logokrimenos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Σε σχέση με ποια κινητα απο γνωστες μαρκες? Διοτι γνωστη μαρκα ειναι η Samsung αλλα εαν βαλεις το Xiaomi των 200 ευρω διπλα στην σειρα J της Sansung που εχει αντιστοιχες τιμες (και πιο ακριβες) τότε το συμπερασμα παει αναποδα. Η J σειρα της γνωστης μαρκας Samsung στην κυριολεξία και με τα χερια κατω δεν πιανει μια σε συγκριση με τα Xiaomi της ιδια κατηγοριας τιμης! Εχω λάθος? Οποτε σαφεστατα κρινεις και συγκρινεις κινητα Ναυαρχιδες με κινητά low-midle range των 150-200 ευρω! ΑΔΙΚΟ δεν το νομιζεις? Ναι με κινητά της samsung σειράς j, ειδικά το j7 είναι κλάσης ανώτερο απο το συγκεκριμένο xiaomi, σε κάμερα είναι η μέρα με τη νύχτα. Να τα βράσω τα 4gb ram αν είχε ελεύθερα μονίμως λιγότερο απο 1gb και χωρίς να έχω εφαρμογές μέσα. Το ίδιο και κάποιο huawei (είχα δουλέψει ενός φίλου αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο). Το note 8 θα το συγκρίνω μόνο με κανα iphone ή κανα s9, αλλά αν ήξερα πως ήταν το xiaomi τότε θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το j7 που πήρα στον φάδερ μου μετά απο λίγο καιρό και ζήλευα φουλ.
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 minute ago, logokrimenos said: Ναι με κινητά της samsung σειράς j, ειδικά το j7 είναι κλάσης ανώτερο απο το συγκεκριμένο xiaomi, σε κάμερα είναι η μέρα με τη νύχτα. Να τα βράσω τα 4gb ram αν είχε ελεύθερα μονίμως λιγότερο απο 1gb και χωρίς να έχω εφαρμογές μέσα. Το ίδιο και κάποιο huawei (είχα δουλέψει ενός φίλου αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο). Το note 8 θα το συγκρίνω μόνο με κανα iphone ή κανα s9, αλλά αν ήξερα πως ήταν το xiaomi τότε θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το j7 που πήρα στον φάδερ μου μετά απο λίγο καιρό και ζήλευα φουλ. Μη συγκρίνεις τις πατάτες απ την σειρά J απ το συγκεκριμένο Xiaomi. Τα χω δουλέψει και τα 2 και η κάμερα είναι ελαφρώς καλύτερη απ το J7. (Για την ram το αφήνω ασχολίαστο. λολ) Σε θέμα ταχύτητας το κατουράει το J7. Σε θέμα μπαταρίας επίσης. Μόνο η super amoled του αξίζει. ΓΙΑΤΙ κάποιος λογικός άνθρωπος να πάρει το j7 το οποιο είναι χειρότερο ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ; Btw, έχω S9, οπότε δεν με λες και Xiaomi fan, αλλά καλό είναι να ανοίγουμε τα ματάκια μας καλύτερα και να βλέπουμε τι αξίζει και τι όχι, ειδικά όταν το redmi note 5 είναι και φθηνότερο. Το έχουμε πει 800 φορές, στο συγκεκριμένο budget ΔΕΝ του κλάνουν μια.
SeNNinhA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Γιατι λετε για την Xiaomi... Essential PH-1: Αγορα λογικά απο την προσφορα στα 258 ευρω (με τα μεταφορικα). Σιγα μην ειχαν αγορασει Essential PH-1 στα 500 ευρω. Αγγελια πώλησης στα 310 ευρω καπάκι... Διοτι.... " Ολοκαινουργιο. Ανοίχτηκε και τελικά δεν το κρατήσω"
logistoulis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλά για διάφορους λόγους μπορεί να πουλήσεις. Κι εγώ θα πουλήσω σύντομα α1 γιατί θα πάρω λίγο καλύτερο εταιρικό (πάλι τσιαομι )
~mxls~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Στις 27/7/2018 στις 9:20 ΠΜ, logistoulis είπε η huawei νομίζω έχει πολλή δουλειά ακόμα να κάνει στο λογισμικό της, ακόμα και τα μεγάλα mate λαγκάρουν το miui παρότι το αντιπαθώ είναι αρκετά πιο ομαλό γενικά μόνο τη sony συμπαθώ σε μη στοκ ρομ (αλλά εκεί έχεις άλλα θέματα ακόμα και αν σου αρέσει το σχέδιο, όπως τυχαία ποιότητα και τυχαίο service) Ειδικά τα Mate ήταν χρόνια τώρα μπροστά σε lag free multitasking. Η μόνη συσκευή στα χέρια μου που δεν έχει κάνει κιχ, ήταν Mate 9. Και σε P9 Plus έχω παρατηρήσει απ'τις πιο σταθερές λειτουργίες, και να μην έχουν κάμψη απόδοσης με τον χρόνο. Το UI της Sony είναι όντως καλό. 22 ώρες πριν, logokrimenos είπε Ναι με κινητά της samsung σειράς j, ειδικά το j7 είναι κλάσης ανώτερο απο το συγκεκριμένο xiaomi, σε κάμερα είναι η μέρα με τη νύχτα. Να τα βράσω τα 4gb ram αν είχε ελεύθερα μονίμως λιγότερο απο 1gb και χωρίς να έχω εφαρμογές μέσα. Το ίδιο και κάποιο huawei (είχα δουλέψει ενός φίλου αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο)... Όχι τόσο χαλι όσο J3 και J5, αλλά το J7 δεν είναι κλάσεις ανώτερο όπως λες από τα αντίστοιχα Xiaomi. Εξαίρεση η οθόνη του, εκεί η Samsung υπερτερεί όλων των εταιρειών.
kodorevi8ulis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 αν συγκρίνουμε συσκευές με το πόση ελεύθερη μνήμη βλέπει το μάτι σου ... ε δεν υπάρχει νόημα να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα