Sibyl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, jturbo είπε Ότι είναι απαιτητικός είναι ολοφάνερο. Όντως με την τακτική που περιέγραψες, δεν νομίζω να έχει κάποιος την παραμικρή πιθανότητα. Πόσο όμως διάστημα χρειάζεται κατά προσέγγιση η προετοιμασία για άτομα που έχουν καλή γνώση μαθηματικών, και χρόνο αρκετό για να μελετήσουν καθημερινά, σαν να προετοιμάζονται να δώσουν εξεταστική στην σχολή; Αυτό δεν μπορεί ν΄απαντηθεί επειδή, όπως σου είπα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από τον τρόπο που θ΄αντιμετωπίσει ο κάθε υποψήφιος τον διαγωνισμό. Ξέρω περίπτωση πτυχιούχου πολιτικών επιστημών (εκεί διδάσκονται και Κράτος και Οικονομικά) που πέρασε με την πρώτη με 8μηνο συστηματικό και πολύωρο καθημερινό διάβασμα, ξέρω απόφοιτο της ίδιας σχολής με μεταπτυχιακό και διδακτορικό που έδωσε δύο φορές και απέτυχε (αυτόν η σιγουριά του ότι τα ξέρει όλα, τον έφαγε) και ξέρω επίσης απόφοιτο της ίδιας σχολής που έχει δώσει πέντε φορές χωρίς επιτυχία οπότε είναι εμφανές ότι κάτι κάνει λάθος. Γι΄αυτό σου λέω ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση σ΄αυτό το ερώτημα. 2
Sinanis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 13/3/2022 στις 5:06 ΜΜ, phantom13 είπε Υπάρχει καμία πληροφορία γοα τον 29ο; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ξανά το σύστημα του διαγωνισμού; Ο διαγωνισμός δεν πρόκειται να αλλάξει πάλι. Υπάρχει σαφής πληροφόρηση εκ των έσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 4:15 ΠΜ, nitsa21 είπε Κανενα καμπανακι δεν ακουω Κατ αρχας το εντυπο γραφει οτι προκειται για μια επιστολη που <ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ> καποιοι Απο αυτο και μονο στερειται καθε σοβαροτητας,πως μπορει καποιος να υπογραψει ανωνυμα?Ελεος !, Εχεις ξανακουσει ανώνυμη υπογραφη? Δεν αναφερει καν ποσοι ειναι αυτοι οι ανωνυμοι Αιτιαται οτι αυξηθηκε η υλη απο το καλοκαιρι.Ε και?Η αυξηση η μειωση της υλης εξετασης σημαινει διαβλητοτητα? Η οποια μεταβολη της υλης εφοσον ανακοινωθει μαζι με την προκηρυξη ειναι και εγκαιρη και εγκυρη Αιτιαται κακη οργανωση εξετασης.Επισης αυτο σημαινει διαβλητοτητα? Αιτιαται οτι καποιος εξεταστης δεν ηταν αρκετα ευγενικος με καποιον εξεταζομενο.Αυτο σημαινει διαβλητοτητα? Τελος το ιδιο το δημοσιευμα ξεκαθαριζει οτι ολα αυτα τα ειπαν καποιοι ανωνυμα,.Οτι τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει αρα δεν μπορουμε να ξερουμε εαν βαθμολογηθηκαν σωστα η λαθος καποιοι υποψηφιοι. Καποια στιγμη πρεπει να αντιληφθουμε οτι δεν μπορουμε και δεν πρεπει να πυροβολουμε αδιακριτως τα παντα ουτε να τα ισοπεδωνουμε ολα ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Sibyl Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 10:11 ΜΜ, phantom13 είπε Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη Μην το λες αυτό επειδή κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει το κατά Γκάτσο: "Το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη γι’ αυτό και ο Αλή Πασάς έπνιξε τη Φροσύνη." Η ουσία για μένα είναι ότι η αντικειμενικότητα είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη απ΄όποια πλευρά και αν προέρχεται. 2
Joef Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Ερώτηση. Δημόσιος υπάλληλος στο ΜΚ 6. Αν περάσει στην ΕΣΔΔΑ θα παίρνει τον ίδιο μισθό; Όταν αποφοιτήσει σε ποιο ΜΚ θα είναι;
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Ερώτηση: στην Εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε σχολής απόφοιτοι? Για παράδειγμα εμένα η ξαδέρφη μου που τελείωσε διατροφολόγος αν δώσει εξετάσεις εκεί και πετύχει , σε τι θέση θα την πάρουν στο δημόσιο? Στην υγειά?
gii Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα. Ερώτηση: στην Εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε σχολής απόφοιτοι? Για παράδειγμα εμένα η ξαδέρφη μου που τελείωσε διατροφολόγος αν δώσει εξετάσεις εκεί και πετύχει , σε τι θέση θα την πάρουν στο δημόσιο? Στην υγειά? Όποιος θέλει δίνει ναι... τώρα οι θέσεις ποικίλουν κάθε φορά
Backpacker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα. Ερώτηση: στην Εθνική σχολή δημόσιας διοίκησης μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε σχολής απόφοιτοι? Για παράδειγμα εμένα η ξαδέρφη μου που τελείωσε διατροφολόγος αν δώσει εξετάσεις εκεί και πετύχει , σε τι θέση θα την πάρουν στο δημόσιο? Στην υγειά? Οποιοσδήποτε απόφοιτος ελληνικου ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ) μπορεί να δώσει. Το που τον παίρνουν μετά δεν έχει καμια μα καμία σχέση με το πτυχίο του. Οι θέσεις βγαίνουν καθε χρονια και ειναι αναλογα τι θα γραψει ο καθε επιτυχών και τι θα δηλωσει μετά. Εχει σε διαφορα υπουργεια και σε ΟΤΑ. 1
entera Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, είμαι απόφοιτος της ΕΣΔΔΑ και σε περίπτωση που κάποιος/α ενδιαφέρεται, πουλάω εξαιρετικές δικές μου σημειώσεις σε μορφή word από αποδελτιώσεις βιβλίων και σημειώσεων φροντιστηρίων (όχι εγχειρίδια φροντιστηρίων αλλά προσωπική μου δουλειά εκατοντάδων εργατοωρών). Επικοινωνία στο [email protected]
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Στις 15/4/2022 στις 9:52 ΠΜ, Sibyl είπε Η ουσία για μένα είναι ότι η αντικειμενικότητα είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη απ΄όποια πλευρά και αν προέρχεται. Αν και παλιό, μεγάλη κουβέντα ξεστομίσατε. Από τις πιο δύσκολες μάχες της ζωής ομολογουμένως.
Fortunecookie Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Οι επιτυχόντες γίνονται δηλαδή μόνιμοι στο δημόσιο;
CHR88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Αν και παλιό θεμα, θα απαντήσω γιατί σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο και βγαίνει ακόμα στις αναζητήσεις στο Google. Δεν νομίζω ότι παίζει βύσμα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Γενικά μέσω ΑΣΕΠ δεν παίζει κάτι τέτοιο ιδιαίτερα. Οκ ίσως να υπάρχουν 5 υποψήφιοι που ευνοήθηκαν λόγω βύσματος, στη συνέντευξη κυρίως, αλλά να έγραψαν χάλια και να μπήκαν έτσι δεν παίζει με τίποτα. Και σίγουρα θες υπερβολικά βαρβατο βύσμα για κάτι τέτοιο (και πάλι θεωρώ δεν γίνεται) και όχι π.χ τον βουλευτή του χωριού, όπως χρησιμοποιούν συνήθως οι περισσότεροι. Το κακό με τον διαγωνισμό αυτό είναι ότι είναι πανδυσκολος, θέλει ακραίο διάβασμα και η ύλη χαοτική. Για να περάσεις πρέπει πραγματικά να στρώσεις κώλο και μου φαίνεται απίθανο να επιτύχεις με τη πρώτη. Οι περισσότεροι που ξέρω και μπήκαν το πάλευαν περίπου 3 χρόνια-συμμετοχες κατά μέσο όρο. Παρόλα αυτά αξίζει. Διορίζεσαι αμέσως αν επιτύχεις, σε πολύ καλή θέση και με πολύ καλό μισθό. Τα αγαθά κόποις κτωνται, οπότε go for it. Πάντως είναι αξιοκρατικος διαγωνισμός. Αν αξίζεις θα περάσεις, αυτό μη σας πτοεί. Απλά είναι δύσκολο!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο περιέργεια, ένας νεοπροσληφθέντας μέσω της ΕΣΔΔΑ, όταν με το καλό διοριστεί, τι μισθό λαμβάνει; Είχα κοιτάξει λίγο τους πίνακες ΠΕ με τα επίπεδα αλλά δε γνωρίζω αν παίρνουν και κάποια επιδοματα ευθύνης κλπ. Δε μιλάω για όσους είναι ήδη στο Δημόσιο σε οργανικές θέσεις αλλά για άτομα που έρχονται απέξω. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από ProponitisTouKanape
Sibyl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/11/2022 στις 2:52 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Απο περιέργεια, ένας νεοπροσληφθέντας μέσω της ΕΣΔΔΑ, όταν με το καλό διοριστεί, τι μισθό λαμβάνει; Είχα κοιτάξει λίγο τους πίνακες ΠΕ με τα επίπεδα αλλά δε γνωρίζω αν παίρνουν και κάποια επιδοματα ευθύνης κλπ. Δε μιλάω για όσους είναι ήδη στο Δημόσιο σε οργανικές θέσεις αλλά για άτομα που έρχονται απέξω. Οι απόφοιτοι της ΕΣΔΔΑ διορίζονται με εισαγωγικό το Μ.Κ. 6. Στην περίπτωση αυτών που αποφοίτησαν με άριστα, αναγνωρίζεται ένα (1) επιπλέον έτος για τη μισθολογική τους εξέλιξη που αφαιρείται από τον απαιτούμενο χρόνο ανέλιξής τους στο επομενο Μ.Κ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα