alexan2dros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 καλησπερα! την πρωτη μερα που μ ηρθε η τιβι και αλλες 2 φορες ενω ειχε ρευμα δεν μου ανοιγε.. πηρα τηλ σασμπουγνκ μπηκαν μεσω ιντερνετ μου περασαν το λογισμικο ξανα στην τιβι και απο προχτες μαλλον ειναι οκ.. απο vertical banding δεν εχει καθολου σαν πανελ.. το αλλο προβλημα ειναι το εξεις.. προχτες εκατσα στο πατωμα να παιξω ps4 και παρατηρησα το π΄λαισιο της τηλεορασης να μην εφαρμοζει στο πανελ απο τημ μια μερια... αυτο μελλοντικα μπορει να προκαλεσει προβλημα? https://www.flickr.com/photos/alexan2dros/41809867610/in/dateposted-public/ https://www.flickr.com/photos/alexan2dros/41809866560/in/dateposted-public/ αν ανοιξετε τα λινκ θα δειτε τις φωτος.. πηρα τηλεφωνο το μαγαζι που την παραγγειλα και δεχτηκαν αντικατασταση.. εχει γινει παραγγελια ηδη για καινουργια και αναμενω.. ο φοβος μου ειναι ο εξεις.. αν η επομενη εχει θεματα vertical banding?? μηπως να κρατησω αυτην?
malias4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Απο οτι φαινεται στην μια μερια δεν 'καθετε καλα' δηλαδη εχει ενα κενο μονο απο την μια μερια? Για μενα θα την αλλαζα γιατι ειμαι ψειρας κ απο οτι βλεπω εχεις σκασει χοντρο χρημα αφου εχεις την q9fn.. Oποτε με τοσα χρηματα θα ηθελα ηταν 100% οκ Οταν βλεπεις tν ειναι ενοχλητικο?
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Την επιστρεφεις χθες! Αν ειναι δυνατον, να σκας τοσα λεφτα να αγοραζεις την top tv της συγκεκριμενης εταιρειας και να ερχεται ετσι... Θα επρεπε σε τετοια επιπεδα τιμων να ειναι τουλαχιστον στην κατασκευη αψεγαδιαστη. Και μονο που δεν λειτουργει σωστα ηδη ειναι κακο σημαδι. Αντικατασταση στην αντικατασταση μεχρι να ερθει οπως πρεπει. Και την σκεφτομαι κ εγω για αγορα μολις πεσει λιγο η τιμη αλλα με αυτα που βλεπω πλεον... 1
manoskost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Το θεμα ειναι φιλε μου, μην σου βγαλει κανενα προβλημα εκει αργοτερα, οπως διαροη φωτος που ετυχε σε εμενα μετα απο 12 μηνες, και εχω κανει καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη, επειδη δεν θελουν να την αλλαξουν και δεχονται μονο αλλαγη οθονης. η γνωμη μου ειναι να ζητησεις αλλη, υπαρχουν πολλα προβληματα με την samsung. 3 λεπτά πριν, rovgio είπε Την επιστρεφεις χθες! Αν ειναι δυνατον, να σκας τοσα λεφτα να αγοραζεις την top tv της συγκεκριμενης εταιρειας και να ερχεται ετσι... Θα επρεπε σε τετοια επιπεδα τιμων να ειναι τουλαχιστον στην κατασκευη αψεγαδιαστη. Και μονο που δεν λειτουργει σωστα ηδη ειναι κακο σημαδι. Αντικατασταση στην αντικατασταση μεχρι να ερθει οπως πρεπει. Και την σκεφτομαι κ εγω για αγορα μολις πεσει λιγο η τιμη αλλα με αυτα που βλεπω πλεον... εκει που θα πας να την παρεις, θα τους πεις, την ανοιγετε, την βαζετε στο ρευμα, την βλεπω και αν ειναι καλη την παιρνω, μονο ετσι για τοσα λεφτα.
alexakos89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Τραγική η κατάσταση πια. Είτε δώσεις 200 ευρώ είτε 4000 έυρω πάλι προβλήματα υπάρχουν. 0 ποιοτικός έλεγχος. 0 σεβασμός προς τον καταναλωτή 2
manoskost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Τραγική η κατάσταση πια. Είτε δώσεις 200 ευρώ είτε 4000 έυρω πάλι προβλήματα υπάρχουν. 0 ποιοτικός έλεγχος. 0 σεβασμός προς τον καταναλωτή 3400 ευρω τηλεοραση, υποτιθεται μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις samsung q9fn και ηδη δυο αναφορες για προβληματα και αλλαγη στο forum avclub.gr. αλλα το εχουν μαθει το παραμυθι, αλλαγη οθονης, οχι μην τους κανετε το χατηρι, ειτε αλλαγη, ειτε τα λεφτα πισω. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από manoskost
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Εγω τον προηγουμενο μηνα αλλαξα 3 τηλεορασεις sony για θεματα με πιξελ, η πρωτη ηταν μια 55αρα xe9005 και οι αλλες 2 ηταν 55αρες xf9005. Αλλα οσο το ψαχνω βλεπω πως ειναι γενικο το θεμα και ειδικα σε μεγαλα πανελ απο 55 και πανω. Θα πρεπει να ζηταμε με το παραμικρο σε νεα τηλεοραση αντικατασταση μηπως και ξυπνησουν και καταλαβουν οτι θα πρεπει να σεβονται τον καταναλωτη. Πως βγαζεις κυριε μου τηλεοραση χιλιαδων ευρω στην αγορα χωρις να την εχεις ελεγξει σωστα? 3
manoskost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, rovgio είπε Εγω τον προηγουμενο μηνα αλλαξα 3 τηλεορασεις sony για θεματα με πιξελ, η πρωτη ηταν μια 55αρα xe9005 και οι αλλες 2 ηταν 55αρες xf9005. Αλλα οσο το ψαχνω βλεπω πως ειναι γενικο το θεμα και ειδικα σε μεγαλα πανελ απο 55 και πανω. Θα πρεπει να ζηταμε με το παραμικρο σε νεα τηλεοραση αντικατασταση μηπως και ξυπνησουν και καταλαβουν οτι θα πρεπει να σεβονται τον καταναλωτη. Πως βγαζεις κυριε μου τηλεοραση χιλιαδων ευρω στην αγορα χωρις να την εχεις ελεγξει σωστα? και τις 3 τηλεορασεις τις πηρες απο το ιδιο μαγαζι? αν ναι, τις ειχε stock ή τις παραγγελνε? ( μηπως καμμια φορα ειναι και θεμα παρτιδας)
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Απο το ιδιο καταστημα ολες, οι 2 xf9005 ηταν διαφορετικη παρτιδα με διαφορα 10-15 ημερων. Αλλα κ σε εκθεσιακη που την ειδα στον Κωτσοβολο το ιδιο μοντελο 55αρα ειχε ενα σημαδι σαν να ηταν 4-5 καμμενα πιξελ μαζι. Πολυ καλη τηλεοραση αλλα δεν τολμω να ξαναπαρω αυτο το μοντελο μετα απο οσα ειδα. Quality control ανυπαρκτο.
manoskost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, rovgio είπε Απο το ιδιο καταστημα ολες, οι 2 xf9005 ηταν διαφορετικη παρτιδα με διαφορα 10-15 ημερων. Αλλα κ σε εκθεσιακη που την ειδα στον Κωτσοβολο το ιδιο μοντελο 55αρα ειχε ενα σημαδι σαν να ηταν 4-5 καμμενα πιξελ μαζι. Πολυ καλη τηλεοραση αλλα δεν τολμω να ξαναπαρω αυτο το μοντελο μετα απο οσα ειδα. Quality control ανυπαρκτο. οποτε να μην τολμησω να παω προς τα εκει, αν παρω πιστωτικο απο την samsung. να δουμε τι θα παρουμε στο τελος.
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, manoskost είπε οποτε να μην τολμησω να παω προς τα εκει, αν παρω πιστωτικο απο την samsung. να δουμε τι θα παρουμε στο τελος. Ολα θεμα τυχης ειναι απ'οτι καταλαβα, το lottery panel που λενε ολοι ισχυει τελικα. Σαν το τζοκερ, κ αν σου κατσει? Μόλις τώρα, rovgio είπε Ολα θεμα τυχης ειναι απ'οτι καταλαβα, το lottery panel που λενε ολοι ισχυει τελικα. Σαν το τζοκερ, κ αν σου κατσει? Εχεις καταληξει σε καποια μοντελα?
manoskost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 επειδη δεν ξερω αν θα μου την αλλαξει η samsung, αν παρω πιστωτικο, ελεγα να πηγαινα ειτε στην sony 55xf9005 λογω android ή στην samsung 55q7fn ή 55q8fn . και επειδη φοβαμε οτι μεχρι να δικαιωθω απο την καταγγελια θα εχουν περασει οι εκπτωσεις, μαλλον θα μεινω χωρις τηλεοραση μεχρι τις επομενες εκπτωσεις, μιας και οι τιμες τωρα ειναι ακομα υψηλες.( εγω εχω ζητησει ειτε νεα τηλεοραση ετους 2018, ειτε πιστωση του ποσου αγορας ).
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, manoskost είπε επειδη δεν ξερω αν θα μου την αλλαξει η samsung, αν παρω πιστωτικο, ελεγα να πηγαινα ειτε στην sony 55xf9005 λογω android ή στην samsung 55q7fn ή 55q8fn . και επειδη φοβαμε οτι μεχρι να δικαιωθω απο την καταγγελια θα εχουν περασει οι εκπτωσεις, μαλλον θα μεινω χωρις τηλεοραση μεχρι τις επομενες εκπτωσεις, μιας και οι τιμες τωρα ειναι ακομα υψηλες.( εγω εχω ζητησει ειτε νεα τηλεοραση ετους 2018, ειτε πιστωση του ποσου αγορας ). Ειναι πολυ καλη η xf9005 αρκει να σου τυχει καλο πανελ. Οταν λες εκπτωσεις εννοεις αυτη την περιοδο? Γτι δεν εχω δει καπου εκπτωσεις τωρα.
manoskost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rovgio είπε Ειναι πολυ καλη η xf9005 αρκει να σου τυχει καλο πανελ. Οταν λες εκπτωσεις εννοεις αυτη την περιοδο? Γτι δεν εχω δει καπου εκπτωσεις τωρα. κατα περιοδους τωρα βαζουν, πχ την sony 55xf9005 απο 1899 την ειχαν βαλει περιπου 1500 ευρω αν θυμαμε ο κωτσοβολος και τα media, τωρα παλι 1900 την εχουν. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από manoskost
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς να ζήσεις με ένα-δύο καμμένα πίξελς, η XF9005 είναι πολύ καλή επιλογή. Γενικά η κατασκευή τους είναι πιό στοιβαρή από την πλαστικούρα των Samsung. H Q9FN όμως είναι ανώτερης κλάσης TV. Πάντως rovgio, εγώ σου το είχα πεί και το βλέπεις και σύ, υπάρχουν πολύ πολύ χειρότερα προβλήματα από ένα καμμένο πίξελ, που από κανονική απόσταση θέασης δεν το βλέπεις...... Η λοταρία του πάνελ είναι δυστυχώς εις βάρος του καταναλωτή. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από panther_512 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα