alexan2dros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, rovgio είπε Απαραδεκτη κατασταση τηλεορασης ναυαρχιδα. Ξεφτιλα απλα. Εγω θα επαιρνα στα κεντρικα της samsung και παρα την αντικατασταση θα τους εκραζα ασχημα για να το μεταφερουν οσο πιο ψηλα γινεται. Απαραδεκτο να πουλανε χρυσαφι κατασκευες σκουπιδια. α ειμαι αποφασισμενος μεχρι να ερθει σωστο το πανελ να κανω αλλαγες.. οσες και να παρει χαχαχαα θα τους σπασω τα νευρα!
rovgio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, alexan2dros είπε α ειμαι αποφασισμενος μεχρι να ερθει σωστο το πανελ να κανω αλλαγες.. οσες και να παρει χαχαχαα θα τους σπασω τα νευρα! Eχεις παρει 5ετη εγγυηση?
alexan2dros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, rovgio είπε Eχεις παρει 5ετη εγγυηση? nai!
alexan2dros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 αφου θελουν ετσι το παιχνιδι ετσι θα το χουν...αν δεν ειναι σωστο το πανελ τοτε αλλαγη και ξανα και ξανα και ξανα.. τηλεοραση που την κοστολογεις 3200 ευρω πρεπει να την εχει αψογη τελος.. 2
heros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αρχικα να πω ότι είμαι κάτοχος αρκετων ssmsung κυριως d/es/f series 1080p μοντελλα του 2011-2014.. δουλεουν απροβληματιστα με καταπληκτικη εικονα.. και για αυτο ουτε καν σκεφτομαι να παω σε 4κ.. Νομιζω ότι τοτε η samsung βελτιωσε πολυ την ποιότητα της και ενω μεχρι τοτε ειχα αποκλειστικα lg το γυρισα σε samsung τοσο σε tv οσο και σε μονιτορ...Εκτοτε στις επομενες σειρες του 2016 2018 φαινεται ότι παλι υστερουν.. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και στο εξωτερικο? ή απλα τα εργοστασια απο τα οποια έρχονται προιοντα στην ελλάδα ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο αυτα που παράγουν πχ για γερμανια γαλλία? 1
manoskost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, heros είπε Αρχικα να πω ότι είμαι κάτοχος αρκετων ssmsung κυριως d/es/f series 1080p μοντελλα του 2011-2014.. δουλεουν απροβληματιστα με καταπληκτικη εικονα.. και για αυτο ουτε καν σκεφτομαι να παω σε 4κ.. Νομιζω ότι τοτε η samsung βελτιωσε πολυ την ποιότητα της και ενω μεχρι τοτε ειχα αποκλειστικα lg το γυρισα σε samsung τοσο σε tv οσο και σε μονιτορ...Εκτοτε στις επομενες σειρες του 2016 2018 φαινεται ότι παλι υστερουν.. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και στο εξωτερικο? ή απλα τα εργοστασια απο τα οποια έρχονται προιοντα στην ελλάδα ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο αυτα που παράγουν πχ για γερμανια γαλλία? τωρα το τι φταιει, κανεις δεν ξερει, ενα ειναι σιγουρο, οτι μαλλον δεν ελεγχονται επαρκως, και δυστηχως υπαρχουν προβληματα σε ολες τις σειρες ανεξαρτητου ποσου κοστολογησης.
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα με τη λοταρία panel είναι παγκόσμιο και έχει άμεση σχέση με τον μεγάλο ανταγωνισμό στις τηλεοράσεις και τα μικρά περιθώρια κέρδους. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανεπαρκής ποιοτικός έλεγχος από τις εταιρείες. Απλά έχουν επιλέξει τα συγκεκριμένα στάνταρντς ποιοτικού ελέγχου, στοχεύοντας στο μέγιστο καθαρό κέρδος, υπολογίζοντας το ρίσκο/ποσοστό του δυσαρεστημένου πελάτη που θα απαιτήσει αντικατάσταση. Θεωρητικά νούμερα που βγάζω από το κεφάλι μου: Αντί να πετάνε το 20%,30%, 40% των πανελ τους, επειδή έχουν λίγα καμμένα πίξελς, ή dirt screen effect, backligh bleeding, banding ή ότιδήποτε άλλο πρόβλημα παρουσιάζεται, τους συμφέρει να δέχονται πίσω το 1% των τηλεοράσεων από δυσαρεστημένους καταναλωτές, τις οποίες τηλεοράσεις θα τις πουλήσουν σε άλλους... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από panther_512
rovgio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 29/7/2018 στις 1:07 ΠΜ, alexan2dros είπε α ειμαι αποφασισμενος μεχρι να ερθει σωστο το πανελ να κανω αλλαγες.. οσες και να παρει χαχαχαα θα τους σπασω τα νευρα! Ειχαμε καμια εξελιξη? Ηρθε η καινουρια?
Φωτης1975 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Στις 27/7/2018 στις 11:03 ΜΜ, rovgio είπε Τετοια λεγε μας να μην παρω ακριβη τηλεοραση ποτε... Πιστευα οτι ειναι κυριως στις sony αλλα αν μας λες τετοια για το πιο ακριβο πανελ της samsung τοτε την βαψαμε... Απο ποιο καταστημα εγινε η αγορα φιλε αν επιτρεπεται? Για μενα παιρνεις μια Lg oled του 2018 C8,E8 κ καθαρισες μεχρι να βγουν οι νεοι βασιλιαδες που θα ειναι οι micro led της samsung!!!Καλος η κακος οι oled της lg εχουν φοβερη ποιοτητα κατασκευης κ οχι τοσο πλαστικουρα οπως η samsung..Κατσε να δουμε κ την καινούργια της Sony που βγαινει σε 2 μηνες περιπου ZF9..
Φωτης1975 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Στις 28/7/2018 στις 12:20 ΜΜ, h0kus είπε Όσο αφορά το πάνελ δεν μπορώ να διακρίνω ακριβώς. Γενικά και παλαιότερα είχε θέμα η Samsung με την συγκόλληση των πάνελ. Μάλιστα σχεδόν σε όλες τις premium σειρές τηλεοράσεις του 2016, η πρόσοψη δεν ήταν καλά συγκολλημένη με αποτέλεσμα να πηγαίνεις από το πλάι της τηλεόρασης και να βλέπεις φως. Για το ότι δεν άνοιγε όμως ευθύνεται το One Remote Control διότι είναι Bluetooth. Κούνα λίγο τις μπαταρίες και αναβοσβήνει το LED επάνω στο τηλεχειριστήριο. Σαν reset ένα πράγμα. Τώρα θα μου πεις λύση είναι αυτή; Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ βολικό τηλεχειριστήριο. Αυτο με την συγκόλληση του πανελ που έβλεπες απο το πλαι φως το κουλο ειναι οτι γινοταν κ στα κινητα της samsung..Galaxy S8 αν θυμαμαι καλα..
rovgio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Φωτης1975 είπε Για μενα παιρνεις μια Lg oled του 2018 C8,E8 κ καθαρισες μεχρι να βγουν οι νεοι βασιλιαδες που θα ειναι οι micro led της samsung!!!Καλος η κακος οι oled της lg εχουν φοβερη ποιοτητα κατασκευης κ οχι τοσο πλαστικουρα οπως η samsung..Κατσε να δουμε κ την καινούργια της Sony που βγαινει σε 2 μηνες περιπου ZF9.. Η οποια sony βεβαια το πρωτο 6μηνο θα ειναι απλησιαστη σε τιμη. Παντως για oled μετα απο μια βολτα σε καταστηματα οπου σε ολες (lg oled c7-b7) ειδα εντονο burn in, εγω προσωπικα μενω μακρια.
Φωτης1975 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 48 λεπτά πριν, rovgio είπε Η οποια sony βεβαια το πρωτο 6μηνο θα ειναι απλησιαστη σε τιμη. Παντως για oled μετα απο μια βολτα σε καταστηματα οπου σε ολες (lg oled c7-b7) ειδα εντονο burn in, εγω προσωπικα μενω μακρια. Αυτο ειναι κ το πιο σοβαρο αρνητικό που εχουν οι oled..Αλλα οι ατιμες εχουν φοβερη κ πανω απο ολα φυσική εικονα!!
alexan2dros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2018 στις 6:44 ΜΜ, rovgio είπε Ειχαμε καμια εξελιξη? Ηρθε η καινουρια? oχι περιμενω ακομα! λογικα 15 με 20 αυγουστου την υπολογιζω! Στις 4/8/2018 στις 5:14 ΜΜ, Φωτης1975 είπε Αυτο ειναι κ το πιο σοβαρο αρνητικό που εχουν οι oled..Αλλα οι ατιμες εχουν φοβερη κ πανω απο ολα φυσική εικονα!! μπααα oled για μενα δεν παιζει με την καμια.BURN IN. και οσο για την πλαστικουρα σε q9 δεν θα δεις! το θεμα της φυσικης εικονας ειναι καθαρο γουστου εγω προτειμω εντονα χρωματα της σαμσουγκ και με ρυθμισεις μπορεις να το φερεις στα γουστα του καθε ενος.. οσο για blooming κτλ δεν θα δεις.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από alexan2dros
ROG-X Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Φιλος την 65αρα Q9FN πηρες ή την 55αρα ? 55αρα https://www.skroutz.gr/s/14695220/Samsung-QE55Q9FN.html 65αρα https://www.skroutz.gr/s/14695194/Samsung-QE65Q9FN.html Με την διαφορα τιμης στα 500 ευρω μεταξυ τους, ανετα πας για 65αρα απο την στιγμη που εχει και 480 ζωνες (ενω η 55αρα 320 ζωνες) Η καλυτερη Q9FN ειναι η 65αρα απο τις αλλες δυο 75αρα και 55αρα γιατι εχει την καλυτερη αναλογια ζωνης ανα τετραγωνικο cm. 75αρα 480 ζωνες 65αρα 480 ζωνες 55αρα 320 ζωνες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα