Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έχω πει και παραπάνω, δοκίμασα και καινούριο τροφοδοτικό.. Αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.. Επίσης, η νέα κάρτα γραφικών χρειάζεται λιγότερα watt απο την παλιά...

Δημοσ.
44 minutes ago, Papadrams said:

Όπως έχω πει και παραπάνω, δοκίμασα και καινούριο τροφοδοτικό..

δεν βλέπω να αναφέρεις πουθενά να δοκίμασες νέο τροφοδοτικό , μόνο την κάρτα σε άλλο pc.

Άλλο τροφοδοτικό όπως και να έχει priority δοκιμή, εφόσον κάνεις reset cmos soft τύπου πριν κουμπώσεις την κάρτα πάνω.

1 βγάλε μνήμες

2 δώσε ρεύμα κ άσε το pc na σφυρίζει

3 βάλε μνήμες κάρτα και δοκιμή

Επίσης καλό θα είναι να κάνεις δοκιμές και με άλλες μνήμες.

Δημοσ.
Στις 3/8/2018 στις 9:39 ΠΜ, Papadrams είπε

Όπως έχω πει και παραπάνω, δοκίμασα και καινούριο τροφοδοτικό.. Αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.. Επίσης, η νέα κάρτα γραφικών χρειάζεται λιγότερα watt απο την παλιά...

Οκ, η 1060 χρειαζεται πιο λίγα watt και ναι δοκίμασες και καινούριο τροφοδοτικο, παρ ολα αυτα μπορείς να πεις ακριβως το μοντελο και τα watt του τροφοδοτικου που έχεις όπως και του καινούριου που δοκίμασες? Πριν ψάξεις άλλη κάρτα ή αλλαγη bios η γνωμη μου είναι κάνε ακομα ένα test με επώνυμο και πολλών watt PSU.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου είναι coolermaster 750w modular και το καινούριο που δοκίμασα ήταν το be quiet 750w..

Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασε λιγο να κουμπωσεις την παλια καρτα, να εγκαταστησεις τα drivers της καινουριας και να κανεις την αλλαγη.

Δημοσ.

Αν δεν είναι το τροφοδοτικό θα κοιτούσα πιο προσεκτικά την 1060. Λες ότι τη δοκίμασες σε άλλο υπολογιστη, αλλα απλα την έβαλες να ξεκινήσει, ή τη ζόρισες κιόλας? Έκανες κάποιο βαρύ render ή έβαλες να παίξεις κάποιο απαιτητικό παιχνίδι για 2 ώρες πχ? Κάτι για να τη στρεσσάρεις λίγο δηλαδή. Τουλάχιστον να ξέρεις οτι η κάρτα ειναι 100% εντάξει αν την πουλήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...