Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι/λες.

Αποφητος Λύκειο με 16 γενικό  Είμαι 18 χρονών και δουλεύω σε ένα μεσιτικό γραφείο σε τουριστική περιοχή. Το οράριο μου είναι από της 9:00 μέχρι 2:00 και καμιά φορά μέχρι 3:00 το μεσημέρι και απογευματινά από 6:00 έως 9:00 και καμιά φορά μέχρι 10:00. Η δουλειά που κάνω είναι να ανεβάζω 15 αγγελίες την ήμερα, να κάνω τσεκ τα εμαιλ και να απαντάω, να σηκώνω τηλεφώνα και να ενημερώνω και επίσης να βοηθάω σε διάφορα πράγματα τα άτομα εδώ στο μεσιτικό σε σχέση με γκατζετ παράδειγμα κάποιο back up σε τηλεφωνο, να περναω φωτος, και καμια φορα θεληματα όπως να πάω στην τράπεζα για χαρτιά και διάφορα άλλα.

Θέλω την βοήθεια σας να μου πείτε πόσο είναι η κανονική ανταμειβη που θα έπρεπε να μου οφείλουν τον μηνά πχ Δουλεύω από 11 Ιουλίου έως τώρα 26-7-18 Αν κληση ο μηνάς κανονικά πόσα χρήματα θα πρέπει να μου ανταμειμφουν και το όφελος???

Εδώ μου λένε ότι για 3 μήνες καλοκαιριού είναι 1000 ευρώ και πολλά μου είναι!!

Σας παρακαλώ θα ήθελα ειλικρινά την βοηθεια σας.

Επίσης ειμαστε σε τουριστικό περιβάλλον στο οποίο έχουμε πολύ κόσμο καθημερινά*

Ευχαριστώ πολύ

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την ορθογραφία σου και τον ασύντακτό σου λόγο, να τους πληρώνεις έπρεπε σε τέτοια δουλειά και όχι να σε πληρώσουν. Άντε να απαντήσεις εσύ σε μέιλ όπως λες ή να ανεβάσεις αγγελία. Θα κλαιν και οι ρέγγες!

Βέβαια για να σε πήραν και αυτοί, θα είναι σίγουρα "επαγγελματίες"...

Τώρα για τα υπόλοιπα, θα έπρεπε να παίρνεις τουλάχιστον τον βασικό. Αφού είσαι κάτω των 25, κάνε 430€ × 3 και το αποτέλεσμα είναι τα χρήματα του τριμήνου.

Επεξ/σία από blazar
Δημοσ.

Έτσι και φτιάξω μία εφαρμογή μηχανικής μάθησης που να πιάνει τα τρολλ, το πιο σημαντικό variable θα είναι σίγουρα "Ορθογραφημένο κείμενο".

Σοβαρά τώρα : Δεν ξέρεις το μισθό σου και ρωτάς εμάς;

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως, ο κατωτατος μισθος για τους κατω των 25 ειναι 430 και κατι ψιλα τον μηνα (για πηρη απασχοληση), το σπαστο ωραριο (ξανα δυστυχως) δεν πληρωνεται παραπανω, για τις extra ωρες τωρα, δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που τις πληρωνουν (εστω και μαυρες) και ακομα λιγοτεροι αυτοι που πληρωνουν τις προσαυξησεις, αλλα αυτες οι ωρες οι παραπανω ειναι υπερεργασια (εφοσον δεν υπερβαινουν τις 5 την εβδομαδα) και θα επρεπε να εχουν προσαυξηση 20%, δηλαδη περιπου 3.3€ την ωρα (για καθαρα μιλαω).

Ποιοι 3 μηνες; Απο 11/7 λες οτι ξεκινησες να δουλευεις.

ΥΓ. Δεν διευκρινισες ποσες μερες την εβδομαδα δουλευεις, υποθετω 5, Δευτερα - Παρασκευη 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Έτσι και φτιάξω μία εφαρμογή μηχανικής μάθησης που να πιάνει τα τρολλ, το πιο σημαντικό variable θα είναι σίγουρα "Ορθογραφημένο κείμενο".

Σοβαρά τώρα : Δεν ξέρεις το μισθό σου και ρωτάς εμάς;

Ξέρω πόσα πληρώνομαι και ζητάω βοήθεια και να έχω γνώσει από πολλά άτομα 

3 λεπτά πριν, tsioulak είπε

19 λεπτά πριν, blazar είπε

Από την ορθογραφία σου και τον ασύντακτό σου λόγο, να τους πληρώνεις έπρεπε σε τέτοια δουλειά και όχι να σε πληρώσουν. Άντε να απαντήσεις εσύ σε μέιλ όπως λες ή να ανεβάσεις αγγελία. Θα κλαιν και οι ρέγγες!

Βέβαια για να σε πήραν και αυτοί, θα είναι σίγουρα "επαγγελματίες"...

Τώρα για τα υπόλοιπα, θα έπρεπε να παίρνεις τουλάχιστον τον βασικό. Αφού είσαι κάτω των 25, κάνε 430€ × 3 και το αποτέλεσμα είναι τα χρήματα του τριμήνου.

Φίλε μου Blazar αλήθεια αν είσαι  15 20 χρόνια μεγαλύτερος θα εισουν πρόθυμος με την εμπειρία σου να μου δώσεις πληροφορίες για αυτό που ζητάω και όχι να λες θα έπρεπε και να τους πληρώνω εγώ πληρώνομαι αλλά δεν δουλεύω και τζάμπα εξάλλου πάντα εμένα ζητάνε σχεδόν σε ότι δηποτε ζήτημα προκύψη. Όσο για την ορθογραφία είναι επειδή δεν έχω χρόνο λόγο δουλειάς αλλά και πάλη ευχαριστώ .

17 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Δυστυχως, ο κατωτατος μισθος για τους κατω των 25 ειναι 430 και κατι ψιλα τον μηνα (για πηρη απασχοληση), το σπαστο ωραριο (ξανα δυστυχως) δεν πληρωνεται παραπανω, για τις extra ωρες τωρα, δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που τις πληρωνουν (εστω και μαυρες) και ακομα λιγοτεροι αυτοι που πληρωνουν τις προσαυξησεις, αλλα αυτες οι ωρες οι παραπανω ειναι υπερεργασια (εφοσον δεν υπερβαινουν τις 5 την εβδομαδα) και θα επρεπε να εχουν προσαυξηση 20%, δηλαδη περιπου 3.3€ την ωρα (για καθαρα μιλαω).

Ποιοι 3 μηνες; Απο 11/7 λες οτι ξεκινησες να δουλευεις.

ΥΓ. Δεν διευκρινισες ποσες μερες την εβδομαδα δουλευεις, υποθετω 5, Δευτερα - Παρασκευη 

tsioulak Δουλεύω κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή επίσης ξαναλέω έχουμε πάρα πολύ κόσμο και ενδιαφέρον καθημερινά λόγο τουριστικής περιοχής, άραγε ο μισθός κανονικά δεν αυξάνεται? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HliasXristou2018 είπε

tsioulak Δουλεύω κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή επίσης ξαναλέω έχουμε πάρα πολύ κόσμο και ενδιαφέρον καθημερινά λόγο τουριστικής περιοχής, άραγε ο μισθός κανονικά δεν αυξάνεται

Με την λογική σοτ αν πχ μια μερα μπουν στο μαγαζι 2-3 ο μισθος σου θα πρέπει να μειώνετε

Δημοσ.
6 ώρες πριν, HliasXristou2018 είπε

tsioulak Δουλεύω κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή επίσης ξαναλέω έχουμε πάρα πολύ κόσμο και ενδιαφέρον καθημερινά λόγο τουριστικής περιοχής, άραγε ο μισθός κανονικά δεν αυξάνεται? 

Δυστυχως ξανα, σχεδον ολοι δινουν κατωτατο μισθο, ακομα και για ειδικευμενη εργασια σε πτυχιουχους.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, HliasXristou2018 είπε

Υπάρχει περίπτωση να παίζουν μπόνους, αλλά όχι για το errand boy

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ντροπή να την πέφτετε έτσι κάποιοι σε ένα νέο παιδί 18 ετών που θέλησε ως άπειρος εργαζόμενος να μάθει αν τον έχουν πιάσει ή όχι κορόϊδο. Ο ασύντακτος λόγος υποθέτω είναι αποτέλεσμα βιασύνης και μάλλον απο κινητό γράφτηκε ενώ τα δε ορθογραφικά του λάθη που εντόπισα δεν είναι ούτε τραγικά ούτε πάρα πολλά (2-3 ήταν, βέβαια λίγο χτυπητά όπως το "οράριο" και "απόφητος"). Δεν είμαστε δάσκαλοι του ή αφεντικά του να τον επικρίνουμε. Έχετε δει άλλους απόφοιτους Λυκείου ή αφεντικά πόσα κάνουν? Άσε...

Σχετικά με τα χρήματα δεν έχουν πέσει και πολύ έξω. 5-6 ώρες δουλειά, κατώτατος μισθός κάτω των 25 εκεί κοντά βγαίνει. Για την ακρίβεια θα έπρεπε 1100-1200 ευρώ να πάρεις στους 3 μήνες αυτούς και όχι 1000. 

Επεξ/σία από Neoss
  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το νήμα το έχουμε για να αλληλοβοηθιόμαστε αλλιώς να το κλείσουμε.

Φίλε μου όλα τα επιδόματα έχουν καταργηθεί ακόμα και οι τριετίες(προυπηρεσία) που βρίσκονται στη κατάψυξη.Για ανω των 25 ειναι 586,08 e (μικτά).Όλες οι συμφωνίες γίνονται επί μικτών.Μικτά σημαίνει ότι ένα μέρος καταλήγει στη τράπεζα σου(πλέον η μισθοδοσία καταβάλλεται μέσω τραπέζης) και ένα  μέρος πάει σε εισφορές για την ενδεχόμενη σύνταξη σου.

Για κάτω των 25 510,95 e - μικτά(8ωρο - 22 εργάσιμες).

Μια αναζήτηση θα σε κατατοπίσει.Θα μάθεις για τα εργασιακά σου δικαιώματα.Δώρο - χριστουγέννων - πάσχα κτλ  όπου πίστεψε με ,συνάνθρωποι μας σε πολύ μεγαλύτερη ηλικια έχουν πλήρη άγνοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 26/07/2018 at 19:11, HliasXristou2018 said:

Καλησπέρα φίλοι/λες.

Αποφητος Λύκειο με 16 γενικό  Είμαι 18 χρονών και δουλεύω σε ένα μεσιτικό γραφείο σε τουριστική περιοχή. Το οράριο μου είναι από της 9:00 μέχρι 2:00 και καμιά φορά μέχρι 3:00 το μεσημέρι και απογευματινά από 6:00 έως 9:00 και καμιά φορά μέχρι 10:00. Η δουλειά που κάνω είναι να ανεβάζω 15 αγγελίες την ήμερα, να κάνω τσεκ τα εμαιλ και να απαντάω, να σηκώνω τηλεφώνα και να ενημερώνω και επίσης να βοηθάω σε διάφορα πράγματα τα άτομα εδώ στο μεσιτικό σε σχέση με γκατζετ παράδειγμα κάποιο back up σε τηλεφωνο, να περναω φωτος, και καμια φορα θεληματα όπως να πάω στην τράπεζα για χαρτιά και διάφορα άλλα.

Θέλω την βοήθεια σας να μου πείτε πόσο είναι η κανονική ανταμειβη που θα έπρεπε να μου οφείλουν τον μηνά πχ Δουλεύω από 11 Ιουλίου έως τώρα 26-7-18 Αν κληση ο μηνάς κανονικά πόσα χρήματα θα πρέπει να μου ανταμειμφουν και το όφελος???

Εδώ μου λένε ότι για 3 μήνες καλοκαιριού είναι 1000 ευρώ και πολλά μου είναι!!

Σας παρακαλώ θα ήθελα ειλικρινά την βοηθεια σας.

Επίσης ειμαστε σε τουριστικό περιβάλλον στο οποίο έχουμε πολύ κόσμο καθημερινά*

Ευχαριστώ πολύ

Σοβαρα, απαντας εσυ mails εκπροσωπωντας ολοκληρη εταιρεια; Εισαι σιγουρος οτι κανεις αυτη τη δουλεια εσυ;

Επισης, με ποια λογικη πιστευεις οτι το ινσομνια γνωριζει το μισθο σου καλυτερα απο εσενα;

Μηπως ηθελες να ανοιξεις Παρασκευη το thread και καθυστερησες 1 μερα;

Ρητορικα και τα 4 τα ερωτηματα, να προσθεσω.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

Σοβαρα, απαντας εσυ mails εκπροσωπωντας ολοκληρη εταιρεια; Εισαι σιγουρος οτι κανεις αυτη τη δουλεια εσυ;

Επισης, με ποια λογικη πιστευεις οτι το ινσομνια γνωριζει το μισθο σου καλυτερα απο εσενα;

Μηπως ηθελες να ανοιξεις Παρασκευη το thread και καθυστερησες 1 μερα;

Ρητορικα και τα 4 τα ερωτηματα, να προσθεσω.

Βασικά το λυπηρό για εμένα είναι ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό, ειδικά στους νέους, που δε μπορεί να εκφραστεί σωστά μέσω του γραπτού λόγου. Ο γραπτός λόγος δεν είναι προφορικός.

Αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται αποδεκτά τραγικά λάθη, ανορθόγραφα κείμενα, μπλέξιμο greeklish κάπου ανάμεσα, χρήση αριθμών αντί γραμμάτων ακόμα και ως το πως προφέρονται (λ7 = λεφτά). Πιο λυπηρό ακόμα είναι ότι κάποιοι όχι μόνο τα αποδέχονται, αλλά κάνουν και επίθεση σε αυτούς που το κατακρίνουν.

Περιμένω τον πρώτο που θα με πει αστυνομία της ορθογραφίας (ή grammar nazi).

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Το ότι οι περισσότεροι 18άρηδες και 20άρηδες σήμερα κάνουν πάρα πολλά ορθογραφικά λάθη και δεν ξέρουν να εκφράζονται με τον γραπτό λόγο, δεν σημαίνει και ότι είναι δικαιολογημένες τέτοιου τύπου αντιδράσεις όπου μόνο την μάνα δεν του βρίσατε κάποιοι του OP. Απαράδεκτες απαντήσεις σε ένα νέο παιδί που αντί να πίνει καφέδες και να αράζει όπως όλοι οι συνομήλικοι του, προσπαθεί να βγάλει ένα μεροκάματο. Σιγά τα τραγικά λάθη που έκανε ή την "troll" ερώτηση του. Πόσα δικαιούται ένας εργαζόμενος ρώτησε.

432 ευρώ καθαρά τον μήνα είναι φιλαράκι για 8ωρη εργασία, μιας και είσαι κάτω των 25 ετών. Φυσικά, δικαιούσαι και (μέρος αν μείνεις μόνο 3 μήνες) τα ανάλογα δώρα (Χριστουγέννων/Πάσχα)/επίδομα αδείας. Αν δεν σε έχει δηλωμένο, να είσαι δηλαδή κανονικά νόμιμος για τις ώρες που δουλεύεις και σου είπε απλά "έλα 8-10 ώρες κάθε μέρα για 3 μήνες", τα 1000 ευρώ που σου είπε είναι λίγα και σε κλέβει. Πράγμα, δυστυχώς, συνηθισμένο στην Ελλάδα του 2018.

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Βασικά το λυπηρό για εμένα είναι ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό, ειδικά στους νέους, που δε μπορεί να εκφραστεί σωστά μέσω του γραπτού λόγου. Ο γραπτός λόγος δεν είναι προφορικός.

Αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται αποδεκτά τραγικά λάθη, ανορθόγραφα κείμενα, μπλέξιμο greeklish κάπου ανάμεσα, χρήση αριθμών αντί γραμμάτων ακόμα και ως το πως προφέρονται (λ7 = λεφτά). Πιο λυπηρό ακόμα είναι ότι κάποιοι όχι μόνο τα αποδέχονται, αλλά κάνουν και επίθεση σε αυτούς που το κατακρίνουν.

Περιμένω τον πρώτο που θα με πει αστυνομία της ορθογραφίας (ή grammar nazi).

Ναι, έχουμε δει και τους μεγάλους χρήστες του διαδικτύου πως γράφουν.

Επίσης, από την έρευνα που έχεις κάνει, μιας και αναφέρεσαι σε ποσοστό, θα μπορούσες να μας πεις πόσο % είναι?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panossar95 είπε

Ναι, έχουμε δει και τους μεγάλους χρήστες του διαδικτύου πως γράφουν.

Επίσης, από την έρευνα που έχεις κάνει, μιας και αναφέρεσαι σε ποσοστό, θα μπορούσες να μας πεις πόσο % είναι?

Ξεκινάς πολύ ωραία, χρησιμοποιείς και κόμμα και στο τέλος βάζεις ένα ωραιότατο "?".

Οπότε, για ποιά ποσοστά να μιλήσουμε;

Το όλο ζήτημα που θίγω, είναι επειδή έχει να κάνει με δουλειά και κάποιον εργοδότη. Στη γκόμενά σου μπορείς να γράφεις όπως θες, όταν πρόκειται για δουλειά όμως, όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...