mitsos.xaralamp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω πολλά πράγματα στο να φτιάχνω έναν υπολογιστή... Δοκίμασα να φτιάξω έναν σε μία φόρμα που έχει το e-shop. Θέλω να μου πείτε αν αυτά συνδυάζονται μεταξύ τους, ή αν έχω κάνει κάποια βλακεία... Μπορώ να κινηθώ μέχρι αυτά τα χρήματα(1500€),οπότε αν πιστεύετε έχω κάνει λάθος επιλογές, καντε μου ό,τι προτάσεις θέλετε. Έχω βάλει και ένα τροφοδοτικό: PSU COOLERMASTER MWE 500W BULK Πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη τα εβαλα ενδεικτικά, επειδη έχω ήδη αλλα απο ένα pc που ήδη εχω(οπότε μην δινετε σημασία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😀
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Όχι, όχι και πάλι όχι! Μην αγοράσεις από E-Shop, υπάρχουν στο skroutz μαγαζιά που στήνουν PC και θα σου βγει πολύ φθηνότερα. Σχετικά με τα Windows, μπορείς να αγοράσεις κλειδί από το Kinguin γύρω στα 20-30 ευρω (ή και από άλλο site εγνωσμένης αξίας) και να σου βγει η τιμή 70% κάτω ενώ με ένα flash USB δημιουργείς το αρχείο εγκατάστασης και τα παιρνάς ή το πολύ πολύ αν δεν το έχεις καθόλου βλέπεις βίντεο από YT ή δίνεις μερικά χρήματα σε τεχνικό να στα περάσει, πάλι φθηνότερα θα σου βγει. Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω για να σε βοηθήσουμε: Αναφορά σε κείμενο Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Και τέλος λόγω της Η81 σε συνδιασμό με 7700, (Kaby Lake σε 1150 LGA socket δε θα λειτουργούσε), αλλά αυτό θα σου το έλεγε και το E-Shop. Λοιπόν, αναμένω την φόρμα
mitsos.xaralamp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι δεν ειπα οτι θα τα αγορασω απο το e-shop, απλώς με βόλεψε η φόρμα που εχει εκει. Όσον αφορά τα windows ευχαριστω για τη συμβουλη... Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι αν συνδυάζονται μεταξύ τους ή όχι αυτά τα κομμάτια. Απο τα παραπάνω δεν θελω να αλλάξω την κάρτα γραφικών γιατι μου την πρότεινε ενας φίλος μου που ξέρει απο αυτά, για όλα τα υπόλοιπα περιμένω προτάσεις, οι οποίες θα ήταν καλύτερες απο αυτες που έχω. (δειτε την εικόνα που έβαλα στην αρχή του ποστ) ------------------------------------------------------------------------------------ Ποσό που διαθέτουμε : έως 1400€ Χρήση υπολογιστή :Gaming και για χρήση γραφείου Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: πχ απο gaming pubg Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.(Έχω βάλει μία μόνος μου) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?(όχι δεν χρειάζομαι) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?(απο ενα κατάστημα εφόσον είναι δυνατό) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?(να συναρμολογηθεί, γιατι εγω δεν ξέρω) Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο (windows 7 ή windows 10) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από mitsos.xaralamp
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, mitsos.xaralamp είπε Ναι δεν ειπα οτι θα τα αγορασω απο το e-shop, απλώς με βόλεψε η φόρμα που εχει εκει. Όσον αφορά τα windows ευχαριστω για τη συμβουλη... Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι αν συνδυάζονται μεταξύ τους ή όχι αυτά τα κομμάτια. Απο τα παραπάνω δεν θελω να αλλάξω την κάρτα γραφικών γιατι μου την πρότεινε ενας φίλος μου που ξέρει απο αυτά, για όλα τα υπόλοιπα περιμένω προτάσεις, οι οποίες θα ήταν καλύτερες απο αυτες που έχω. (δειτε την εικόνα που έβαλα στην αρχή του ποστ) ------------------------------------------------------------------------------------ Ποσό που διαθέτουμε : έως 1400€ Χρήση υπολογιστή :Gaming και για χρήση γραφείου Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: πχ απο gaming pubg Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.(Έχω βάλει μία μόνος μου) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?(όχι δεν χρειάζομαι) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?(απο ενα κατάστημα εφόσον είναι δυνατό) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?(να συναρμολογηθεί, γιατι εγω δεν ξέρω) Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο (windows 7 ή windows 10) Τότε τι κάνεις εδώ; Κανονικά δεν πρέπει να σου απαντήσω αλλά τέλος πάντων. Η οθόνη είναι μέσα στα 1400 ή μέσα στα 1500; Εγώ θα βάλω το build με γνώμονα τα 1500 και με οθόνη της επιλογής μου και κάνε ό,τι θες από εκεί και περα. Οθόνη: https://www.skroutz.gr/s/9171021/Viewsonic-XG2401.html Σύνολο: 1489,05€ Άμα ήξερες να βάζεις κάρτα γραφικών μόνος σου μπορούσες να βάλεις την 1070TI της GIGABYTE που είναι πολύ κοντά στην 1080 σε επιδόσεις και έχει 461€ όπως και η 1070.
splanis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 αν του ειπες οτι θες να παρεις pc με 1500 ευρω και σου ειπε να βαλεις 1060 μαλλον δεν ξερει απ αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα