Starkkk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Ξέθαψα το παλιό μου ταμπλετ και δεν δουλεύει η θύρα για φόρτιση.Ετσι αποφάσισα να το ανοίξω μήπως το φτιάξω.Ωστοσο δεν γνωρίζω πως μπορώ να το ανοίξω,αφού έχει μόνο 4 μικρές βίδες.Επισης επειδή είναι ταμπλετ τουλάχιστον 3χρονων μήπως γνωρίζεται αν το πλαίσιο μπορεί να το φτιάξει;
jp77s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Πριν το ανοίξεις δοκίμασε αν φορτίζει από την usb. Για να το ανοίξεις πρέπει να ξεβιδωσεις τις 4 βίδες και στη συνέχεια με μια πλαστική σφήνα να διαχωρίσεις το πίσω καπάκι από το υπόλοιπο tablet. Στο πλαίσιο κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσουν τόσα λεφτά όσο στοίχιζε καινούριο οπότε δε νομίζω να συμφέρει η επισκευή του. Δε χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις αλλά...
Starkkk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Ναι τ έβαλα για φόρτιση και δεν φορτίζει.Μηπως υπάρχει τίποτα στο πίσω καπακι ώστε να είμαι προσεκτικός για να μην του προκαλέσω καμία ζημιά;
jp77s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Σε μερικά turbo-x είναι κολλημένο το ηχείο επάνω στο καπάκι. Βγάζοντας το καπάκι, θέλει λίγο προσοχή να μην κόψεις τα καλώδια που συνδέουν το ηχείο με την μητρική. Είναι συνήθως ψευτοκατασκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα