Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alani13 είπε

Σου απάντησε ήδη ο φίλος georgedas.

For the record όμως, επίσημα πήρα μεχρι Android 6.0 Marshmallow και το update σε Android Oreo 8.1 το έκανα μέσω custom rom.

Τη βρίσκεις εδώ: http://www.resurrectionremix.com/

Επειδη ειμαι σε iOS δεν ειχα ιδεα. Thanks

• Like 1
Δημοσ.

Αφού ο περισσότερος κόσμος αγοράζει κάτι σαπίδια της Wiko, Samsung, Huawei στα 200€ που δεν θα δουν ποτέ Update στην ζωή τους. Άμα θες ενημερώσεις πας σε ναυαρχίδες ή σε Android One budget phones από την Xiaomi ή τη Nokia. Θα μου πεις στα καταστήματα δεν βρίσκεις τα One αλλά τα σαπίδια οπότε λογικό είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Περιφανος που ανηκω στο 12% των κατοχων 8.x και ακομα πιο περιφανος που ανηκω στο 2% αυτων με 8.1 χωρις να εχω καποια ναυαρχιδα ή custom rom.

Δημοσ.
6 minutes ago, jim_p said:

Περιφανος που ανηκω στο 12% των κατοχων 8.x και ακομα πιο περιφανος που ανηκω στο 2% αυτων με 8.1 χωρις να εχω καποια ναυαρχιδα ή custom rom.

Με τι κινητό? Επίσημη rom? Btw νομίζω από τις πιο γρήγορες εταιρίες με custom skins είναι η sony. Αν δεν είχαν την μλκια με τους αλγορίθμους κάμερας που χάνεις παίζει να τα δοκίμαζα. Ειδικά αφού η nokia δεν προσφέρει bootrom unlock

Δημοσ.

Nokia 5 με ολα στοκ και απενεργοποιημενη ολη την σαπιλα της google εκτος απο το store και τα play services (και τις εφαρμογες για sms και κλησεις, για τις οποιες δεν εχω βρει κατι πιο αξιολογο). Το εχω 6 μηνες και πηγε απο 7.1.1, σε 7.1.2 (βασικα αυτο εγινε πριν το παρω εγω), σε 8.0 και απο εκει σε 8.1. 
Και ενα μπραβο στον android dev, μελος αυτου του φορουμ και κατοχο xiaomi mi a1 που ηταν ο μονος που μου προτεινε να παρω το nokia 5 αντι του xiaomi redmi 4x που ηταν η δευτερη επιλογη.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, forgotten είπε

και εσυ μπηκες σε θεμα με android για να τονισεις οτι το ios ειναι καλυτερο ,τελικα τα κλισε τα δημιουργειτε απο μονοι σας μερικοι....

Με την διαφορά ότι έχω 2 android και το iPhone το χρησιμοποιώ για δουλειά ...Δεν θα ζητήσω άδεια σε πιο θέμα θα απαντήσω όταν έχω βαρεθεί το flame σε θέματα iOS στα σχόλια από 99% android users ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, JimGer said:

Με τι κινητό? Επίσημη rom? Btw νομίζω από τις πιο γρήγορες εταιρίες με custom skins είναι η sony. Αν δεν είχαν την μλκια με τους αλγορίθμους κάμερας που χάνεις παίζει να τα δοκίμαζα. Ειδικά αφού η nokia δεν προσφέρει bootrom unlock

Και με one plus μπορείς και με nexus 5x (είχα 8.1 από πέρσυ) 

Τώρα με το S9 έχω 8.0 :P 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, logistoulis είπε

το γιγάντιο σχετικά ποσοστό της 6.0 δείχνει μια τάση μη όρεξης για αναβάθμιση των κινητών από μεριάς κόσμου 

Από μεριάς κόσμου, ή από μεριάς κατασκευαστών;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Haldol είπε

Από μεριάς κόσμου, ή από μεριάς κατασκευαστών;

Ποιος κατασκευαστής έβγαλε πρόσφατα έκδοση με 6?

Αναβάθμιση της συσκευής εννοώ, του λογισμικού από τις εταιρείες είναι αυτονόητο

Ο,τι γίνει με το treble

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικό και αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν αλλάζουν όλοι κάθε χρόνο συσκευη.Επισης υπάρχουν πολλές συσκευές οι οποίες δεν έχουν κάνει ακόμα αναβάθμιση και λειτουργούν με nougat.Το ποσοστό αυτό είναι περίπου 20% σύμφωνα με τον πίνακα οπότε στην επόμενη αναβάθμιση λογικά το ποσοστό του Oreo θα ανέβει στο 20-25%.εντυπωση μου κάνει το ποσοστό των συσκευών που δεν έχουν κάνει αναβάθμιση και παραμένουν στο Lolipop και στο Marshmallow.προφανως οι εταιρείες φταίνε στο κομμάτι αυτό και η υποστήριξη που δεν παρέχουν.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Σιγουρα στο ποσοστο αυτο βοηθησε αρκετα και η Xiaomi με το φθηνο πλεον Redmi note 5 που ερχεται με το καλημερα με android 8.1.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Αφού ο περισσότερος κόσμος αγοράζει κάτι σαπίδια της Wiko, Samsung, Huawei στα 200€ που δεν θα δουν ποτέ Update στην ζωή τους. Άμα θες ενημερώσεις πας σε ναυαρχίδες ή σε Android One budget phones από την Xiaomi ή τη Nokia. Θα μου πεις στα καταστήματα δεν βρίσκεις τα One αλλά τα σαπίδια οπότε λογικό είναι.

Αυτο ηθελα να πω και εγω και πεσανε να με φανε ολοι οι ψαγμενοι χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, paragontikos είπε

αθανατο κιτκατ, ακομη βασταει 9% 😎

Είμαι και εγώ σε αυτό το ποσοστό. Να είναι καλά το g2 μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...