Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mijia Wowstick Wowpad 2 Magnetic Position Screw Plate - 2.41€ @ gearbest, 2.57€ @ banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gismotolis είπε

Είναι προσφορά, ιστορικό χαμηλό δεν είναι. Ποιά είναι η χαμηλότερη τιμή στην οποία το βρίσκεις αυτή τη στιγμή και ποιά η αμέσως επόμενη;

Δεν πάει έτσι φίλε μου. Προσφορά θα ήταν στο 1-1,5€.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε

Δεν πάει έτσι φίλε μου. Προσφορά θα ήταν στο 1-1,5€.

Έτσι πάει φίλε μου. Άλλο το αν έχει παίξει χαμηλότερα στο παρελθόν(;)* και άλλο το αν είναι προσφορά βάσει των τρεχουσών τιμών. 

*Το gearbest είχε βγάλει 200 κομμάτια στο 1$ για νέους λογαριασμούς, μόνο για συγκεκριμένες χώρες στις οποίες δεν περιλαμβανόταν η Ελλάδα.

Στα 70 λεπτά ποτέ δεν έπαιξε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αρχή καλοκαιριού έπαιξαν αρκετοί κωδικοί στο gearbest με τελική τιμή 1$ (είτε για συγκεκριμένες χώρες είτε για παλιούς λογαριασμούς, αλλά οι περισσότεροι κωδικοί ήταν για νέους λογαριασμούς). 

Για την ιστορία, τέλη Απριλίου έκανε την αρχή με promo στα 4€ το banggood και μόλις το εμφάνισε περίπου 2 βδομάδες αργότερα το gearbest σε χαμηλότερη τιμή ξεκίνησαν εκατέρωθεν οι προσφορές (αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού). Θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα ξαναβγεί στο 1$ στο gearbest. Στο banggood η χαμηλότερη τιμή που υπήρξε ήταν 2.3€ σε flash sale, τέλη Ιουνίου.

Επεξ/σία από FKLDS
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, gismotolis είπε

Έτσι πάει φίλε μου. Άλλο το αν έχει παίξει χαμηλότερα στο παρελθόν(;)* και άλλο το αν είναι προσφορά βάσει των τρεχουσών τιμών. 

*Το gearbest είχε βγάλει 200 κομμάτια στο 1$ για νέους λογαριασμούς, μόνο για συγκεκριμένες χώρες στις οποίες δεν περιλαμβανόταν η Ελλάδα.

Στα 70 λεπτά ποτέ δεν έπαιξε.

Κάνεις λάθος αλλά βαριέμαι να σου στέλνω απόδειξη. Επίσης η Ελλάδα συμπεριλαμβανόταν στην προσφορά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...