Προς το περιεχόμενο

Xiaomi tds tester 3.94€ (Banggood)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Νομίζω μπορείς να απαντήσεις μόνος σου στην ερώτηση σου αν το σκεφτείς καλύτερα. 

Πως ξερω τι τυπου φιλτρο νερου να παρω; Βοηθεια

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το xiaomi το φίλτρο το έχει πάρει κανένας?

κάποια σύγκριση και τα υπέρ η κατα με αυτα που κυκλοφορούν εδώ?

Δημοσ.

Πήρα ένα μόνο και μόνο μήπως αποδείξει ότι πρέπει να βάλουμε φίλτρο στο χωριό, επειδή όταν λέω ότι δεν πίνεται... (μην πω τι παίρνω)

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Πως ξερω τι τυπου φιλτρο νερου να παρω; Βοηθεια

Εξαρτάται από το πρόβλημα που έχεις την περιοχή που είσαι κλπ. Φιλτρο δε θα πάρεις από μόνος σου πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό κατά προτίμηση στην περιοχή σου που να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της. Υπάρχει και σχετικό θέμα για φίλτρα στο μπλα μπλα. 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έχω χρόνια τώρα ένα tds meter για να μετράω το βρωμόνερο στην Αίγινα το οποίο βγάζει πάνω από 10.000 ppm... ούτε για τα ζώα δεν κάνει

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Για να βρουμε τι τυπου φιλτο χρειαζομαστε βοηθαει αυτο το μηχανημα; Αναλυση νερου κανει;

φυσικα και οχι.

Το δοκιμασα με το φιλτρο νερου και χωρις και βγαζει την ιδια ακριβως τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ξανάλεω μετράει διαλυμενα και όχι αιωρούμενα ή ολικά στερεά... ψάξτε να δείτε τη διαφορά και θα καταλάβετε...ισως...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Παιδιά αμαρτία να ψάχνετε καλές τιμές και να τα δίνεται σε γιατρούς μετά. Δεν είναι ποιοτική μέτρηση. Είναι ποσοτική. Αν κατουρήσω σε απιονισμένο νερό μπορεί να δείξει 130ppm. Είναι τέλειο το νερό; ΟΧΙ.

Το tds δεν χρειάζεται για οικιακή χρήση. Σε κάθε περιοχή η κάθε εταιρία νερού βγάζει αναλύσεις, συνήθως ανά ένα μήνα. Όποιος θέλει να δει τι νερό πίνει, να πάρει ένα μπουκαλάκι 500ml να το ξεπλύνει καλά με απιονισμένο νερό, και μετά να το γεμίσει με το νερό της βρύσης. Το πάτε σε ένα εργαστήριο (κανένα 20€ κόστος) και σας λέει.

Η ημιμάθεια είναι ότι χειρότερο, και δη στο κόσμο της υγείας.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alkis13 είπε

Παιδιά αμαρτία να ψάχνετε καλές τιμές και να τα δίνεται σε γιατρούς μετά. Δεν είναι ποιοτική μέτρηση. Είναι ποσοτική. Αν κατουρήσω σε απιονισμένο νερό μπορεί να δείξει 130ppm. Είναι τέλειο το νερό; ΟΧΙ.

To συγκεκριμενο εργαλειακι, στην συγκεκριμενη τιμη και για την δουλεια του μια χαρα ειναι. Εγω το θελω να μετραω σκληροτητα νερου για το πλυντηριο. Για ποσιμο νερο παω και παιρνω 3 φιλτρα και ησυχαζω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, narta είπε

To συγκεκριμενο εργαλειακι, στην συγκεκριμενη τιμη και για την δουλεια του μια χαρα ειναι. Εγω το θελω να μετραω σκληροτητα νερου για το πλυντηριο. Για ποσιμο νερο παω και παιρνω 3 φιλτρα και ησυχαζω.

Ναι συμφωνω, απλα το αναφερω για ΠΟΣΙΜΟ.

Η εταιρια παροχης νερου, δεν εχει μηνιαίες αναλυσεις του νερου σου on line?

Δημοσ.

εχεις το λινκ για τις μηνιαίες αναλύσεις του νερου  on line στην Κρητη η και για άλλα μέρη ποιος γνωρίζει?

Δημοσ.

Δεν είπαμε ότι αν δείξει οκ σημαίνει ότι είναι οκ το νερό. Απλώς, αν δείξει πρόβλημα, τότε μια από τις παραμέτρους του νερού το κάνει όχι και πολύ καλό και μάλλον θα πρέπει να μπει φίλτρο.
Κι αν λειτουργεί και ως ένδειξη για να μειώσουμε την δόση απορρυπαντικού, όπως προαναφέρθηκε, καλό είναι.

Κάποια πρόταση για άλλες χρήσεις;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...