makisperama Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο για πείτε απόψεις...
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε πες μας στο περίπου τι σε νοιάζει να έχει το κινητό. Σε ενδιαφέρει πχ ΜΟΝΟ η κάμερα; Σε ενδιαφέρει να έχει πολύ πολύ καλή μπαταρία; Θες να σου φτιάχνει παστίτσιο; Πες μας λεπτομέρειες. Σαν σύνολο εμένα πάντως μ αρέσει το S9 Plus. Τώρα μπορεί να φταίει το ότι έχω το S9 😛 αλλά λίγο που είδα το p20 pro από γνωστό, δεν με τρέλανε τόσο. Μόνο η νυχτερινή φωτογραφία του με τρέλανε. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από UsualSuspect__
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Ε πες μας στο περίπου τι σε νοιάζει να έχει το κινητό. Σε ενδιαφέρει πχ ΜΟΝΟ η κάμερα; Σε ενδιαφέρει να έχει πολύ πολύ καλή μπαταρία; Θες να σου φτιάχνει παστίτσιο; Πες μας λεπτομέρειες. Σαν σύνολο εμένα πάντως μ αρέσει το S9 Plus. Τώρα μπορεί να φταίει το ότι έχω το S9 😛 αλλά λίγο που είδα το p20 pro από γνωστό, δεν με τρέλανε τόσο. Μόνο η νυχτερινή φωτογραφία του με τρέλανε. Και εγώ πιστεύω ότι το S9+ είναι καλύτερο σε μερικά θέματα. Ας είχε και καλύτερη μπαταρία θα ήταν super. Πάντως για τα τοπικά σε κάμερα το p20 pro είναι πρώτο ,μετά πάει το απλό και μετά το S9 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα