Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manoskost είπε

μην το γελας καθολου, και εγω στην καταγγελια που εκανα, εγραψα οτι με συστησε καποιος που ειχε προβλημα με το ιδιο μοντελο με εμενα και δικαιωθηκε, ωστε να εχω πατημα που γραφω οτι ισως να ειναι προβληματικο μοντελο και να δικαιωθω.

Για ποιο μοντελο μιλαμε φιλε?

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, rovgio είπε

Για ποιο μοντελο μιλαμε φιλε?

55KS 8000, μοντελο 2016, αγορασμενο απριλιο του 2017,  υποτιθεται αστερι κατα την samsung.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manoskost είπε

55KS 8000, μοντελο 2016, αγορασμενο απριλιο του 2017,  υποτιθεται αστερι κατα την samsung.

Τι προβλημα σου εβγαλε κ μετα απο ποσο καιρο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, rovgio είπε

Τι προβλημα σου εβγαλε κ μετα απο ποσο καιρο?

λοιπον, η πρωτη αγορασθηκε μαρτιο του 2017, εμφανισε κατι βαθουλωματα στο κατω μερος της οθονης  μεσα στο πλαισιο που φαινονταν μονο απο κοντα και μονο σε μσαυρο φοντο, αλλαχθηκε μεσα σε ενα μηνα  χωρις να ξερω το προβλημα. η δευτερη παρουσιασε μετα απο 12 μηνες κατι μπλε στρογυλλα εικονιδια στο κατω μερος μεταξυ οθονης και πλαισιου. το χαρτι που αφησε ο τεχνικος μιλουσε για διαρροη φωτος στο κατω μερος. η samsung ηθελε αλλαγη οθονης με 5 χρονια εγγυηση, εγω ηθελα αλλαγη τηλεορασης, δεν τα βρηκαμε και εκανα καταγγελια. το κακο της υποθεσης ειναι οτι εχω ζητησει με email καταχωρημενο στην samsung τους λογους αντικαταστασης της πρωτης τηλεορασης, και τους λογους μη αντικαταστασης της δευτερης, στις 03.07.2018 και μεχρι σημερα εχουν περασει 25 ημερες και απαντηση δεν εχω παρει, οποτε ουτε ξερω το προβλημα της πρωτης, ουτε το προβλημα της δευτερης. αν αυτη λεγεται εταιρεια ας το κρινεται εσεις.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manoskost είπε

λοιπον, η πρωτη αγορασθηκε μαρτιο του 2017, εμφανισε κατι βαθουλωματα στο κατω μερος μεσα στο πλαισιο που φαινονταν μονο απο κοντα και μονο σε μσαυρο φοντο, αλλαχθηκε χωρις να ξερω το προβλημα. η δευτερη παρουσιασε μετα απο 14 μηνες κατι μπλε στρογυλλα εικονιδια στο κατω μερος μεταξυ οθονης και πλαισιου. το χαρτι που αφησε ο τεχνικος μιλουσε για διαρροη φωτος στο κατω μερος. η samsung ηθελε αλλαγη οθονης με 5 χρονια εγγυηση, εγω ηθελα αλλαγη τηλεορασης, δεν τα βρηκαμε και εκανα καταγγελια. το κακο της υποθεσης ειναι οτι εχω ζητησει με email καταχωρημενο στην samsung τους λογους αντικαταστασης της πρωτης τηλεορασης, και τους λογους μη αντικαταστασης της δευτερης, στις 03.07.2018 και μεχρι σημερα εχουν περασει 25 ημερες και απαντηση δεν εχω παρει, οποτε ουτε ξερω το προβλημα της πρωτης, ουτε το προβλημα της δευτερης. αν αυτη λεγεται εταιρεια ας το κρινεται εσεις.

Οταν με το καλο ξεμπερδεψεις, σε τι μαρκα θα πας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι τι θα μου δωσουν αυτοι. εχω ζητησει ή αντικατασταση με νεωτερο μοντελο ή πιστωση του ποσου αγορας., και αναλογως θα δω.

αν μου δωσουν πιστωτικο θα κοιταξω και την sony xf9005 .

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστηχως, θελει κατευθειαν ελεγχο οταν την παρεις, ωστε να εισαι μεσα στο doa, για να στην αλλαξουν χωρις παρατραγουδα, αλλα και παλι δεν ξερεις τι θα σου βγαλει στην πορεια, οποτε καλο ειναι οσοι μπορουν να περνουν και την 5 ετη εγγυηση .

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτα να δεις που εχω αφησει πιστωτικο πανω απο 1000 ευρω στο καταστημα και δεν θελω να παρω πλεον τηλεοραση με αυτα που βλεπω...

Δημοσ.

Αγοράζεις Sony 55xe7096 ατα 575€, κάνεις τη δουλειά σου και όταν τη βαρεθείς βάζεις 4 πόδια από IKEA και την κάνεις τραπεζάκι.

Δημοσ.

Όσο αφορά το πάνελ δεν μπορώ να διακρίνω ακριβώς. Γενικά και παλαιότερα είχε θέμα η Samsung με την συγκόλληση των πάνελ. Μάλιστα σχεδόν σε όλες τις premium σειρές τηλεοράσεις του 2016, η πρόσοψη δεν ήταν καλά συγκολλημένη με αποτέλεσμα να πηγαίνεις από το πλάι της τηλεόρασης και να βλέπεις φως.

Για το ότι δεν άνοιγε όμως ευθύνεται το One Remote Control διότι είναι Bluetooth. Κούνα λίγο τις μπαταρίες και αναβοσβήνει το LED επάνω στο τηλεχειριστήριο. Σαν reset ένα πράγμα. Τώρα θα μου πεις λύση είναι αυτή; Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ βολικό τηλεχειριστήριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Ο τς ποια τηλεόραση έχει τελικά γιατί άκρη δεν βγάζω.Μια γράφει για q9, μια για ks.

την ks8000 την εχω εγω και εχει γινει καταγγελια, ο rovgio πηρε πιστωτικο μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες και ειναι σε αναζητηση αλλης, ο alexan2dros με την q9fn περιμενει αλλαγη, και μιλαμε για τηλεορασεις πανω απο 1200 ευρω.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
10 ώρες πριν, h0kus είπε

Όσο αφορά το πάνελ δεν μπορώ να διακρίνω ακριβώς. Γενικά και παλαιότερα είχε θέμα η Samsung με την συγκόλληση των πάνελ. Μάλιστα σχεδόν σε όλες τις premium σειρές τηλεοράσεις του 2016, η πρόσοψη δεν ήταν καλά συγκολλημένη με αποτέλεσμα να πηγαίνεις από το πλάι της τηλεόρασης και να βλέπεις φως.

Για το ότι δεν άνοιγε όμως ευθύνεται το One Remote Control διότι είναι Bluetooth. Κούνα λίγο τις μπαταρίες και αναβοσβήνει το LED επάνω στο τηλεχειριστήριο. Σαν reset ένα πράγμα. Τώρα θα μου πεις λύση είναι αυτή; Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ βολικό τηλεχειριστήριο.

μετα το ξαναπερασμα του λογισμικου ειναι οκ ανοιγει κανονικα.. το πανελ ειναι ξεκουμπωτο.. ενω εχουν μπει βιδες και το κρατανε καπου δεν εχει κανει σωστη επαφη κα ιδεν μπηκε σωστα.. το μεγαλυτερο προβλημα απο ολα ειναι το καμμενο πιξελ και τα 3 σημεια με τα σκουπιδακια μεσα στο πανελ...

https://www.flickr.com/photos/alexan2dros/43649948222/in/dateposted-public/

σκεψου σε 3 διαφορετικα σημεια του πανελ να βλεπεις αυτα τα μαυρα.. δυστυχος δεν μπορεσα να βγαλω καθαρες φωτος με το κινητο.. πως βγαζουν φωτογραφιες και να μην εχει γραμμες και να μην ειναι θολες?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexan2dros είπε

μετα το ξαναπερασμα του λογισμικου ειναι οκ ανοιγει κανονικα.. το πανελ ειναι ξεκουμπωτο.. ενω εχουν μπει βιδες και το κρατανε καπου δεν εχει κανει σωστη επαφη κα ιδεν μπηκε σωστα.. το μεγαλυτερο προβλημα απο ολα ειναι το καμμενο πιξελ και τα 3 σημεια με τα σκουπιδακια μεσα στο πανελ...

https://www.flickr.com/photos/alexan2dros/43649948222/in/dateposted-public/

σκεψου σε 3 διαφορετικα σημεια του πανελ να βλεπεις αυτα τα μαυρα.. δυστυχος δεν μπορεσα να βγαλω καθαρες φωτος με το κινητο.. πως βγαζουν φωτογραφιες και να μην εχει γραμμες και να μην ειναι θολες?

Απαραδεκτη κατασταση τηλεορασης ναυαρχιδα. Ξεφτιλα απλα. Εγω θα επαιρνα στα κεντρικα της samsung και παρα την αντικατασταση θα τους εκραζα ασχημα για να το μεταφερουν οσο πιο ψηλα γινεται. Απαραδεκτο να πουλανε χρυσαφι κατασκευες σκουπιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...