News Editors insomnia.gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 News Editors Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Το CHUWI Hi9 Pro πραγματικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το τέλειο δώρο για την επιστροφή στο σχολείο, δεδομένου την χαμηλή του τιμή και την υψηλή του απόδοση. Είναι το τέλειο tablet για μαθητές το 2018 επειδή είναι πολύ εύκολο στην μεταφορά του. Πιστεύουμε ότι η φορητότητα αυτών των tablets έχει ιδιαίτερη σημασία για να μπορούν οι φοιτητές να πηγαίνουν εύκολα από διάλεξη σε διάλεξη. Ακόμα, θα μπορούν να χαλαρώσουν απο τα μαθήματα, βλέποντας ταινίες ή παίζοντας κάποια παιχνίδια.Η οθόνη του Chuwi Hi9 Pro διαθέτει ανάλυση 2K. Μπορείτε επιπλέον να το χρησιμοποιήσετε για να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο και να για να κάνετε κλήσεις με τους φίλους σας και την οικογένειά σας χάρη στην υποστήριξη 4G LTE .Τι bonus! Μοντέλο CHUWI Hi9 Pro CPU Mediatek Helio X20 GPU T880 780Mhz RAM 3GB ROM 32GB + 128GB επέκταση Οθόνη 8.4 “ 2560*1600 FHD OS Android Oreo Network 4G LTE, dual SIM Standby WiFi 2.4G/5G 802.11 a/b/g/n/ac Bluetooth 4.1 version Camera μπροστινή κάμερα 5MP , πισινή κάμερα 8MP, auto focus Θύρες 1*Type-c Usb 2.0, 1* υποδοχή ακουστικών Μέγεθος 217.4*128.9*7.9mm Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Chuwi : https://goo.gl/VE4dhv 1
george kesoglu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, insomnia.gr είπε Είναι το τέλειο tablet για μαθητές το 2018 επειδή είναι πολύ εύκολο στην μεταφορά του. πια η διαφορα απο τα υπολοιπα ταμπλετ 8'' ????
accipio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στις 26/7/2018 στις 9:27 ΠΜ, insomnia.gr είπε δεδομένου την χαμηλή του τιμή και την υψηλή του απόδοση Δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει το συγκεκριμένο (διαφημιζόμενο) τάμπλετ αλλά, για να μην ξεχάσουμε τη γλώσσα μας, που τη δολοφονούμε καθημερινά, ας διαβάσουμε το απόσπασμα στη σωστή διατύπωση: "δεδομένων της χαμηλής τιμής και της υψηλής του απόδοσης", ή "δεδομένης της χαμηλής τιμής και της υψηλής του απόδοσης". 1
sils Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Εγω το hi 8 pro dual os που ειχα ηταν σκετη απογοήτευση........
possiz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μακριά από τέτοια tablets. Η οθόνη ραγίζει σαν τσιγαρόχαρτο και χαλάει εντελώς μετά και το digitizer. Επίσης άθλια μπαταρία. Όποιος το προτείνει είχε ποτέ Chuwi ? Έχουν περάσει τουλάχιστον 5-6 από τα χέρια μου. Μ' αρέσει να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη δυστυχώς και αυτό είναι πρόβλημα για πολλούς. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από possiz
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Έχει η αδερφή μου ένα Chuwi Hibook (10,1" 1920x1200) 4/64 με το dockable πληκτρολόγιο και είναι ΑΣΤΕΡΙ. Μόνο "πρόβλημα" ότι επειδή είναι dual os μετά από κάμποσα αναπόφευκτα Windows 10 updates, γέμισε ο χώρος και κράσαρε. Του πέρασα Windows 10 LTSB (έσβησα το Android) για να μην κάνει feature updates και είναι μια χαρά και πάλι...
skimnos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Έχει η αδερφή μου ένα Chuwi Hibook (10,1" 1920x1200) 4/64 με το dockable πληκτρολόγιο και είναι ΑΣΤΕΡΙ. Μόνο "πρόβλημα" ότι επειδή είναι dual os μετά από κάμποσα αναπόφευκτα Windows 10 updates, γέμισε ο χώρος και κράσαρε. Του πέρασα Windows 10 LTSB (έσβησα το Android) για να μην κάνει feature updates και είναι μια χαρά και πάλι... Συμφωνώ με τον φίλο. Έχω το ίδιο μηχανάκι και πιο πριν ένα lenovo miix3. Κλάσεις ανώτερο το chuwi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις