Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ψάχνω για αναβάθμιση PC που το έχω από το 2012 θα ήθελα με την αναβάθμιση να μου κρατήσει άλλο τόσο το θέλω για gaming τύπου assassins creed και deus ex 

Ποσό που διαθέτουμε : 300-400€

Χρήση υπολογιστή : Gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τίποτα

Περιοχή Αθήνα 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι δεν χρειάζομαι άλλη έχω μια LCD TURBO-X 18.5'' TX-185ELS

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι τα έχουμε όλα και δεν τα αλλάζω...

Τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ? Διαφορετικά δεν έχω θέμα αρκεί να βγει όσο φθηνά γίνεται.

Το μηχάνημα θα στηθεί από εμένα και έχω λειτουργικό Windows 7

Επειδη πρόκειται για αναβάθμιση έχω τα εξης:

Μνήμες RAM 2x2Gb DDR3 Transcend Simms 1333MHz Bulk
CPU Intel Core i5-3550 (1155  3.3GHz, 6MB)
MoBo Gigabyte Z77m-D3H (1155/Z77/DDR3)
Κάρτα Γραφικών VGA PCI X Sapphire R7 250X 1GB GDDR5
HDD Seagate SATA III 500GB (ST500DM002)

Τροφοδοτικό PSU TURBO-X 450W Value Series
Case Supercase PE08A1BK Midi Tower

Οθόνες, περιφερειακά όλα κομπλέ. 

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Venatress
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ήταν καλύτερο να πουλήσεις το υπάρχων σύστημα όπως είναι, και να τσοντάρεις το ποσό της πώλησης στο διαθέσιμο budget..

Για το υπάρχων χρειάζεσαι μνήμες (άλλα 4gb) + κάρτα γραφικών +  ssd και πιθανολογώ και τροφοδοτικό αν συμπεράνω απο τα υπόλοιπα κομμάτια της σύνθεσης σου.  

Ps:  LCD TURBO-X 18.5' ? και turbox και 18.5' ?

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 25/7/2018 στις 10:16 ΜΜ, leros2004 είπε

θα ήταν καλύτερο να πουλήσεις το υπάρχων σύστημα όπως είναι, και να τσοντάρεις το ποσό της πώλησης στο διαθέσιμο budget..

Για το υπάρχων χρειάζεσαι μνήμες (άλλα 4gb) + κάρτα γραφικών +  ssd και πιθανολογώ και τροφοδοτικό αν συμπεράνω απο τα υπόλοιπα κομμάτια της σύνθεσης σου.  

Ps:  LCD TURBO-X 18.5' ? και turbox και 18.5' ?

Δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να πουλήσει το σύστημα του.

Απλά θα πρέπει να προσθέσει αλλά 4+ (8θα λεγα εγώ) GB ram+να βρει μια 1050ti/1060 στα μεταχειρισμένα.

Τέλος ένα καλύτερο psu στο 60αρη.

Υ.γ Η οθόνη τι ανάλυση έχει?

Πιθανολογω 1366*768..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @topos είπε

Απλά θα πρέπει να προσθέσει αλλά 4+ (8θα λεγα εγώ) GB ram+να βρει μια 1050ti/1060 στα μεταχειρισμένα.

Τέλος ένα καλύτερο psu στο 60αρη.

Υ.γ Η οθόνη τι ανάλυση έχει?

Πιθανολογω 1366*768..

Η ανάλυση είναι όντως τόσο 1366*768, πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να το πουλήσω καθώς θέλω όσο γίνεται να κρατήσω κάποια πράγματα αν γίνεται 

Δημοσ.

Για μνήμες κ GPU ψάξε στα μεταχειρισμένα εδώ στις αγγελίες.

Για psu->ενδεικτικα

Ενδεικτικο Plan b για καινουργια->gtx 1060

Μνημη

Συνολικό κόστος στην χειρότερη περίπτωση ~330 στα μεταχειρισμένα ~280.

Εάν θες να εξαντλήσεις budget βάζεις και έναν SSD είτε 860evo,είτε mx500 στα 256/500gb.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, @topos είπε

4 ώρες πριν, Venatress είπε

, πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να το πουλήσω καθώς θέλω όσο γίνεται να κρατήσω κάποια πράγματα αν γίνεται 

400 το budget σου + 150-200 το σύστημα που έχεις, κοίτα τι παίρνεις: 

Κουτί: Aerocool Aero-300 - 22€

Τροφοδοτικό: Corsair VS Series VS450 White - 36€

Μητρική: Gigabyte B360M DS3H - 73€

Επεξεργαστής: Intel Core i5-8400 Box - 175€

Μνήμη: Crucial Ballistix Sport LT White 8GB DDR4-2666MHz - 82€

Κάρτα γραφικών: Palit GeForce GTX 1050 Ti 4GB - 169€

SSD: Intenso Sata III Top 256GB - 50€

~610€

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης σ αυτα τα λεφτα δεν σε κραταει πισω.

https://www.skroutz.gr/s/1973804/G-Skill-4GB-DDR3-1333MHz-F3-10600CL9D-4GBNS.html 35ε λιγο παραπανω μνημη

https://www.skroutz.gr/s/11394987/Corsair-TX-M-Series-TX550M.html 75ε το τροφοδοτικο αυτο θα το κρατησεις μεχρι να πεθανει. 550w ειναι υπεραρκετα για τα παντα εκτος απο συστηματα με 2 δυνατες καρτες γραφικων (αλλα αυτο εχει πεθανει πια)

https://www.skroutz.gr/s/9408618/Samsung-LS24D330HSX.html 120ε για να μη στραβωνεσαι

https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html 65ε για να πεταει το συστημα

οποτε σου μενουν 100 ευρω και οσα βγαλεις απο τη πωληση τροφοδοτικου, οθονης, καρτας γραφικων. υποθετω αλλο ενα 100ρικο?

https://www.skroutz.gr/s/10297419/EVGA-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Gaming-04G-P4-6251-KR.html 200ε

γενικα δεν ειναι και πολυ balanced αυτο που προτεινω, η λογικη μου ομως ειναι περα απο τις επιδοσεις να δωσεις σημασια στην εμπειρια χρησης (οθονη και ssd) και να μη καψεις το σπιτι σου (τροφοδοτικο), αλλα και να μη χρειαστει να τα αλλαξεις (τροφοδοτικο και ssd). η οθονη και η καρτα γραφικων καλες ειναι για τα λεφτα τους αλλα ελπιζω να μπορεις να παρεις καλυτερες σε μερικα χρονια, βεβαια εσυ την εβγαλες τοσα χρονια με τη turboφλοx οποτε ισως και να σου κρατησει και αυτη αλλο τοσο :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, @topos είπε

Γιατί προτείνετε η 1050ti όταν υπάρχει η gtx1060 καινουργια στα 220 (στα μεταχειρισμένα την βρίσκεις κ στα ~160)?

Είναι καμία κομμένη έκδοση η συγκεκριμένη?

Είναι αυτονόητο... δεν χωράει στο budget της ολοκληρωμένης σύνθεσης.. 

Δημοσ.

Εφόσων προορίζεται για gaming ας μην βάλει τον SSD τότε(η να βάλει μικρότερο) η να κόψει λίγα από το psu.

Όπως κ να χει για 20ευρω παραπάνω πρέπει να μπει η 1060 είναι 10% πάνω σε τιμή με πολλαπλάσια ποσοστά διαφοράς σε games.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, @topos είπε

Εφόσων προορίζεται για gaming ας μην βάλει τον SSD τότε(η να βάλει μικρότερο) η να κόψει λίγα από το psu.

Όπως κ να χει για 20ευρω παραπάνω πρέπει να μπει η 1060 είναι 10% πάνω σε τιμή με πολλαπλάσια ποσοστά διαφοράς σε games.

ποτε ηταν η τελευταια φορα που χρησιμοποιησες pc χωρις ssd? μια δοκιμη θα σε πεισει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

ποτε ηταν η τελευταια φορα που χρησιμοποιησες pc χωρις ssd? μια δοκιμη θα σε πεισει :P

Τον πρώτο SSD τον έβαλα το 2010, Από το 2015 είμαι χωρίς.

Προφανως για γενικές εργασίες καλύτερα με SSD, αλλά για games σαφέστατα 1060 στο δίλημμα.

Από κει πέρα προτάθηκαν διάφορες εναλλακτικές, φθηνότερο psu/μεταχειρισμένα parts, μικρότερος SSD.

Επεξ/σία από @topos
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, @topos είπε

Τον πρώτο SSD τον έβαλα το 2010, Από το 2015 είμαι χωρίς.

Προφανως για γενικές εργασίες καλύτερα με SSD, αλλά για games σαφέστατα 1060 στο δίλημμα.

Από κει πέρα προτάθηκαν διάφορες εναλλακτικές, φθηνότερο psu/μεταχειρισμένα parts, μικρότερος SSD.

και να πρεπει να αλλαχτουν αμα καποια στιγμη θελει κατι καλυτερο? και αν δεν θελει, την εβγαζε τοσα χρονια με τη 250Χ η 1050ΤΙ ειναι αντιστοιχα καλη για την εποχη της. γιατι να μη χαρει καλυτερη εμπειρια με αλλη οθονη και ssd?

ιδεες ριχνουμε, ο ιδιος θα αποφασισει τι θελει εννοειται, οποτε καλο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες να πεφτουν πολλες προτασεις στο τραπεζι 😉

Δημοσ.
On 28/07/2018 at 20:38, @topos said:

Εφόσων προορίζεται για gaming ας μην βάλει τον SSD

Δοκίμασε να παίξεις pubg χωρίς ssd και μετά θα αναθεωρήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Leleouras είπε

Δοκίμασε να παίξεις pubg χωρίς ssd και μετά θα αναθεωρήσεις.

Ότι ο SSD θα κανει τη διαφορά στο PUBG ας πουμε; Το πολυ πολυ να έχεις χαμηλότερα launch time 

ΥΓ. Ατυχές παράδειγμα να αναφέρεις το PUBG, πιο αντιπροσωπευτικό το GTA V. Και εννοείται πως θα βάλει SSD σε αυτό συμφωνώ 

Επεξ/σία από thetiesthatbind

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...