Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και εναν μηνα περιπου αντιμετοπιζω το εξής προβλημα στο play store και κυριως σε μεγαλες εφαρμογες. Ενω κατεβαινουν μεχρι το τελος οταν ξεκιναει η διαδικασία της εγκατάστασης μου πεταει μήνυμα με error code 0. Εκανα διαγραφη προσωρινης μνημης cache κλπ αναγκαστικη διακοπη και απεγκατασταση τελευταιων ενημερωσεων απο play store και google play services αλλα δεν ειδα φως. Με μικροτερες εφαρμογες αυτο δεν γινεται.Screenshot_2018-07-25-19-17-53-953_com.android.vending.png.526653a4d9384ddd074ea79bde6ec8a3.png

Δημοσ.

Εχει αρκετη ελευθερη μνημη το κινητο σου; Χρειαζεται αρκετη για την εγκτασταση της εφαρμογης (επιπλεον αυτης που ηδη εχει χρησιμοποιηθει για το download του αρχειου)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εχει αρκετη ελευθερη μνημη το κινητο σου; Χρειαζεται αρκετη για την εγκτασταση της εφαρμογης (επιπλεον αυτης που ηδη εχει χρησιμοποιηθει για το download του αρχειου)

Screenshot_2018-07-26-08-56-23-050_com_mi.android.globalFileexplorer.png.b90a4c0fe74e42fa8c0f7bd0d9b99ff2.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Εδω και εναν μηνα περιπου αντιμετοπιζω το εξής προβλημα στο play store και κυριως σε μεγαλες εφαρμογες. Ενω κατεβαινουν μεχρι το τελος οταν ξεκιναει η διαδικασία της εγκατάστασης μου πεταει μήνυμα με error code 0. Εκανα διαγραφη προσωρινης μνημης cache κλπ αναγκαστικη διακοπη και απεγκατασταση τελευταιων ενημερωσεων απο play store και google play services αλλα δεν ειδα φως. Με μικροτερες εφαρμογες αυτο δεν γινεται.imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258fScreenshot_2018-07-25-19-17-53-953_com.android.vending.png.526653a4d9384ddd074ea79bde6ec8a3.png

Πήγαινε στην εφαρμογή του Play store και κάνε

"Settings" -> "Applications" ->"All"

Select "App permissions

Switch all available positions (all toddlers to the right).

Το ίδιο θα κάνεις και στο Google Play Services.

Μετά μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο.

Λογικά θα είσαι εντάξει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Πήγαινε στην εφαρμογή του Play store και κάνε

"Settings" -> "Applications" ->"All"

Select "App permissions

Switch all available positions (all toddlers to the right).

Το ίδιο θα κάνεις και στο Google Play Services.

Μετά μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο.

Λογικά θα είσαι εντάξει.

Αυτο να φανταστω εχει να κανει με τις αδειες.? Γιατι εχω xiaomi και εχει χωρια ενοτητα με αδειες για αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Αυτο να φανταστω εχει να κανει με τις αδειες.? Γιατι εχω xiaomi και εχει χωρια ενοτητα με αδειες για αυτο.

Ναι με τις άδειες.

Όχι δεν είναι ξεχωριστά μέσα στην εφαρμογή ειναι μαζί με τα άλλα που εχει μέσα.

Από τις ρυθμίσεις θα πας να την βρεις την εφαρμογή (και τις δύο)και θα μπεις μέσα.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Ναι με τις άδειες.

Όχι δεν είναι ξεχωριστά μέσα στην εφαρμογή ειναι μαζί με τα άλλα που εχει μέσα.

Από τις ρυθμίσεις θα πας να την βρεις την εφαρμογή (και τις δύο)και θα μπεις μέσα.

Ευχαριστω φιλε μου ολα κομπλε εδωσα παντου αδειες σε αυτα τα 2 και ολα κομπλε. Στο δικο μου εχει χώρια ενοτητα για αδειες και απο εκει μπαινεις και δινεις σε ολα τα apps που ειναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Ευχαριστω φιλε μου ολα κομπλε εδωσα παντου αδειες σε αυτα τα 2 και ολα κομπλε. Στο δικο μου εχει χώρια ενοτητα για αδειες και απο εκει μπαινεις και δινεις σε ολα τα apps που ειναι.

Εγώ το είδα στο note 5 που έχει η γυναίκα μου.

Το note 4 το έχει ο γιος μου αλλά δεν ξέρω που το καταχωνιασαι 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...