cineaste Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δεν είπα ότι λέει ψέματα, αλλά αμφιβάλλω για την ποιότητα του, μπορεί να κάνει την εικόνα και χειρότερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Αν σκεφτειτε οτι αγορασα την δικια μου πριν κανα δυο χρονια 299 και ειναι 32αρα, FHD, smart και 3D μαλλον δεν ειναι προσφορα... ΟΜΩΣ εχω παρατηρησει οτι δεν υπαρχουν τοσο VFM πλεον περιπτωσεις σε αυτα τα λεφτα... την συγκεκριμενη περιπτωση το σμαρτ την σωζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, eko13 είπε Αν σκεφτειτε οτι αγορασα την δικια μου πριν κανα δυο χρονια 299 και ειναι 32αρα, FHD, smart και 3D μαλλον δεν ειναι προσφορα... ΟΜΩΣ εχω παρατηρησει οτι δεν υπαρχουν τοσο VFM πλεον περιπτωσεις σε αυτα τα λεφτα... την συγκεκριμενη περιπτωση το σμαρτ την σωζει... Μα δεν χρειαζεσαι FullHD σε 32αρα αυτο ειναι το θεμα, ασε που οι περισσοτεροι δεν βλεπουν ταινιες σε 32αρες αλλα οπτικο σημα Digea που ειναι ελεινο. 19 ώρες πριν, cineaste είπε Δεν είπα ότι λέει ψέματα, αλλά αμφιβάλλω για την ποιότητα του, μπορεί να κάνει την εικόνα και χειρότερη! Δλδ απο την μια εχεις ξεβαμενα χρωματα (οθονες χωρις HDR με HDR υλικο) και απο την αλλη θα εχεις οθονη που υποστηριζει HDR και θα βγαζει χειροτερη εικονα; Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο αλλα απο περιεργεια θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Στις 26/7/2018 στις 5:15 ΠΜ, Salvation81 είπε Η 32αρα SONY που πηραμε καποιοι δωρο με 55αρες ειναι HD Ready με HDR και κοστιζει πανω απο 300ε.......Το 720p για 32 ιντσες (φυσικα αναφερομαι σε τηλεοραση) ειναι αρκετο. Συγνώμη αλλά ΔΕΝ είναι -πραγματικό- HDR. Εδώ η Sony σίγουρα το χρησιμοποιεί καταχρηστικά, ίσως λόγο του ότι είναι μοντέλο του 2016 και ο κόσμος δεν ήταν εξοικειωμένος. Το HDR θέλει 10bit panel για να βγάλει τα χρώματα που χρειάζεται το HDR. Μέχρι 1080π 9 στα 10 πάνελ είναι 6-8bit. Από 1440π και πάνω βλέπεις 10bit panel. Δεν λέω πως την θεωρώ κακή τηλεόραση, μιλάω για το HDR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, RedPanda είπε Συγνώμη αλλά ΔΕΝ είναι -πραγματικό- HDR. Εδώ η Sony σίγουρα το χρησιμοποιεί καταχρηστικά, ίσως λόγο του ότι είναι μοντέλο του 2016 και ο κόσμος δεν ήταν εξοικειωμένος. Το HDR θέλει 10bit panel για να βγάλει τα χρώματα που χρειάζεται το HDR. Μέχρι 1080π 9 στα 10 πάνελ είναι 6-8bit. Από 1440π και πάνω βλέπεις 10bit panel. Δεν λέω πως την θεωρώ κακή τηλεόραση, μιλάω για το HDR. Βασικα τα περισσοτερα πανελ ειναι 8bits + frc (δεν τα λες "ατοφια" 10αρια με λιγα λογια). Απο εκει και περα η αναλυση και τα bit του πανελ δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το HDR. Τεχνολογικα μπορει να δεις ακομα και 480p υλικο με HDR, δεν υπαρχει κατι που να στο απαγορευει αυτο απο την πλευρα του HDR. Βεβαια το ενα ειναι ασχετο με το αλλο, το οτι λεει η SONY οτι η τηλεοραση ειναι HDR δεν σημαινει πως εχει local dimming και αλλα πολλα που θα επρεπε να εχει για να ισχυει αυτο. Αλλο το ενα ομως και αλλο το αλλο. Επειδη ειμαι περιεργος θα βαλω καποιες ταινιες 4k με HDR για να δω αν και εφοσον η εικονα ειναι καλυτερη σε σχεση με 32αρες που δεν εχουν HDR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, Salvation81 είπε Βασικα τα περισσοτερα πανελ ειναι 8bits + frc (δεν τα λες "ατοφια" 10αρια με λιγα λογια). Απο εκει και περα η αναλυση και τα bit του πανελ δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το HDR. Τεχνολογικα μπορει να δεις ακομα και 480p υλικο με HDR, δεν υπαρχει κατι που να στο απαγορευει αυτο απο την πλευρα του HDR. Βεβαια το ενα ειναι ασχετο με το αλλο, το οτι λεει η SONY οτι η τηλεοραση ειναι HDR δεν σημαινει πως εχει local dimming και αλλα πολλα που θα επρεπε να εχει για να ισχυει αυτο. Αλλο το ενα ομως και αλλο το αλλο. Επειδη ειμαι περιεργος θα βαλω καποιες ταινιες 4k με HDR για να δω αν και εφοσον η εικονα ειναι καλυτερη σε σχεση με 32αρες που δεν εχουν HDR. Βρε σατανά,έλεγα να μην ποστάρω τόσες μέρες που βλέπω το θέμα,αλλά βλέπω ότι συνεχίζουν να σε ταίζουν κάποιοι ανυποψίαστοι.Κρίμα απο μία άποψη,γιατί διαφαίνεται η αρχή ενός μίνι φεστιβάλ μαργαριταριών. Η δοκιμή που σκεφτόσουν να κάνεις είναι λανθασμένη και δεν θα έβγαζε χρήσιμο συμπέρασμα,γιατί δεν έχεις καταλάβει το νόημα αυτών που έγραψαν κάποιοι.Επίσης,δεν θα μπορούσες καν να την κάνεις πιθανόν ,γιατί η συγκεκριμένη Sony έχει πολύ περιορισμένη υποστήριξη HDR Αλλά πού να το ξέρεις αυτό,αφού το κερασάκι στην τούρτα είναι οτι έβγαλες offtopic το θέμα με το να οικειοποιηθείς μια προσφορά που πήραν άλλοι για να κάνεις εντύπωση και να αναφέρεις μια άλλη τηλεόραση, και μετά να τους δελεάζεις και με υποτιθέμενες δοκιμές που δεν θα κάνεις βέβαια ποτέ γιατί -στο θυμίζω μήπως μπερδεύτηκες- δεν την έχεις καν την Sony που αναφέρεις. Σταματήστε και οι υπόλοιποι να τον ρωτάτε,βούτυρο στο ψωμί του είναι αυτά για να κάνει γύρω γύρω κουβέντα για σελίδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pedrojay είπε Βρε σατανά,έλεγα να μην ποστάρω τόσες μέρες που βλέπω το θέμα,αλλά βλέπω ότι συνεχίζουν να σε ταίζουν κάποιοι ανυποψίαστοι.Κρίμα απο μία άποψη,γιατί διαφαίνεται η αρχή ενός μίνι φεστιβάλ μαργαριταριών. Η δοκιμή που σκεφτόσουν να κάνεις είναι λανθασμένη και δεν θα έβγαζε χρήσιμο συμπέρασμα,γιατί δεν έχεις καταλάβει το νόημα αυτών που έγραψαν κάποιοι.Επίσης,δεν θα μπορούσες καν να την κάνεις πιθανόν ,γιατί η συγκεκριμένη Sony έχει πολύ περιορισμένη υποστήριξη HDR Αλλά πού να το ξέρεις αυτό,αφού το κερασάκι στην τούρτα είναι οτι έβγαλες offtopic το θέμα με το να οικειοποιηθείς μια προσφορά που πήραν άλλοι για να κάνεις εντύπωση και να αναφέρεις μια άλλη τηλεόραση, και μετά να τους δελεάζεις και με υποτιθέμενες δοκιμές που δεν θα κάνεις βέβαια ποτέ γιατί -στο θυμίζω μήπως μπερδεύτηκες- δεν την έχεις καν την Sony που αναφέρεις. Σταματήστε και οι υπόλοιποι να τον ρωτάτε,βούτυρο στο ψωμί του είναι αυτά για να κάνει γύρω γύρω κουβέντα για σελίδες.. Το να λες καποιον αλλο οτι τρολλαρει οταν τρολλαρεις εσυ ειναι τραγικο......Πες και αλλα βεβαια, εχει πλακα το θεμα...... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Αν το έβαλες αυτό για μένα,τζάμπα κόπος. Αν το έβαλες για να τσιμπήσει κανένας αδαής,καλά έκανες,σε καταλαβαίνω. Αυτό που δεν θα καταλάβεις ποτέ είναι ότι όταν φάσκεις και αντιφάσκεις συνεχώς στα γραφόμενα σου,ακόμα και να αποδείξεις μια εκδοχή ως αληθινή,αυτομάτως βγαίνει ψεύτικη η άλλη. Η ουσία του πράγματος είναι να μην σε παίρνουν και πολύ στα σοβαρά αυτοί που σε διαβάζουν,ακόμα και ένας να το κάνει εγώ ευχαριστημένος θα είμαι. Ας μην συνεχίσουμε όμως τον εκτροχιασμό του θέματος,εδώ θα είμαστε άλλωστε😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Στις 30/7/2018 στις 12:50 ΠΜ, Salvation81 είπε Απο εκει και περα η αναλυση και τα bit του πανελ δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το HDR. Τεχνολογικα μπορει να δεις ακομα και 480p υλικο με HDR, δεν υπαρχει κατι που να στο απαγορευει αυτο απο την πλευρα του HDR. Τα bit του panel έχουν απόλυτη σχέση με το HDR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, pedrojay είπε Αν το έβαλες αυτό για μένα,τζάμπα κόπος. Αν το έβαλες για να τσιμπήσει κανένας αδαής,καλά έκανες,σε καταλαβαίνω. Αυτό που δεν θα καταλάβεις ποτέ είναι ότι όταν φάσκεις και αντιφάσκεις συνεχώς στα γραφόμενα σου,ακόμα και να αποδείξεις μια εκδοχή ως αληθινή,αυτομάτως βγαίνει ψεύτικη η άλλη. Η ουσία του πράγματος είναι να μην σε παίρνουν και πολύ στα σοβαρά αυτοί που σε διαβάζουν,ακόμα και ένας να το κάνει εγώ ευχαριστημένος θα είμαι. Ας μην συνεχίσουμε όμως τον εκτροχιασμό του θέματος,εδώ θα είμαστε άλλωστε😄 Πρεπει να αποφασισεις τι προσπαθεις να πεις, την μια λες οτι Δεν εχω την τηλεοραση αυτη και λεω αερολογιες απλα για να τρολλαρω.....Ανεβαζω αποδειξη οτι εχω την εν λογο τηλεοραση και μετα αρχιζεις τα αλλα και λες πως εγω φασκω και αντιφασκω (και καπως πως δεν φασκεις και αντιφασκεις εσυ)..... 7 ώρες πριν, RedPanda είπε Τα bit του panel έχουν απόλυτη σχέση με το HDR. Μπορεις να εξηγησεις αυτο που γραφεις η απλα το γραφεις; Βγαινουμε πολυ off-topic αλλα απο οσα γνωριζω εγω το HDR ειναι ασχετο με τα bit του πανελ. Το οτι διαλεγουν εταιρειες να το βαζουν σε 4k οθονες που εχουν 8bit πανελ με FRC η 10bit πανελ ειναι ασχετο. Σαν τεχνολογια μπορει να υπαρξει και σε 720p και σε 1080p τηλεορασεις που εκει λιγο δυσκολο να μιλαμε για τα παραπανω (το οτι δεν γινεται σχεδον καθολου ειναι καθαρα θεμα κοστους και φυσικα επειδη HDR ως επι το πλειστον εχουν οι 4k ταινιες οποτε δυσκολο καποιος να ενδιαφερθει για 1080p/720p - αυτο δεν σημαινει ομως πως Δεν γινεται). Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα