Hellwarrior Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καλησπερα σας, Επειδη χθες βραδυ μου κλεψανε το Mi note 3 ειμαι στη δυσαρεστη θεση για αναρευση κινητου παλι, αλλα δυστυχως δεν εχω παρα πολυ χρονο αυτο το καιρο να το ψαξω και χρειαζομαι τα φωτα σας. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: καπου στα 300 max, αμα ειναι τρελο VFM ισως και λιγο παραπανω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Games, social media, μουσικη 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ψιλοαδιαφορο, αλλα εννοειται οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 800αρα μπαντα δευτερουσας σημασιας, "σωστη" ROM δεν ειμαι σιγουρος τι εννοειτε, δεν εχω θεμα να φλασαρω εγω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Αμα γινεται, καλο θα ηταν αλλα ειμαι συνηθισμενος να αγοραζω απο Κινα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ναι 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; - Αδιαφορο, αλλα αμα ειναι μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση Απλα να αναφερω ως extra επειδη το ειχα μεχρι χθες.. Το Mi note 3 μου ειχε κατσει πολυ καλα, απο θεμα ταχυτητας - ram - μπαταριας και καμερας. Δε πολυθελω να παρω το ιδιο παλι ομως, γιαυτο και το νημα. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ασχοληθει
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Hellwarrior είπε Το Mi note 3 μου ειχε κατσει πολυ καλα, απο θεμα ταχυτητας - ram - μπαταριας και καμερας. Δε πολυθελω να παρω το ιδιο παλι ομως, γιαυτο και το νημα. Γιατι οχι το ιδιο μοντελο? Δεν θα βρεις καλυτερη καμερα οποτε παντα θα υπαρχει αυτο στο πισω μερος του μυαλου σου. Γενικα το σετ ηταν πολυ δυνατο για τα λεφτα του. Ενναλακτικα ισως LG G6, Mi Mix 2. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
paragontikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 αν δε σε νοιάζει η 800αρα μπορεις να παρεις απο Κινα το xiaomi mi 6X που ειναι στην ουσια το mi A2 (για να μην περιμενεις την global εκδοση), στο geekbuying το βλέπω διαθέσιμο, απο Ελλαδα λιγο πιο φθηνο το κλασικο redmi note 5, καλουτσικη καμερα και μεγαλη μπαταρια, μετα εκτος απο το LG G6, υπαρχει το google pixel XL στα 340 με καλη καμερα και το honor 10 στα 370 αν δε σε ενοχλει το ui του
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Γιατί δεν παίρνεις το ίδιο; Επίσης, πως στο έκλεψαν; (Έχω αρχίσει και φοβάμαι και θέλω να προσέχω με το s9)
Hellwarrior Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καταρχας ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις σας. Ο κυριος λογος που σκεφτομαι να μη παρω το ιδιο μοντελο αν και μου αρεσε παρα πολυ ειναι.. οτι ξενερωσα Ισως το βλεπετε καπως αλλα that's the truth. Ο τροπος που μου το εκλεψαν ειναι απλος.. Δεν ειχα το νου μου για 2' οποτε απλα το τσιμπησαν.. Στις μερες μας απο οτι φαινεται αυτα δε συγχωρουνται 😕 Επειδη δε βλεπω κατι τρελο σε διαφορα σε αυτα τα χρηματα.. Αμα ανεβασω το budget στα 400, θα δω καμια διαφορα ή δεν εχει νοημα? Βλεπω λιγο το Mi8 απο Κινα που φαινεται ενδιαφερον σε αυτα τα χρηματα 1
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Hellwarrior είπε Καταρχας ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις σας. Ο κυριος λογος που σκεφτομαι να μη παρω το ιδιο μοντελο αν και μου αρεσε παρα πολυ ειναι.. οτι ξενερωσα Ισως το βλεπετε καπως αλλα that's the truth. Ο τροπος που μου το εκλεψαν ειναι απλος.. Δεν ειχα το νου μου για 2' οποτε απλα το τσιμπησαν.. Στις μερες μας απο οτι φαινεται αυτα δε συγχωρουνται 😕 Επειδη δε βλεπω κατι τρελο σε διαφορα σε αυτα τα χρηματα.. Αμα ανεβασω το budget στα 400, θα δω καμια διαφορα ή δεν εχει νοημα? Βλεπω λιγο το Mi8 απο Κινα που φαινεται ενδιαφερον σε αυτα τα χρηματα Άμα είναι και πας σε αυτό το ποσό τότε τσιμπάς το S8 στα 425€ που κάνει και θα έχεις και εγγύηση. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από saruman123 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 S8 όπως είπε ο Saruman. Αλλιώς πάρε αυτό που είχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα