GeorgeAl92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, gismotolis είπε Είναι προσφορά, ιστορικό χαμηλό δεν είναι. Ποιά είναι η χαμηλότερη τιμή στην οποία το βρίσκεις αυτή τη στιγμή και ποιά η αμέσως επόμενη; Δεν πάει έτσι φίλε μου. Προσφορά θα ήταν στο 1-1,5€. 1
gismotolis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε Δεν πάει έτσι φίλε μου. Προσφορά θα ήταν στο 1-1,5€. Έτσι πάει φίλε μου. Άλλο το αν έχει παίξει χαμηλότερα στο παρελθόν(;)* και άλλο το αν είναι προσφορά βάσει των τρεχουσών τιμών. *Το gearbest είχε βγάλει 200 κομμάτια στο 1$ για νέους λογαριασμούς, μόνο για συγκεκριμένες χώρες στις οποίες δεν περιλαμβανόταν η Ελλάδα. Στα 70 λεπτά ποτέ δεν έπαιξε.
FKLDS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Από αρχή καλοκαιριού έπαιξαν αρκετοί κωδικοί στο gearbest με τελική τιμή 1$ (είτε για συγκεκριμένες χώρες είτε για παλιούς λογαριασμούς, αλλά οι περισσότεροι κωδικοί ήταν για νέους λογαριασμούς). Για την ιστορία, τέλη Απριλίου έκανε την αρχή με promo στα 4€ το banggood και μόλις το εμφάνισε περίπου 2 βδομάδες αργότερα το gearbest σε χαμηλότερη τιμή ξεκίνησαν εκατέρωθεν οι προσφορές (αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού). Θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα ξαναβγεί στο 1$ στο gearbest. Στο banggood η χαμηλότερη τιμή που υπήρξε ήταν 2.3€ σε flash sale, τέλη Ιουνίου. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από FKLDS 1
mynam3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Είναι πάρα πολύ μικρό πάντως, στις φωτογραφίες δείχνει τεράστιο.
GeorgeAl92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 22 ώρες πριν, gismotolis είπε Έτσι πάει φίλε μου. Άλλο το αν έχει παίξει χαμηλότερα στο παρελθόν(;)* και άλλο το αν είναι προσφορά βάσει των τρεχουσών τιμών. *Το gearbest είχε βγάλει 200 κομμάτια στο 1$ για νέους λογαριασμούς, μόνο για συγκεκριμένες χώρες στις οποίες δεν περιλαμβανόταν η Ελλάδα. Στα 70 λεπτά ποτέ δεν έπαιξε. Κάνεις λάθος αλλά βαριέμαι να σου στέλνω απόδειξη. Επίσης η Ελλάδα συμπεριλαμβανόταν στην προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις