Προς το περιεχόμενο

Xiaomi tds tester 3.94€ (Banggood)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά μόνο εγώ το πήρα για να έχω απλά κάτι να περιμένω? Μέχρι να φτάσει θα ξέρω τα πάντα για τα πλυντήρια πιάτων!

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτή η υπεραναλυση είναι που κάνει να ξεχωρίζει καθε τοπικ 

Παίρνει ένα προϊόν 2-3€ και μαθαίνεις από την ιστορία ενός μηχανήματος μέχρι για αστεροειδείς και πυρηνικη ενέργεια

😂😂🤘🤘

• Like 4
Δημοσ.
Στις 31/7/2018 στις 9:23 ΠΜ, Aias είπε

οσοι δεν μενετε μονιμα σε γουρνα αλλα εχετε παει διακοπες εκει ,με τα 4 ευρω παρτε 4-5 λιτρα εμφυαλωμενο νερο απο το περιπτερο - μινι μαρκετ να την βγαλετε. Για τους υπολοιπους καλη τυχη στο σαφαρι του ποσιμου νερου.

Που ακριβώς γράφει πως κάνει ανάλυση για το αν είναι πόσιμο ή όχι;

Προορίζεται για πολύ συγκεκριμένο σκοπό (μέτρηση διαλυμένων στερεών) και σε κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμο και ας μην ζουν μόνιμα σε γούρνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια sorry που κουραζω το παραγγειλα, αλλα τι ακριβως το κανουμε;  :) δεν εχω καταλαβει.

χρηση 1 χρηση 2 κτλ....

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Παιδια sorry που κουραζω το παραγγειλα, αλλα τι ακριβως το κανουμε;

ε τι το παράγγειλες να το κάνεις;;...... ρε σεις θα τρελαθούμε εδώ μέσα

• Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mikegad είπε

ε τι το παράγγειλες να το κάνεις;;...... ρε σεις θα τρελαθούμε εδώ μέσα

Εσυ τι θα το κανεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Εσυ τι θα το κανεις;

εγώ το πήρα για να σκαλίζω το χώμα στις γλάστρες....

αλλά είναι πολύ καλό και αν θες να ξύνεις το κεφάλι σου

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mikegad είπε

εγώ το πήρα για να σκαλίζω το χώμα στις γλάστρες....

αλλά είναι πολύ καλό και αν θες να ξύνεις το κεφάλι σου

Με αυτη την ζεστη κρυο νερο για να συνελθεις. Και γρηγορα

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Με αυτη την ζεστη κρυο νερο για να συνελθεις. Και γρηγορα

σώστα.....

κάτι θα ξέρεις εσύ άλλωστε

15 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Παιδια sorry που κουραζω το παραγγειλα, αλλα τι ακριβως το κανουμε;  :) δεν εχω καταλαβει.

χρηση 1 χρηση 2 κτλ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 30/7/2018 στις 2:16 ΜΜ, Spyros7 είπε

Παιδιά αυτό το εργαλείο είναι προφανώς ένα πολύ "βασικό" αγωγιμόμετρο των 4€.

Μετράει την αγωγιμότητα του νερού, η οποία προκαλείται από ιονισμένα διαλυμένα στερεά (το αποσταγμένο νερό δεν έχει αγωγιμότητα), και έμμεσα μέσω αυτής την συγκέντρωση των στερεών αυτών.

Είναι οκ για μια χονδρική εκτίμηση (συγκριτικά, όχι ποσοτικά) της σκληρότητας του πόσιμου νερού, αν υποθέσουμε ότι τα περισσότερα διαλυμένα στερεά στο πόσιμο νερό είναι άλατα Ca και Mg και τα υπόλοιπα άλατα είναι πανω κάτω ίδια σε όλα τα νερά.

Θα μετρήσει βέβαια και κάθε είδους άλατα εκτός από άλατα Ca και Mg, πχ σε υφάλμυρο νερό λογικά θα βαράει κόκκινα από το περιεχόμενο αλάτι.

Βαρέα και τοξικά μέταλλα θεωρητικά βλέπει, αλλα αυτά συνήθως υπάρχουν και θεωρούνται τοξικά σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις που είναι σίγουρα κάτω από το όριο ανίχνευσης αυτού του παιχνιδιού ή δεν επηρεάζουν σημαντικά τη μέτρηση.

Λογικά δε θα "βλέπει" τους περισσότερους οργανικούς ρύπους αφου δεν είναι συνήθως ιονισμένα μόρια. Θα βλέπει όμως πχ διαλυμένα ανόργανα λιπάσματα .

Δε θα βλέπει αιωρούμενα σωματίδια ή κολλοειδή.

Εννοείται ότι δε βλεπει παθογόνους μικροοργανισμούς.

Έχει χρησιμότητα αρκει να καταλαβαίνεις τι μετράς.

Εννοείται ότι πήρα ένα, ευχαριστώ TS!

Χημικος εισαι να υποθεσω; Τι να την κανουμε την αγωγιμοτητα; Τιποτα αλλο υπαρχει για εμας του υπολοιπους; Εκτος απ την σκληροτητα και τα πλυντηρια

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

δηλαδή εσύ από ένα μετρητή ολικών διαλυμένων στερεών των 4 ευρώ τι περισσότερο θέλεις να μετρά:

Δημοσ.

ο αλλος λεει θα κερδισω 1 ευρω το μηνα στο πλυντηριο.... και οτι μπορει να φανταστει κανεις...

ειπαμε προσφορες και να εχουμε κανα κερδος αλλα  πραγματικα το εχουμε παρακανει!

βαλτε καμια προσφορα σε τηλεορασεις και αφηστε τις εκπτωσεις σε προφυλακτικα και λιπαντικα

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...