Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johncorfas είπε

Μόνο τόσο λίγο; Αυτό δεν είναι και πολύ Oreo...

κλαιω 🤣

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

η google παει με τα νερα τους για να βγαζει λεφτα. Αυτοι βγαζουν κινητα με το κιλο χωρις να δινουν αναβαθμισεις στα λειτουργικα, για να παιρνει ο κοσμος νεα τηλ για να βγαζουν λεφτα.

Ετσι σεβονται τους πελατες τους. 

Και λες θα παω στον ανταγωνισμο. Η microsoft εβγαλε μονη της τα ματια της, η Apple δινει updates για 5 χρονια, οποτε και καλα σεβεται τον κοσμο της, αλλα μετα απο 2-3 χρονια τα κινητα παυουν να ναι useable οποτε σε οδηγει στο να παρεις κινητο...ολα κομμενα και ραμενα στα μετρα τους ειναι, αλλα επειδη στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος, οι επιλογες αν θες support ειναι pixel phones ή iphones.

Έχω το 5s. Δεν είναι καθόλου μην λειτουργικό. Αντίθετα τρέχει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε midrange android πατάτα η οποία θα κολλήσει στην έκδοση λογισμικού που έχει ήδη (βλέπε Samsung , Huawei κτλ ) και σε ένα χρόνο θα κολλάει πιο πολύ και από την τσίχλα στον εγκέφαλο αυτών που αναπαράγουν τα κλισέ για τα προϊόντα apple. 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AggelosTz είπε

Έχω το 5s. Δεν είναι καθόλου μην λειτουργικό. Αντίθετα τρέχει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε midrange android πατάτα η οποία θα κολλήσει στην έκδοση λογισμικού που έχει ήδη (βλέπε Samsung , Huawei κτλ ) και σε ένα χρόνο θα κολλάει πιο πολύ και από την τσίχλα στον εγκέφαλο αυτών που αναπαράγουν τα κλισέ για τα προϊόντα apple. 

και εσυ μπηκες σε θεμα με android για να τονισεις οτι το ios ειναι καλυτερο ,τελικα τα κλισε τα δημιουργειτε απο μονοι σας μερικοι....

• Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Aja είπε

Λογικο αφου για να εχεις android oreo πρεπει να σκασεις πολλα για κινητο. 

Τρέχω το OnePlus One με Ressurection Remix - Android 8.1 Oreo και το 4 χρόνων κινητό πάει σφαίρα....

(Specs: Snapdragon 801 με 3gb Ram 64gb Rom)

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς.

Αν θες να αγοράσεις κινητό αυτή τη στιγμή που θα αντέξει στο χρόνο πας σε snapdragon 710, 845 ή αντοίστοιχο επεξεργαστή με 6+gb ram και για τα επόμενα 4-5 χρόνια είσαι κομπλέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Aja είπε

Λογικο αφου για να εχεις android oreo πρεπει να σκασεις πολλα για κινητο. 

φιλε εγω εχω 2 χρονια xiaomi mi5 και 1 μηνα τωρα  εχω android 8.0

Επεξ/σία από georgedas
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Alani13 είπε

Τρέχω το OnePlus One με Ressurection Remix - Android 8.1 Oreo και το 4 χρόνων κινητό πάει σφαίρα....

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς.

Αν θες να αγοράσεις κινητό αυτή τη στιγμή που θα αντέξει στο χρόνο πας σε snapdragon 710, 845 ή αντοίστοιχο επεξεργαστή με 6+gb ram και για τα επόμενα 4-5 χρόνια είσαι κομπλέ.

Μεχρι Android 6 παει το κινητο σου με τα updates το κινητο σου. Πως το πηγες εσυ στο 8 ?

Μόλις τώρα, Aja είπε

Μεχρι Android 6 παει το κινητο σου με τα updates το κινητο σου. Πως το πηγες εσυ στο 8 ?

Το κινητο σου μεχρι το 7 δεν πηγαινε κανονικα?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Aja είπε

Τρέχω το OnePlus One με Ressurection Remix - Android 8.1 Oreo και το 4 χρόνων κινητό πάει σφαίρα....

Επεξ/σία από georgedas
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AggelosTz είπε

ωραια κομπλεξ, σου τα δωσαν πακετο με το υπερτουμπανο iphone? :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Φαίνεται ότι το παιδί είναι δεν κατέχει μη παρεξηγείτε..

Δημοσ.

Αν θέλετε να έχετε υποστήριξη από τον κατασκευαστή για χρόνια πάρτε iphone. Αλλιώς ρίξτε μια ζαριά προς Android μεριά κι ότι κάτσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aja είπε

Το κινητο σου μεχρι το 7 δεν πηγαινε κανονικα?

Σου απάντησε ήδη ο φίλος georgedas.

For the record όμως, επίσημα πήρα μεχρι Android 6.0 Marshmallow και το update σε Android Oreo 8.1 το έκανα μέσω custom rom.

Τη βρίσκεις εδώ: http://www.resurrectionremix.com/

Δημοσ.
14 ώρες πριν, coffeex είπε

Η πλειοψηφία τρέχει λογισμικό του 2015 🤔 και η βλακεία είναι ότι πουλάνε τις φτηνές συσκευές με παλιό os,

μου φαίνεται ότι η google θα πρέπει να βάλει ένα χεράκι στους κατασκευαστές.

Έκανε το Project Treble. Δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω η Google, λόγω της ανοικτής φύσης του Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...