! τo λειτουργικο δεν ειναι απο τα ποιο γρηγορα αλλα ειναι οκ.. αν θα την ξανα αγοραζα? εννοειται.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...