Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα έχω το εξής θέμα, τα airpods μου τα χω συνδέσει με το iphone x.Τα χω κρεμασμένα με λουρί στο λαιμο και στη ρυθμιση του διπλού ταπ τα χω και τα δυο στο σιρι.Χτυπάει το τηλ, τα βαζω στα αυτιά κάνω ταπ και παιζουν τραγούδια απ το apple watch!!!!!!!Συνδέονται μονα τους τα airpods με το ρολοι!!!!τι πρέπει να κάνω για να συνδέονται μόνο στο κινητο και να τα χρησιμοποιώ κανονικά σαν ακουστικά τηλεφώνου;;;

Δημοσ.

Εφόσον έχεις κλήση στο iPhone, μόλις βάλεις το/τα AirPod/s στ αυτιά, σοό  δίνεται η επιλογή στην οθόνη του τηλ να απαντήσεις τη κλήση στα AirPods. Δε χρειάζεται κανένα ταπ. Εάν όμως φοράς ήδη τα airpods με μονό ταπ απαντάς τη κλήση.

Δημοσ.

και κάθε φορά που θα χω κλήση θα πρέπει να σηκώνω το κινητο για να επιλέγω τα airpods?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι. Αν φοράς ήδη τα AirPods με μονό ταπ μιλάς. Αλλιώς πρώτα τα φοράς και μετά απαντάς από τα airpods πάλι με μονό ταπ. Βέβαια εγώ δεν έχω Apple Watch για να ελέγξω τι διαφορετικό παίζει...

Επεξ/σία από flyer
Δημοσ.
7 ώρες πριν, flyer είπε

Εφόσον έχεις κλήση στο iPhone, μόλις βάλεις το/τα AirPod/s στ αυτιά, σοό  δίνεται η επιλογή στην οθόνη του τηλ να απαντήσεις τη κλήση στα AirPods. Δε χρειάζεται κανένα ταπ. Εάν όμως φοράς ήδη τα airpods με μονό ταπ απαντάς τη κλήση.

με μονό ταπ δεν κάνει τίποτα...δν ξέρω εχω ξενερώσει....

Δημοσ.

απενεργοποίησα το ρολοι και δουλευουν μια χαρά...απ´ οτι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι στο airdrop...για κάποιο λόγο όταν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο της μουσικής και ξανά στο συμβολο του airdrop, όταν δεν παίζουν τα airpods είναι η επιλογή στο τηλέφωνο και πρέπει να το πατήσεις για να πάει στα ακουστικά...ενίοτε την αλλάγη την κάνει αυτόματα όταν είναι φρεσκοσυνδεδεμένα τα ακουστικά..μετα από απραξία καμιάς ώρας κάνει αυτό που προανέφερα...μάλλον κάτι πρέπει να ρυθμιστει και δεν ξέρω τι....

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kovas είπε

απενεργοποίησα το ρολοι και δουλευουν μια χαρά...απ´ οτι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι στο airdrop...για κάποιο λόγο όταν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο της μουσικής και ξανά στο συμβολο του airdrop, όταν δεν παίζουν τα airpods είναι η επιλογή στο τηλέφωνο και πρέπει να το πατήσεις για να πάει στα ακουστικά...ενίοτε την αλλάγη την κάνει αυτόματα όταν είναι φρεσκοσυνδεδεμένα τα ακουστικά..μετα από απραξία καμιάς ώρας κάνει αυτό που προανέφερα...μάλλον κάτι πρέπει να ρυθμιστει και δεν ξέρω τι....

Καταρχήν αυτό που λες είναι το AirPlay και όχι AirDrop, άλλη λειτουργία το καθένα. Όσο για το πρόβλημά σου, δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις —> Γενικά —> Προσβασιμότητα —> Δρομολόγηση ήχου κλήσεων και βάλτο στο "Ακουστικά bluetooth", μπας και διορθωθεί το θέμα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...