Προς το περιεχόμενο

[TV] LG 32LK610 32'' LED HD READY SMART WIFI @e-shop, 219€

DrNick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H tv του τίτλου από το newsletter του e-shop: https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=180720m6h9l5721vt6sqzumbha&o=1295531

HD ready μόνο, αλλά με ενσωματωμένο wifi. 

Δεν ξέρω αν το μοντέλο αξίζει, απλά το αφήνω εδώ (για να μαθαίνω κι εγώ ;) ).

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θελεις να μαθεις οπως γραφεις  κανεις post στην αντιστοιχη κατηγορια και στην συγκεκριμενη περιπτωση στις τηλεορασεις και ρωτας αν αξιζει δεν ποσταρεις στις προσφορες εισαι και μελος απο το 2005 ....

Επεξ/σία από keravnos21

Σαν τιμή ειναι οντως προσφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμο (τιμες ξεκινανε απο 297). Το αν αξίζει να αγοραστει ειναι στις επιλογές και αναγκες του εκαστοτε. 

• Like 4

40 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Αν θελεις να μαθεις οπως γραφεις  κανεις post στην αντιστοιχη κατηγορια και στην συγκεκριμενη περιπτωση στις τηλεορασεις και ρωτας αν αξιζει δεν ποσταρεις στις προσφορες εισαι και μελος απο το 2005 ....

Εσύ γράφοντας χωρίς τόνους και σημεία στίξης μπήκες απλά να κάνεις παρατήρηση σ αυτό το ύφος?

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού είμαστε ακόμα στο 2007, μη ξεχάσετε να αγοράσετε και DVD player για να βλέπετε τα DVD από τις εφημερίδες.

Επεξ/σία από cineaste
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 32αρα SONY που πηραμε καποιοι δωρο με 55αρες ειναι HD Ready με HDR και κοστιζει πανω απο 300ε.......Το 720p για 32 ιντσες (φυσικα αναφερομαι σε τηλεοραση) ειναι αρκετο.

Επεξ/σία από Salvation81

Με το συμπάθιο ούτε γω το βλέπω προσφορα, εάν ήταν 1080p θα ήταν απλά OK, επίσης επειδή έχω 32 άρα 720p να πω πως φαίνονται πολύ έντονα τα pixel εάν κανεις το λάθος να την συνδέσεις σε υπολογιστή.

Βεβαια ο καθένας πουλάει ότι θέλει (720p με HDR really? !!!) όσο θέλει και ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες. Αλλα εάν θέλει μια τηλεόραση 720p 32 άρα για βασικές λειτουργίες τότε ας πάρει αυτήν

https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led32dn6t2-32-led-hd-ready-p-PER.159068

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, cineaste είπε

HD Ready και HDR δεν πάνε μαζί...

Θελεις να μου εξηγησεις ακριβως πως το High Dynamic Range εχει να κανει με την αναλυση της τηλεορασης;

Δλδ θα με χαλασει αν βαλω να παιξω 4k ταινια και εχω τα χρωματα του HDR στην 32αρα και ας μην εχω την αναλυση;

https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/WE610-WE613-WE615-Series

Επεξ/σία από Salvation81

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, cineaste είπε

Διάβασε λίγο για πραγματικό HDR σε 4K και θα καταλάβεις, βαριέμαι να γκουγκλάρω συνέχεια.

Δεν νομιζω πως το High Dynamic Range εχει περιορισμους (μην αρχισουμε για το ποσα διαφορετικα προτυπα υπαρχουν που αλλαζουν ποιοτητα, εδω μιλαμε για τα βασικα) αλλα αν πιστευεις οτι η SONY λεει ψεματα νομιζω δεν ειναι δυσκολο να δουμε αν υπαρχει διαφορα εικονας σε υλικο που εχει HDR αναμεσα σε αυτη και σε μια αλλη 32αρα που δεν εχει.

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...