Goutz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Έχω την SB Live player 5.1 και ηχεία Creative Ρ580. Αυτη τη στιγμή εχω ήχο μονο απο τα 2 μπροστά ηχεία (αριστερό κ δεξί) και το subwoofer. Ποια ρυθμιση να αλλάξω για να παίζουν όλα? Τhanks..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Από το AudioHQ δοκίμασε να αλλάξεις το περιβάλλον CSSM (ή κάτι τέτοιο) και βάλε preset κάποιο όπως music listening και θα παίξουν όλα τα ηχεία σου. Δεν ξέρω αν τα ηχεία έχουν ψηφιακή είσοδο και χρησιμοποιείς αυτή, σε αυτή την περίπτωση η ψηφιακή έξοδος της Player δεν δίνει 5.1 ήχο αλλά PCM 2 καναλιών, οπότε είναι απόλυτα λογικό να μην ακούς από παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxxAlex Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Από Creative -> Sounblaster -> Surround mixer -> Speakers. Το ξέρω, είναι το προφανές αλλά ...just in case... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Αν έχεις winamp, ενεργοποίησε το hardware acceleration. Properties -> Plug-ins -> output -> Directsound output -> Allow hardware acceleration Δεν προτείνω την χρήση του cmss επειδή αλλοιώνει τον ήχο, όχι κατ' ανάγκη άσχημα, αλλά δεν βγαίνει αυτό που θα έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.