Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για το facebook pixel και για τα cookies των analytics και του AdWords, τα "βάζω" μέσω προσθέτων σε wordpress. Και για την ενημέρωση για cookies έχω ένα pop up όπου παίρνω τον κώδικα από ένα άλλο site.

Σε ένα νέο site που θα κάνω με wordpress - woocommerce και theme template, θέλω κάποιον να μου προσθέσει τα events για το facebook, τα analytics και το AdWords, νομίζω πρέπει να γίνει μέσω tag manager. Όπως επίσης για να "τρέξουν" τα cookies να πρέπει να αποδεχτεί ο χρήστης.

Αν κάποιος είναι γνώστης και ενδιαφέρεται ας το συζητήσουμε για κόστος της εργασίας αυτής.

Αν βέβαια υπάρχει κάποιος υπεραναλυτικός οδηγός τότε ευπρόσδεκτος και αυτός.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γιατί δεν κάνεις απευθείας copy paste τον κώδικα των παραπάνω στο header.php του wordpress θέματος σου μέσω "Διορθωτή" (εμφάνιση -> διορθωτής) wordpress; Δεν χρειάζεσαι plugin γι'αυτά. 

Και το facebook pixel και το Google analytics δίνουν αναλυτικές οδηγίες για το πως να τα εισάγεις στον κώδικα του θέματος σου. Υπάρχουν και αρκετοί οδηγοί στο YouTube: 

Όσο για την ενημέρωση cookies χρησιμοποιώ το ''cookie notice" plugin.

*Δεν είμαι προγραμματιστής.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 2:59 ΜΜ, amigo.gr είπε

Καλησπέρα,

Γιατί δεν κάνεις απευθείας copy paste τον κώδικα των παραπάνω στο header.php του wordpress θέματος σου μέσω "Διορθωτή" (εμφάνιση -> διορθωτής) wordpress; Δεν χρειάζεσαι plugin γι'αυτά. 

Και το facebook pixel και το Google analytics δίνουν αναλυτικές οδηγίες για το πως να τα εισάγεις στον κώδικα του θέματος σου. Υπάρχουν και αρκετοί οδηγοί στο YouTube: 

Όσο για την ενημέρωση cookies χρησιμοποιώ το ''cookie notice" plugin.

*Δεν είμαι προγραμματιστής.

Ευχαριστώ για την απάντηση, κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ για τα cookies, σύμφωνα με το gdpr όμως, ο επισκέπτης πρέπει να έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο χωρίς να είναι απαραίτο να τρέχουν Facebook Pixel, Google Analytics, Google Ads κτλ. Όποτε η ενημέρωση πως υπάρχουν cookies δεν αρκεί, πρέπει να έχει την δυνατότητα να τα απενεργοποιήσει.

Δημοσ.

Όντως, πλέον έτσι πρέπει να είναι. Δεν ξέρω αν οι οδηγίες για εξαίρεση από τα Cookies σε καλύπτουν. Προς το παρόν αυτό έχω κάνει με link προς την πολιτική Cookies. Είναι ανάγκη να έχεις επιλογές με τικ κάθε φορά που έχεις έναν νέο επισκέπτη;

Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας συμβάλλει στη συζήτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...