pptsmps Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρκάρω Ιασωνίδου (χαμηλά, απέναντι από αγιο Παντελεήμονα)- θεσ/νίκη, Σάββατο απόγευμα 5 και κάτι. Το ποδήλατο είναι δεμένο στη σχάρα -επί του αυτοκινήτου. Λείπω για 35 λεπτά. Βρίσκω κομμένους τους ιμάντες της σχάρας και το ποδήλατο άφαντο. Άφαντη και η σχάρα... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από pptsmps
Haldol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δε λέγεται απαλλοτρίωση αυτό. Κλοπή το λες. Ψάξε το στα "στέκια" της πόλης σου. Θα το πουλάνε λογικά από αύριο.
haris_216 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Αυτός ήταν πάντα ο φόβος μου σε μετακινήσεις με αυτοκίνητο+ποδήλατο. Γι' αυτό μπάρες που κλειδώνουν στο αυτοκίνητο, σχάρα ποδηλάτου που κλειδώνει το ποδήλατο και βέβαια ασφάλιση της μπάρας με τη σχάρα. Όχι πως τα παραπάνω θα αποτρέψουν τον αποφασισμένο αλλά τουλάχιστον τον περιστασιακό κλέφτη για μια μικρή στάση (τέτοιο δείχνει το συμβάν με τον ts). Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Απαίσια η αίσθηση όταν βγαίνεις και δεν το βλέπεις (κι εμένα μου το έχουν κλέψει αλλά όχι πάνω από τ' αμάξι). Όπως είπε και ο Haldol, ψάχνεις στις "γνωστές άγνωστες" γωνιές της πόλης. Αν αξίζει το ποδήλατο τον κόπο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία μην πας μόνος και λειτούργησε σαν πρόσκοπος ("έσο έτοιμος")
pptsmps Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δεν είναι η πόλη μου... Έφυγα το ίδιο βράδυ από Θεσσαλονίκη. Περαστικός ήμουν. Επιστρέφω αύριο...στην πόλη. Υπάρχει κάποιος να μου πει αυτά τα μέρη?
haris_216 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν τα γνωρίζω. Είμαι από Αθήνα (κι εδώ υπάρχουν τέτοια στέκια αφού δυστυχώς κάθε πόλη τα έχει). Ίσως κάποιος "βόρειος" να μπορεί να σε βοηθήσει. ΥΓ Τώρα μόλις πρόσεξα ότι η φάση έγινε το Σάββατο. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω έχεις "καλές" πιθανότητες το ποδήλατο να έχει "σπρωχτεί" ήδη. Αν μάλιστα στη Θεσ/νίκη παίζει την Κυριακή να γίνεται κάπου κάνα παζάρι (ρακοσυλλεκτών, παλιατζήδων, κλπ) όπως εδώ, τότε..... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από haris_216
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα