Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενδιαφερει το export γιατι χανεις χρονο εκει ή γενικοτερα πως δουλευεις στο timeline; Για export στηνεις σαν render slave τον 2600k που εχεις και τελειωσε το παιχνιδι εκει.

Σε Ryzen πας se 2700x και γρηγορες μνημες με χαμηλα timmings. Το κοστος της πλατφορμας ειναι σχεδον ιδιο. Απλα με AMD εχεις προοπτικη αναβαθμισης του χρονου σε καλυτερα cpu. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, narta είπε

Σε ενδιαφερει το export γιατι χανεις χρονο εκει ή γενικοτερα πως δουλευεις στο timeline; Για export στηνεις σαν render slave τον 2600k που εχεις και τελειωσε το παιχνιδι εκει.

Σε Ryzen πας se 2700x και γρηγορες μνημες με χαμηλα timmings. Το κοστος της πλατφορμας ειναι σχεδον ιδιο. Απλα με AMD εχεις προοπτικη αναβαθμισης του χρονου σε καλυτερα cpu. 

ασχολουμαι με μουσικα βιντεο οποτε φορτωνω πολυ το καθε project μου. Αυτο σημαινει πως στο Preview και στο export τρωω τρελο lag αν το εχω υπερφορτωσει (και αυτο χωρις να εχω αρχισει ακομη να δουλευω σε 4Κ). Αυτο που θελω ειναι να εχω smooth preview και export ενταξει, να μην παιρνει πανω απο 1 ωρα το καθε ενα ας πουμε. (που πιστευω αυτα τα 2 μαζι αυξομειωνονται αναλογικα)

Δημοσ.

Θα πηγαινα σε συστημα Ryzen για να επωφεληθω σε export times και για ταχυτητα στο scrubing/preview θα επαιζα με proxies DNxHR ή Cineform σε 720p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...