alexan2dros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 λοιπον εβαλα λευκη οθονη να εξετασω το πανελ.. εχει 3 διαφορετικα σημεια που εχει μαυρα σκουπιδακια στο πανελ και ενα πιξελ καμμενο.. οποτε περιμενω για την καινουργια να δουμε τι θα μας βγει..ενω σαν εικονα ειναι μαγευτικη αυτο με ξενερωσε ασχημα.. ασε να δουμε τι θα δουμε στην επομενη..
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, alexan2dros είπε λοιπον εβαλα λευκη οθονη να εξετασω το πανελ.. εχει 3 διαφορετικα σημεια που εχει μαυρα σκουπιδακια στο πανελ και ενα πιξελ καμμενο.. οποτε περιμενω για την καινουργια να δουμε τι θα μας βγει..ενω σαν εικονα ειναι μαγευτικη αυτο με ξενερωσε ασχημα.. ασε να δουμε τι θα δουμε στην επομενη.. Τετοια λεγε μας να μην παρω ακριβη τηλεοραση ποτε... Πιστευα οτι ειναι κυριως στις sony αλλα αν μας λες τετοια για το πιο ακριβο πανελ της samsung τοτε την βαψαμε... 26 λεπτά πριν, alexan2dros είπε λοιπον εβαλα λευκη οθονη να εξετασω το πανελ.. εχει 3 διαφορετικα σημεια που εχει μαυρα σκουπιδακια στο πανελ και ενα πιξελ καμμενο.. οποτε περιμενω για την καινουργια να δουμε τι θα μας βγει..ενω σαν εικονα ειναι μαγευτικη αυτο με ξενερωσε ασχημα.. ασε να δουμε τι θα δουμε στην επομενη.. Απο ποιο καταστημα εγινε η αγορα φιλε αν επιτρεπεται?
alexan2dros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 public.. δεν υπηρχε διαθεσιμη περιμεναμε απο τη samsung.. το καλο ειναι οτι απο το καταστημα μολις εδειξα φωτος απο το πλαισιο εκαναν τις ενεργεις για αντικατασταση αμεσως.. τωρα ξανα περιμενουμε απο τη samsung για την επομενη.. δεν ξερω.. τι εχει γινει τα τελευταια 10 χρονια στις τηλεορασης? γιατι χαλασε ετσι το πραγμα? αυτη που εχω τωρα 10 χρονια ειναι σκυλος.. τι να πω..
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, alexan2dros είπε public.. δεν υπηρχε διαθεσιμη περιμεναμε απο τη samsung.. το καλο ειναι οτι απο το καταστημα μολις εδειξα φωτος απο το πλαισιο εκαναν τις ενεργεις για αντικατασταση αμεσως.. τωρα ξανα περιμενουμε απο τη samsung για την επομενη.. δεν ξερω.. τι εχει γινει τα τελευταια 10 χρονια στις τηλεορασης? γιατι χαλασε ετσι το πραγμα? αυτη που εχω τωρα 10 χρονια ειναι σκυλος.. τι να πω.. Κ εγω εχω προβληματιστει πολυ με τις νεες τηλεορασεις, πιστευω με την καινουρια να εισαι τυχερος να ξεμπερδευεις.
malias4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Κ εγω ημουνα με μια 40αρα samsung full hd 6 ετων χωρις κανενα θεμα. απλα οι καινουριες εγιναν σαν τα κινητα καθε χρονο αλλαγη κ μηδενικος ελεγχος. φαντασου να δουλευεις σαν το σκυλο να μαζευεις δεξια κ αρριστερα κ το τελευταιο γιουρο για να παρεις την τηλεοραση που στην εχει δωσει κ ξαφνικα να σου τα καμμενα πιξελ να οι ανωμαλιες πανες κτλ κτλ ειναι κριμα να φοβασαι πραγματικα να πας να αγορασεις γιατι 50-50 θα σου κατσει στραβη κ μετα αντε τρεχα να βρεις το δικιο σου 😒 3
alexan2dros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 ναι ειναι απιστευτο.. βεβαια το ειχα ακουσει αυτο.. αλλα λεω νταξει.. του πο..στη.. ελα μου ομως που οι πιθανοτητες ειναι πολλες. και αναρωτιεμαι τωρα εγω.. σε περιπτωση καμμενου πιξελ τι πολιτικη εχει η samsung? πρεπει να εχει 5-6 για να στο αλλαξει ? ευτυχως που μου εκατσε ετσι το πλαισιο να λεμε τοτε.. απο την αλλη. μπορει να φταιει και αυτο που ειναι ετσι το πανελ.. δνε ξερω.. τι να πω..
rovgio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, alexan2dros είπε ναι ειναι απιστευτο.. βεβαια το ειχα ακουσει αυτο.. αλλα λεω νταξει.. του πο..στη.. ελα μου ομως που οι πιθανοτητες ειναι πολλες. και αναρωτιεμαι τωρα εγω.. σε περιπτωση καμμενου πιξελ τι πολιτικη εχει η samsung? πρεπει να εχει 5-6 για να στο αλλαξει ? ευτυχως που μου εκατσε ετσι το πλαισιο να λεμε τοτε.. απο την αλλη. μπορει να φταιει και αυτο που ειναι ετσι το πανελ.. δνε ξερω.. τι να πω.. Γι'αυτο το λογο μολις την παρεις το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να την κοιταξεις προσεκτικα σε λευκο κ μαυρο φοντο για να εκμεταλλευτεις το doa 7 ημερων σε περιπτωση καμμενων ή κολλημενων πιξελ οπως εκανα κ εγω. Δεν μου τα χαριζει κανενας τα ευρω για να τους χαριζω κ εγω πιξελ κ αλλες βλακειες. 1
alexan2dros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, rovgio είπε Γι'αυτο το λογο μολις την παρεις το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να την κοιταξεις προσεκτικα σε λευκο κ μαυρο φοντο για να εκμεταλλευτεις το doa 7 ημερων σε περιπτωση καμμενων ή κολλημενων πιξελ οπως εκανα κ εγω. Δεν μου τα χαριζει κανενας τα ευρω για να τους χαριζω κ εγω πιξελ κ αλλες βλακειες. ναι οντως.. εγω προλαβα στην 7η μερα.. αστα.. ειχα ενθουσιαστει τοσο με την τιβι που εβλεπα την εικονα αλλα δεν εψαξα να δω αν εχει προβλημα,, μολις παρω την καινουργια μεγεθυντικο φακο θα παρω και θα την ψαξω πανω κατω δεξια αριστερα πλαγια ισια χαχαχαα αν και εχω ενα αισθημα οτι και η δευτερη θα γυρισει πισω...
manoskost Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 διαβαστε και αυτο https://www.rtings.com/tv/learn/panel-lottery-samsung 1
alexan2dros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, manoskost είπε διαβαστε και αυτο https://www.rtings.com/tv/learn/panel-lottery-samsung to χω διαβασει! ασε ειχε πεσει πολυ διαβασμα πριν αποφασισω ποια να παρω!
manoskost Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, alexan2dros είπε to χω διαβασει! ασε ειχε πεσει πολυ διαβασμα πριν αποφασισω ποια να παρω! και εγω πιστευα οτι η ks8000 θα ηταν καλυτερη απο την ks7000, και πηρα δυο και οι δυο ειχαν προβλημα. αραγε ξερει κανεις τι αγοραζει? αυτος που πουλαει ομως ξερει, αλλα χαζος ειναι να το πει?
alexan2dros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, manoskost είπε και εγω πιστευα οτι η ks8000 θα ηταν καλυτερη απο την ks7000, και πηρα δυο και οι δυο ειχαν προβλημα. αραγε ξερει κανεις τι αγοραζει? αυτος που πουλαει ομως ξερει, αλλα χαζος ειναι να το πει? το αστειο ειναι οτι πηρα σε συνεργειο της samsung και τους ειπα το προβλημα με το πλαισιο γυρω απο το πανελ και μου λεει ενταξει μου λεει δεν θα εχει προβλημα.. δεν ειναι κατι.. και του λεω οκ για να το φτιαξουμε ειναι δυσκολο? ε μου λεει θα πρεπει να την ανοιξω να δω μεχρι που φτανει το προβλημα! του λεω τελος παντων εχω παραγγειλει ηδη αλλη .. και του ξεφευγει και μου λεει ε τοτε μη ρωτας και προχωρα μην σκεφτεσαι καν να την κρατησεις για επισκευη να χεις το κεφαλι σου ησυχο..
manoskost Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alexan2dros είπε το αστειο ειναι οτι πηρα σε συνεργειο της samsung και τους ειπα το προβλημα με το πλαισιο γυρω απο το πανελ και μου λεει ενταξει μου λεει δεν θα εχει προβλημα.. δεν ειναι κατι.. και του λεω οκ για να το φτιαξουμε ειναι δυσκολο? ε μου λεει θα πρεπει να την ανοιξω να δω μεχρι που φτανει το προβλημα! του λεω τελος παντων εχω παραγγειλει ηδη αλλη .. και του ξεφευγει και μου λεει ε τοτε μη ρωτας και προχωρα μην σκεφτεσαι καν να την κρατησεις για επισκευη να χεις το κεφαλι σου ησυχο.. το κακο ειναι οτι εχει πεσει πολυ δουλεια στον συνηγορο του καταναλωτη με τις samsung και σε λιγο δεν θα δεχονται ουτε τις αιτησεις μας, θα μας λενε καθαριστε μονοι σας. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από manoskost
rovgio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, manoskost είπε το κακο ειναι οτι εχει πεσει πολυ δουλεια στον συνηγορο του καταναλωτη με τις samsung και σε λιγο δεν θα δεχονται ουτε τις αιτησεις μας. Χαχαχαχαχα τραγικο!
manoskost Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 μην το γελας καθολου, και εγω στην καταγγελια που εκανα, εγραψα οτι με συστησε καποιος που ειχε προβλημα με το ιδιο μοντελο με εμενα και δικαιωθηκε, ωστε να εχω πατημα που γραφω οτι ισως να ειναι προβληματικο μοντελο και να δικαιωθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα